I-aș face zilele frumoase, dar cred că pot mai mult de atât!

cuplu

De câte ori nu te-ai îndrăgostit  și ți-ai zis că: "Gata! Ăsta-i alesul"?!

De câte ori ai suferit după ce treceau fluturii din stomac și ți-ai jurat că următorul va fi cu adevărat omul sufletului tău?

Ei bine… Întotdeauna "cheia" a fost, undeva, ascunsă în propria inimă.

Toate experiențele prin care am trecut nu au făcut altceva decât să ne pregătească pentru unica dragoste.

Orgoliul dispare, teama de inferioritate se pierde, iar concurența în care eram tot timpul cu partenerul, acum nu-și mai are rostul. Ajungi să împarți orice cu el. Îl ajuți și îl susții necondiționat.

Nu dormi când se simte rău și-l încurajezi chiar și atunci când tu ești cu moralul la pământ. 

Îl iubești nebunește și nu poți rezista prea mult timp fără el.

Când știi că l-ai întâlnit?

Când faci toate astea și mai mult de atât!

Când orice îi gătești, o faci cu drag… când orice are legătură cu voi, te face să te simți împlinită și să radiezi de fericire!

Iubirea… e acel sentiment care ne face viața mai frumoasă! Iubirea aduce liniște în suflet și dă inimii curajul de care avea nevoie.


Anunțuri matrimoniale

Buna doamnelor Margine Gheorghe 42 ani din Constanta caut o relatie pentru casatorie sunt divortat dupa 27 de ani de casatorie cu aceeasi femeie am o fata de 20 de ani casatorita, vreau o relatie serioasa.
Domn, 48/ 180 cm/ 85 kg, varsator, nefumator, divortata,doresc cunostinta cu d-na. de varsta apropiata pentru prietenie, casatorie.
Buna. Numele meu este Ionel, am 38 ani fara obligatii, locuiesc singur. Sunt o persoana sincera care uraste minciuna.daca este vro fata singura si vrea sa ne cunoastem poate sami trimita un mesaj si te sun numai cine stie ce vrea de la viata si rog femeile care depasesc greutatea si inaltimea mea sa se aptina multumesc
Mă numesc Ionuț, am 32 de ani, locuiesc în Sebeș, jud Alba și aș dori să cunosc o fată de vârstă apropiată. Eu am 1,60 și 75 de kilograme. Matrimoniale Sebeș, Alba