femeie blonda

Primăvara este anotimpul meu de hoţ. Hoţ de iubire…

 

Am minţit când am spus că în viaţa mea n-am intenţionat să fur nimic. Dar, cum puteam oare să recunosc în faţa tuturor că mi-am dorit cu atâta ardoare iubirea ta, încât am încercat să trişez şi s-o fur?

Cum m-ar fi privit oare lumea, dacă ar fi ştiut că mi-am dorit să-ţi fur zâmbetul tău neschiţat, cuvintele tale nerostite şi lacrimile tale neplânse?

Ce ai fi crezut tu despre mine dacă ai fi aflat că te-am pândit ca un hoţ, ţi-am măsurat gesturile, ţi-am sorbit cuvintele şi ţi-am urmărit lumina din ochi?

Cine să creadă că te purtai prin lume cu săruturile mele nevăzute pe buze? Cine să creadă că mă durea dorul de tine până în cusăturile inimii? Cine să creadă că te-am iubit de dinainte de a şti tu că exist?

Da, primăvara este anotimpul meu de hoţ. Şi mi-e ruşine să recunosc, dar...  am aşteptat ani de-a rândul doar pentru ca tu să mă poţi vedea. Şi acum, îţi spun cu neruşinare că am să îţi fur inima. A colindat prea mult prin locuri unde nu a fost dorită. Am să o iau cu grijă şi am să o las un timp să se odihnească. Apoi, până îşi va da seama, voi fi furat-o în pieptul meu. Şi o voi face una cu a mea.

 

Pentru că, oricât mi-ar fi de ruşine să recunosc, până la urmă sunt un hoţ. Hoţ de iubire…


Anunțuri matrimoniale

Sunt ely 35. ani, caut o relatie serioasa eventual casatorie.cu un barbat de 40-45 ani. fara obligatii .si fara vicii. Mai multe detali la telefon.
Vrei sa cunosti un om ...vrei sa iiti faci o familie....aici gasesti barbatul potrivit...caut o femeie pina in 35 de ani...nu raspund la privat
34 ani, din Galati, divortat, doresc sa cunosc o doamna cu sa fara copil pentru prietenie sau casatorie. Astept mesajul tau la numarul de telefon.