Horoscop dragoste azi 20 Octombrie 2019

horoscop azi

Horoscop dragoste Berbec


Ai șarm și ești atent la detalii, iar astrele spun că astăzi efortul tău va fi răsplătit. Reactivează-te pe rețelele de socializare sau trimite un sms drăguț cuiva special.

Horoscop dragoste Taur

Arată-i Universului că ești pregătit pentru orice, că ești cu picioarele pe pământ, că te simți bine cu persoana ta, că știi să te distrezi și că îți place să cunoști oameni cu mintea deschisă. Mai puține așteptări înseamnă mai multă distracție.

Horoscop dragoste Gemeni

Comunicarea este foarte accentuată și favorizată în univerul tău personal, iar asta înseamnă toate felurile de conversații - cu prietenii, flirt, online, față-în-față. Nu uita să și asculți ceea ce partenerul tău spune, sau riști să pierzi indicii importante.

Horoscop dragoste Rac

Pentru un rezultat bun, fă un mix de preferat și proaspăt. Înceacă o activitate nouă sau mergi într-un loc însoțit de prieteni și vezi ce fel de caractere noi întâlnești pe parcurs.

Horoscop dragoste Leu


Să încerci să înțelegei ce gândește sau simte celălalt este mult mai interesant și eficient decât să te avânți în contradicții fără sfârșit încercând să îți impui punctul de vedere. Înceacă să-i cunoști cu adevărat, în termenii lor, în loc de a-i eticheta după criteriile proprii.

Horoscop dragoste Fecioară

Astăzi este momentul să renunți la rutină și să treci pe o zi turbo. Ai potențialul de a energiza la maxim, ceea ce îți permite să faci multe chestii noi și diferite, iar cu cât ai mai multe activități, cu atât întâlnești mai mulți oameni.

Horoscop dragoste Balanță

Dacă o anumită situație devine tot mai dificilă, ia în considerare că te-ai grăbit puțin și ai sărit câteva etape. Puțină răbdare! Oferă respect misteriosului 'timp' și lasă lucrurile să evolueze.

Horoscop dragoste Scorpion

Ai o frumusețe strălucitoare astăzi, concentrat, plin de pasiune, ușor hipnotic chiar - totul perfect pentru o doză de romantism. Doar că fii atent ca din toată această magie a ta, să nu omiți a vedea lucrurie dintr-un anumit unghi.

Horoscop dragoste Săgetător


Astăzi, romatismul nu este punctul tău forte. O abordare mai prietenoasă ar funcționa mai bine decât un flirt evident, preum și o afirmație subtilă cu privire la unul sau două lucruri ar fi mai de impact decât o listă nesfârșită de complimente.

Horoscop dragoste Capricorn

Chiar dacă ești o persoană activă și te pasionează sportul sau antrenamentele intense, nu uita să îți oferi timp și pentru micile tale plăceri. Nu uita să zâmbești și să spui BUNĂ! - repetiția este sănătoasă... iar astrele îți vor zâmbi înapoi.

Horoscop dragoste Vărsător

Astăzi totul depinde de tine, amice! Stelele vor să te ajute să nu mai fii singur, deci tot ce îți lipsește este acțiunea sau curajul să acționezi!

Horoscop dragoste Pesti

O plimbare într-o galerie de artă sau o grădină botanică, un picnic sau puțin înot, sunt activitățile ideale pentru tine, astăzi. Iubești natura și frumosul, și îți va activa toate simțurile. Ia un prieten sau pe cineva drăguț și profitați de această zi.Anunțuri matrimoniale

Buna imi caut pe cineva pt o relatie. suna-ma daca doresti sa afli mai multe despre mine.
38 ani, rac, 171cm, ochi albaștri, păr brunet, cu situatie buna si stabila, romantic, bine educat cu mult bun simt, caut o domnisoara pentru casatorie.
Pensionar, 65 ani, singur, fără obligații, sociabil, doresc cunoștință cu o doamnă de vârstă apropiată.
am 37 de ani, zodia leu, 82 kg, ochi căprui, parul negru ,înălțime 175, sunt din Constanta. Vreau sa întâlnesc o persoana sociabila fara obligați ,pt relație serioasă. Matrimoniale Constanta