Horoscop dragoste azi 19 Octombrie 2019

horoscop azi

Horoscop dragoste Berbec


Continui să aștepți să se întâmple ceva sau vei face primul pas? Astrele îi favorizează pe cei cu inițiativă. Trimite sau răspunde la câteva mesaje, împrăștie câteva zâmbete pline de căldură și cu siguranță astăzi vor fi cu succes.

Horoscop dragoste Taur

O vacanță departe de casă te va ajuta să analizezi la rece greșelile făcute în trecut, în special la faptul că ai pus prea multă încredere în oameni și prea puțină în iubire. Nu lăsa starea de tristețe să pună stăpânire pe weekendul tău și încearcă să te înconjori de oameni.

Horoscop dragoste Gemeni

Credeai că le-ai auzit pe toate în materie de iubire și relații, dar astăzi apare cineva care îți va schimba radical această ideea. Un sfat sau o recomandare neașteptată, poate chiar fără o legătură directă cu subiectul, îți poate îmbunătăți relația sau viitoarea relație. Ascultă și fii gata să extrapolezi.

Horoscop dragoste Rac

Ți-ai promis acum ceva timp că vei întâlni persoana potrivită, doar că se pare că norocul din dragoste ți-a cam întors spatele. Nu dispera, astăzi ar putea fi ziua în care cineva îți va fura inima. În această seară, luptă-te cu lenea și aruncă-te în mijlocul distracției. Fii pozitiv!

Horoscop dragoste Leu


Stelele îți oferă un vibe pozitiv și energie proaspăta ca tu să reușești. Încearcă ceva nou astăzi. Încearcă să privești lucrurile dintr-o altă perspectivă și, cel mai important, deschideți inima către noi posibilități și oameni.

Horoscop dragoste Fecioară

Dacă ai o slăbiciune pentru cineva anume care este universal apreciat într-un anumit cerc, ia în calcul să păstrezi această informație doar pentru tine. Păstrează statutul de prieten (inițial), iar asta va ușura evoluția unei posibile relații.

Horoscop dragoste Balanță

Astăzi întrebarea de un milion de dolari care îți bântuie mintea este "ce te împiedică să ai o relație minunată?". Va fi dificil să găsești un răspuns, dar încearcă să nu dai vina pe stele. Încearcă să preiei controlul asupra vieții. Astăzi stelele îți vor oferi sprijinul.

Horoscop dragoste Scorpion

Dacă ai o rutină zilnică de exerciții, rămâi cu ea deocamdată, dar dacă nu ai una, poate ar fi cazul să lucrezi puțin la agenda ta. Chiar și o simplă plimbare, regulată, poate face mai mult decât să-ți mențină sănătatea și să-ți sporească energia. Astăzi ar putea chiar să te pună pe același drum cu persoana pe care o cauți de atâta vreme.

Horoscop dragoste Săgetător


Astăzi nu-ți lipsește hotărârea - doar norocul. Oricât de mult ai încerca, parcă nu reușești să găsești sufletul pereche. Plănuiește o ieșire cu prietenii astăzi și bucură-te de o seară cu adevărat minunat. Atenție însă cu iubirea, pentru că ai tendința de a fi puțin cu capul în nori.

Horoscop dragoste Capricorn

Nu trbuie să fii paranoia, este suficient doar puțină precauție. Dacă ai plănuit să te întâlnești cu cineva de pe internet, alege un loc public și încearcă să rămâi în zona ta de confort în ceea ce privește aganjamentele și conversația.

Horoscop dragoste Vărsător

O întâlnire obișnuită, un mic dejun în grup sau o întâlnire la cafea, ar putea fi mult mai prospere decât o întâlnire oficială. Nu-ți fă griji, astăzi strălucești in orice împrejurare, indiferent de conjunctură.

Horoscop dragoste Pesti

La ziua de astăzi să te aștepți la întâlniri captivante, dragoste și multă momente hazlii. Bucură-te de această zi pentru că altele la fel vor urma. În această seară ai putea avea parte de experiențe erotice noi, care îți stimulează fanteziile și îmbunătățesc jocul iubirii.


Anunțuri matrimoniale

caut o noua sotie care isi doreste stabilitate si care isi doreste enorm ca sa devina mama! nu caut aventuri! caut seriozitate! imi doresc sa devin tata! in acest moment sunt in divort ! nu sunt eu de vina! asa pt ca sa nu se presupuna aiurea! inca odata caut sotie care isi doreste familie normala si care isi doreste sa devina mama.
41 de ani, singur din TG JIU Gorj caut o fata sinceră tot din Tg Jiu, 29-37 ani.
Buna, ma numesc George am 29 ani sunt in cautarea unei domne, domnisoare pt intemeiere unei relatii de durata bazata pe incredere si iubire. Sunt nerabdator sa imi gasesc fericire.. sunt in zodia Rac.