Horoscop dragoste azi 11 Octombrie 2019

horoscop azi

Horoscop dragoste Berbec


Strălucești și vei avea întâlniri încredibil de bune care te vor schimba profund, în bine. Este fain să fii în compania prietenilor. Invită pe cineva drag la cină și vei vedea că această conversație va curge de la sine. Astrele recomandă să eviți relațiile foarte complicate.

Horoscop dragoste Taur

Nu lăsa lucrurile mici să aibă un impact prea mare asupra luării deciziilor romantice. Dacă această persoană împărtășește interesele, valorile și pasiunile tale, tunsoarea ciudată sau prietenul enervant sunt chestiuni chiar atât de greu de trecut cu vederea?

Horoscop dragoste Gemeni

O discuție aparent obișnuită te va duce în locuri în care nu te așteptai, și ceea ce a început ca o idee s-a transformat într-o misiune. Pornește în această călătorie nebună și mergi până la capăt. Pe parcurs vei întâlni și persoane care te vor contrazice, poate și câțiva excentrici, dar toate aceste situații îți vor favoriza imaginea de ansamblu.

Horoscop dragoste Rac

Sufletul tău pereche este acolo - totul fiind o chestiune de moment potrivit. Astăzi momentul potrivit se învârte în jurul banilor. Fie că este vorba despre un drum până la bancă sau un curs de investiții ori economie ar putea scoate la iveală câteva persoane interesante.

Horoscop dragoste Leu


Ești extrem de irezistibil/ă astăzi - nu ai putea face o mișcare greșită nici dacă ai încerca. Deci, ieși și cucerește toate culmile! Îmbracă ceva provocator, spune ceva sexy sau încearcă ceva neașteptat. Nu te pierde nici măcar sub privirea partenerului care deja te-a observat.

Horoscop dragoste Fecioară

Acum este un moment perfect pentru a ținti clar către ce îți dorești. Micile minciuni nevinovate sau anumite exagerări te-ar putea pune într-o lumină extrem de proastă. Așadar, astăzi spune ceea ce gândești, așa cum este, chiar dacă nu sună la fel de mișto sau se conformează cu așteptările celorlalți.

Horoscop dragoste Balanță

Încrederea este cheia astăzi, mai ales la locul de muncă. Chiar dacă nu excelezi în tehnici de flirt, performanțele de la locul de muncă te vor scoate în evidență. Păstrează această direcție, iar Cupid își va face apariți când te aștepți mai puțin.

Horoscop dragoste Scorpion

Chiar dacă nu accepți cu ușurință complimentele sau cuvintele frumoase spuse de necunoscuți, astăzi impresionezi cu adevărat pe cineva prin munca ta și se simte obligat să te flateze. Acceptă complimentele cu grație.

Horoscop dragoste Săgetător


Nu te mira dacă un prieten sau un coleg de serviciu vine la tine cu o problemă, cu care te-ai confruntat și tu în trecut. Total în favoarea ta! Ai cuvintele potrivite la tine și te poți bucura și de privilegiul de a-ți ajuta semenii.

Horoscop dragoste Capricorn

O nouă cucerire este posibilă astăzi. Te-ai săturat de singurătate așa că este momentul să fii proactiv și să lupți, chiar și cu astrele care nu vor să se așeze în favoarea ta. Cinev la care nu te așteptai, din cercul tău de prieteni, pare a fi interesat de tine (posibil o persoană din Gemeni).

Horoscop dragoste Vărsător

Rămâi la alegerile făcute! O persoană sau un eveniment ar putea crea o ajustare aparent inofensivă la un plan de lungă durată. Chiar dacă alternativa sună ca o opțiune mai bună, nu este. Nu lăsa toate lucrurile minunate să se risipească.

Horoscop dragoste Pesti


Părea că nu se mai termină însă astăzi, soarele revine pe strada ta. Dintr-o dată toate persoanele din jurul tău îți acordă atenție, te privesc, îți zâmbesc. Aranjează-ți părul, întinde-ți cravata/rochița.. persoana sortită, este acolo și te așteaptă!


Anunțuri matrimoniale

37 de ani, 1,73inaltime si 83 kg, respectuos, cu cei 7 ani de acasă, caut femeie serioasă pt o relație stabilă.
Sunt un bärbat simpatic-doritor de fondarea unei familii cu o doamnä 45-50 ani. Seriozitate si devotament si ea doritoare de copii.
64 ani, Taur, 163 cm/ 75 kg, ochi caprui, par saten. Pasiuni: animale, calatorii, culinar, lectura, muzica, sport. Tanara fizic si in suflet, hobby calatoriile, gradinaritul, sofatul- nu statul in casa, imi plac florile, imi place natura, tot ce e verde, iubesc animalele. Sunt vaduva, caut relatie de prietenie casatorie. Doamna, nefumatoare, de baut in limita bunului simt, doresc sa cunosc un domn cu virsta cuprinsa intre 62-68 de ani NEAPARAT, daca se poate nefumator, de baut in limita bunului simt, vaduv sau divortat, pensionar NEAPARAT, cu hoby-uri asemanatoare cu ale mele. Nu-mi doresc un barbat static, carnet de conducere NEAPARAT. Restul le mai discutam la telefon. Nu sunati daca nu va incadrati, nu sunati daca sunteti aventurieri, nu sunati daca nu sunteti... liberi de sarcini.