Horoscop dragoste azi 10 octombrie 2019

horoscop azi

Horoscop dragoste Berbec


Cineva nou ar putea să îți atragă atenția astăzi. Imbracă-te să cucerești și lasă-ți zâmbetul să fie introducerea de care ai nevoie. Cu cât ești mai abordabil/ă, cu atât va fi mai ușor pentru un potențial partener să vă salute.

Horoscop dragoste Taur

Astăzi poți întâlni persoane care te intrigă sau te inspiră, atât pe tine cât și pe ceilalți din jurul lor. Păstrează o minte deschisă când discutați chestiuni care te conduc de obicei la o discuție în contradictoriu. Acum nu este momentul să te încăpățânezi în a avea dreptate.

Horoscop dragoste Gemeni

Lecțiile de moralitate nu te vor duce nicăieri în relația cu prietenii aflați în dificultate. O mulțime de comentarii „Ți-am spus eu” fac ca prietenii să se simtă mai rău decât se simt deja. Păstrează pentru tine morala. Ascultă cu compasiune.

Horoscop dragoste Rac

Găsirea iubirii nu este ușoară, dar este posibil dacă încetezi să mai aștepți ca persoana perfectă să vină și să te salveze de toate problemele. Așteptarea unui partener pentru a acționa ca un supererou emoțional este nedreaptă și nerealistă. Numai tu te poți schimba în bine.

Horoscop dragoste Leu


Este ușor să fii deranjat de răutate. În loc să te concentrezi pe problemele mai mari, uneori problemele banale îți pot distrage atenția. Evită prietenii și colegii cărora le place să bârfească detalii personale despre care ai prefera să știi.

Horoscop dragoste Fecioară

Astăzi este despre prietenii tăi. Când a fost ultima dată când ai avut parte de o petrecere 'în pijamale'? Închiriați câteva filme preferate, mâncați o mulțime de mâncare nesănătoasă și acoperiți podeaua cu perne. Nu uita că petrecerea se încheie dimineață.

Horoscop dragoste Balanță

Fotografiile povestesc multe despre o persoană, așa că folosește-ți abilitățile perceptive atunci când navighezi astăzi pe internet. Râsul și distracția sunt ceea ce urmărești, așa că înconjoară-te de oameni care zâmbesc.

Horoscop dragoste Scorpion

Tentația de a comunica și de a te apropia de oameni este copleșitoare, dar când vine vorba de viața amoroasă, devine dezastru. Răspunde persoanelor care caută pe cineva ca tine și nu-ți mai irosi timpul și energia cu persoanele care se dovedesc a fi din altă ligă, acest lucru te va ajuta să îți păstrezi un nivel optim al stimei de sine.

Horoscop dragoste Săgetător


Teoria cum că opusele atrag, dar nu se căsătoresc, este destul de adevărată astăzi. Lucru bun pentru tine! Un angajament serios este cel mai îndepărtat lucru din mintea ta. Așa că ieși afară! Socializează! Întâlnește persoanele pe care nu le-ai avut niciodată în vedere. Cine știe? Este posibil să îți găsești sufletul pereche printre ele.

Horoscop dragoste Capricorn

Ești propriul tău judecător acum. Dacă nu trăiești la propriile standarde, ești singurul care va suferi. Nimeni altcineva nu știe ce se întâmplă în mintea ta. Deci acum este un moment excelent pentru a fi foarte sincer. Dacă simțiți rușine sau remușcări, schimbă ceva.

Horoscop dragoste Vărsător

Intuiția funcționează. Ascultă! Ești total în armonie cu universul, deci îndepărtează-te de rutina ta zilnică. Dă drumul intuiției și tonifică-ți curajul. În căutarea sufletului tău pereche vei descoperi lucruri care îți pot schimba viața.

Horoscop dragoste Pesti

Este timpul să iei câteva decizii. Ai plutit în fluxul vieții atât de mult timp, acceptând unde te duce. Dar acum, trebuie să trăiești cu un scop. Depune efort și stabilește-ți propriul tău curs.Anunțuri matrimoniale

50 ani, sagetator, inaltime 187 cm, greutate 90 kg, ochi caprui, par saten, Domn educat, dragut cu simtul umorului, realizat material doresc sa cunosc o doamna draguta pentru a intemeia o familie. Precizez sa fiti din Bucuresti sau si din provincie dar sa locuiti in Buc.
28 de ani, 1.81 m, 85 kg, doresc sa cunosc o femeie singură, serioasă, între 20-40 de ani, cu sau fără copii. Menționez că genul meu de femeie este femeia voluptoasă cu forme rubensiene.
Am 54 de ani, din Medgidia si doresc o relatie stabila, nu am vicii.