Goana dupa fericire

people

Ma plimbam prin oras si analizam oamenii din jurul meu. Am observat un lucru comun la toţi: graba. Toata lumea se grabea.

Odata ajunsa acasa am inceput sa ma intreb.. De ce? De ce toata lumea se grabeste?

 

Tind sa cred ca ne grabim sa ajungem la fericire. Fie ne grabim sa ajungem la şcoala pentru ca ştim ca prin intermediul ei ne vom putea realiza viitorul, fie la job pentru ca ştim ca prin el vom beneficia de bani cu ajutorul carora ne vom satisface anumite placeri, fie ne grabim în calatorii pentru a ajunge la destinatie... relaxaţi şi astfel fericiţi. Cel puţin asta suntem tentati sa credem. Mi-am dat seama de curând, şi recunosc ca poate destul de târziu, ca fericirea nu consta în niciuna din cele enumerate.

Ne grabim sa realizam anumite lucruri care suntem invatati sa credem ca duc spre fericire, când de fapt doar ne distrag atentia de la ea, in timp ce noi trecem grabiti pe lânga. În goana asta nebuna uitam sa ne bucuram de faptul ca ziua a trecut şi noi suntem inca aici, uitam sa ne bucuram de razele de soare ce ne coloreaza şi ne încalzesc sufletul, şi mai cu seama, uitam sa îi iubim pe cei de lânga noi.. lucrul care din punctul meu de vedere este cel mai grav. Iubirea este cel mai de pret lucru în viaţa şi cel care aduce cea mai mare fericire.. sa iubesti şi sa fii iubit.

 

Asadar.. abia atunci când vom învata sa o vedem, sa o pretuim şi nu mai fugim de ea sau pe lânga ea.. abia atunci vom realiza ce este cu adevarat fericirea si ne vom putea bucura de ea.


Anunțuri matrimoniale

Buna, ma numesc George am varsta de 26 de ani sunt singur si fara obligati, doresc sa cunosc o femeie pregatita, sa stie ce vrea de la viata, doresc seriozitate, si incredere.
divorțată, 55 ani, fără obligații, doresc sa cunosc domn de vărstă apropiată, serios, plăcut, cu autoturism, pentru o relație de prietenie/ căsatorie.
Caut o fata serioasa cu varsta cuprinsa intre 25-36 ani pentru o realtie serioasa si o eventuala casatorie, rog si ofer sinceritate si seriozittate!
Buna am 38 de ani asi vrea sa cunosc o femeie pentru castorie va rog mult sinceritate va astept sa necunostem.