Goana dupa fericire

people

Ma plimbam prin oras si analizam oamenii din jurul meu. Am observat un lucru comun la toţi: graba. Toata lumea se grabea.

Odata ajunsa acasa am inceput sa ma intreb.. De ce? De ce toata lumea se grabeste?

 

Tind sa cred ca ne grabim sa ajungem la fericire. Fie ne grabim sa ajungem la şcoala pentru ca ştim ca prin intermediul ei ne vom putea realiza viitorul, fie la job pentru ca ştim ca prin el vom beneficia de bani cu ajutorul carora ne vom satisface anumite placeri, fie ne grabim în calatorii pentru a ajunge la destinatie... relaxaţi şi astfel fericiţi. Cel puţin asta suntem tentati sa credem. Mi-am dat seama de curând, şi recunosc ca poate destul de târziu, ca fericirea nu consta în niciuna din cele enumerate.

Ne grabim sa realizam anumite lucruri care suntem invatati sa credem ca duc spre fericire, când de fapt doar ne distrag atentia de la ea, in timp ce noi trecem grabiti pe lânga. În goana asta nebuna uitam sa ne bucuram de faptul ca ziua a trecut şi noi suntem inca aici, uitam sa ne bucuram de razele de soare ce ne coloreaza şi ne încalzesc sufletul, şi mai cu seama, uitam sa îi iubim pe cei de lânga noi.. lucrul care din punctul meu de vedere este cel mai grav. Iubirea este cel mai de pret lucru în viaţa şi cel care aduce cea mai mare fericire.. sa iubesti şi sa fii iubit.

 

Asadar.. abia atunci când vom învata sa o vedem, sa o pretuim şi nu mai fugim de ea sau pe lânga ea.. abia atunci vom realiza ce este cu adevarat fericirea si ne vom putea bucura de ea.


Anunțuri matrimoniale

Ma numesc Cris, am 51 ani, 166cm, 62 kg. Sunt economist si as dori sa cunosc un medic. Imi doresc o relatie de durata. Sunt draguta, sincera, sufletista, nefumatoare. Imi doresc sa cunosc un barbat dragut, sincer, sufletist, tandru, nefumator. Cu varsta intre 45-55 ani, sa fie din Bucuresti.
Caut tînãrã pentru relație serioasã, întemeierea unei famili.Locuiesc la casã, nu am masină, permis.Cer si ofer seriozitate.
60 ani, pesti, inaltime 160 cm, greutate 70 kg, ochi caprui, par grizonat, manierat, iubitor de natura si cultura, doresc prietenie, eventual casatorie cu doamna nefumatoare avand calitati si preocupari asemanatoare. Prefer o doamna de 50-65 ani, 155-165cm.
Tanar dragut, 34 ani, casa singur Bucuresti, caut o fata sub 30 ani, mai plinuta, fire calda, placuta, comunicativa, pt. relatie.