Foaie verde loboda, gura lumii sloboda

femeie cu palarie

“Omul invata mai intai sa mearga si sa vorbeasca. Cu timpul, invata sa stea linistit si sa-si tina gura.” Unii nu invata niciodata…

Oamenii au tendinta sa iti ierte orice ticalosie ai face, dar nu te vor ierta nicidecum daca le-o iei cu un pas inainte, daca esti altfel decat ei, daca esti mai bun, sau daca esti fericit.

 

Stiu ca toti ati avut in viata momente in care v-ati enervat si suparat pentru ca ati auzit lucruri despre voi despre care habar nu aveati, daramite sa le fi facut! A fost o vreme in care si eu puneam la suflet tot felul de prostii. Astazi doar ma distreaza. Nu a fost deloc usor sa ajung la aceasta performanta, dar face parte din ceea ce se numeste dezvoltarea mea personala. Am inteles in timp, ca esti considerat normal doar daca te incadrezi in normele impuse de standardele actuale. Daca indraznesti sa fii tu insuti… ai incurcat-o! Pentru ca toata lumea are anumite asteptari de la tine, care sunt legate de prejudecati, sex, varsta, statut social…  

Daca traiesti intr-un oras de provincie, este si mai rau. Orasul mic, lumea se cam cunoaste, ochi multi, guri de neoprit :)) Ceea ce trebuie sa faci este sa iti traiesti viata ta, cu bun simt si fara sa lezezi pe cineva, dar sa ti-o traiesti fara sa te intereseze ce ar avea lumea de comentat. Tot ceea ce conteaza este ca seara, cand te uiti in oglinda, sa nu iti fie rusine de ceea ce esti si ca atunci cand pui capul pe perna sa ai constiinta impacata.

 

Si nu uita:

  • Esti unica si este lesne de inteles ca n-ai cum sa traiesti, visezi, gandesti ca altcineva!
  • Esti singura care se va confrunta cu deciziile sale. Niciun “spectator” al vietii tale nu iti va trai viata si nu iti va rezolva probemele in final.
  • Ceea ce cred altii despre tine este fix problema lor. Si nici macar nu sunt de condamnat pentru ceea ce cred. Un hot, de exemplu, nu va crede in veci ca o persoana care are o situatie materiala buna nu a furat. Pana la urma, ceea ce ei cred, spune mai multe despre ei, decat despre tine!
  • Nu te-ai nascut ca sa faci pe toata lumea fericita! Daca te-ai comporta asa cum si-ar dori fiecare… probabil ar trebui sa ai personalitate multipla ca sa ii multumesti pe toti!
  • Un om care se iubeste pe sine nu are nevoie de validarea celorlalti si nici nu se raporteaza la ceea ce gandesc altii despre el!
  • Viata este frumoasa si al naibii de scurta, asa ca nu merita sa ne irosim nici macar o secunda din ea cu mizerii.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      “Fa-ti griji pentru constiinta ta, nu pentru reputatia ta. Constiinta este ceea ce esti tu, reputatia este ceea ce gandesc ceilalti despre tine. Iar ceea ce gandesc ceilalti despre tine, este problema lor.”

 


Anunțuri matrimoniale

Buna ma numesc tudor 43 ani caut femeie pnt, o casatorie bazata pa incredere, dragoste, yubire etc.
Bună. Sînt din Constanța dar sînt stabilit în Verona Italia de mulți ani. Doresc să cunosc o persoană ca prietenie posibil căsătorie. O zi bună tuturor.
Oare de ce crezi ca sunt aici?
Caut o doamna sincera pentru a intemeia o familie frumoasa fericita impreuna.Sint un om cu educatie frumoasa, tandru, sincer, intelegator, imi doresc sa intilnesc o doamna cu care sa imi traiesc restul vietii cu drag si fericirea ca am intilnit o sa fie destinul meu frumos de la Dumnezeu in viata mea.