Fiecare anotimp cu oamenii lui...

mana cu flori

Trăim într-o lume în care goana după bani, putere, influență și statut social schimbă oamenii.

Ați observat că nici prieteniile nu mai durează până la adânci bătrâneți?

Invidia și instinctul de a ne lua la întrecere în avuții, devin de cele mai multe ori adevărate motive de ceartă, rupând relații frumoase, construite în timp.

 

Nu de puține ori ni se întâmplă ca atunci când găsim un sprijin într-un om, acesta să-și arate adevărata față și să ne dezamăgească extrem de tare.

De câte ori ați rămas fără prieteni?

Viața îi triază, iar noi preferăm sa ne îndepărtăm de oamenii care nu au ce căuta în preajma noastră.

Se pare că toate aceste tentative eșuate de prietenii adevărate, nu fac altceva decât să ne maturizeze, să ne arate că doar pe noi ne putem baza indiferent de circumstanțe.

Alege să fii TU cel care contează, să lupți pentru obiectivele propuse și să trăiești într-o lume în care, deși ești înconjurat de oameni, adevăratul prieten al sufletului tău să fii chiar TU!

Așa cum, de exemplu, trec anotimpurile, așa trecem și noi prin viață, lovindu-ne de fel și fel de oameni care-și urmăresc propriul interes.

 

Nu uita că ești singurul responsabil de propriile acțiuni.

Învăța cum să-ți învingi temerile și înfrunță viața de unul singur!

Zâmbește tuturor, păzește-ți bucuria și nu te înconjura de oameni care știu doar cum să pună piedici.

Iubește viața, e cel mai frumos dar!


Anunțuri matrimoniale

Buna, ma num George am 29 ani sunt in cautarea unei domne, domnisoare pt intemeiere unei relatii de durata bazata pe incredere si iubire. Sunt nerabdator sa imi gasesc fericire ....sun in zodia Rac.
Barbat, 47 ani, divortat, caut domana intre 35-45 ani ptr intemeierea unei famili, Mentionez ca locuiesc in anglia de 10 ani.
Ma numesc Andrei si am 24 de ani. Doresc sa cunosc o fata intre 24-30 de ani pentru o relatie serioasa bazata pe incredere si sinceritate. Sunt singur si nu am fost necasatorit. Caut sufletul pereche. Locuiesc in judetul Arad localitate Pecica.
Caut o femeie pentru o casatorie. Eu sunt tanar, banatean, educat, sarac dar curat, inteligent, activ, comunicativ, hotarat, serios, singur.