Fericirea? Unii cred ca este un fel de Fata Morgana

femeie

M-am trezit si inca nu s-a luminat de ziua. Afara ploua zgomotos si stropii grei de ploaie se lovesc de geam in linistea diminetii. Nu aprind lumina, savurez cafeaua aburinda in fata ferestrei si astept sa vad rasaritul printre norii grei. Eu, o cafea cu aroma de poveste si zgomotul ploii. Si tot ce-mi vine acum in minte este: sunt fericita!

 

Ce-i fericirea? Multi o vad ca pe un fel de Fata Morgana pe care o asteapta toata viata. Un fel de domnita mofturoasa care ii face sa treaca prin toate caznele vietii pentru a ii lasa sa o atinga timizi cateva clipe, inainte de a disparea din nou, nu se stie pentru cat timp...si atunci obosesc si spun ca pur si simplu ei nu sunt facuti pentru a fi fericiti.

Altii, mai intelepti, stiu ca fericirea nu se asteapta, ci se construieste. Stiu ca fericirea li se va intampla daca vor crede in ea pana la capat fara sa se intrebe cand, ori cum va aparea. Ei stiu ca fericirea inseamna sa se bucure de tot ceea ce au, pentru ca in fiecare lucru exista o parte buna si daca stiu sa o gaseasca, pot fi cei mai fericiti oameni de pe pamant.

 

O singura conditie ar fi: sa avem grija sa nu sufere nimeni pentru fericirea noastra!

Nu uita! Iti trebuie putine lucruri ca sa fii fericit! Dar daca te concentrezi obsesiv pe ceea ce nu ai, daca iti amintesti la infinit doar segventele triste din viata ta, daca nu iti dai voie sa te bucuri de o picatura de ploaie, de un zambet, de magia unei dimineti cu aroma de cafea… este greu de crezut ca vei gasi fericirea.


Anunțuri matrimoniale

Pensionar, 65 ani, singur, fără obligații, sociabil, doresc cunoștință cu o doamnă de vârstă apropiată.
Sunt Costy, am 57 ani, berbec, ochi căprui, înălțime 1,75 m, greutate 90kg, parul periuță (tuns scurt). Locuiesc la casă, am condiții de confort și relaxare (detalii în privat), inclusiv auto+rulotă. Vie, pomi, grădină de legume, flori, câini, păsări. Caut parteneră de viață, fără obligații. Nu mă interesează situația financiară. Menționez că am în îngrijire o persoană foarte apropiată, din familie! Aviz amatoarelor de aventuri sau foloase materiale! Aștept mesaj sms, sau video, cu descrieri și detalii convingătoare! Nu răspund decât persoanelor, demne de încredere!
34 ani, inaltime 174, doresc sa cunosc o fata pentru o relatie serioasa. Sunt in zodia sagetator. Locuiesc in Roman, Judetul Neamt.
Caut sa cunosc doamna serioasă, matura și cu simtul umorului pentru prietenie de lunga durata. Mai multe despre mine in privat