Fericirea lucrurilor simple

femeie pe malul Marii

Mi-e dragă Marea, cui nu îi este? De fapt, o iubesc. O iubesc de dinainte de a mă fi născut, de dinainte de a şti să iubesc.

Dacă închid ochii o văd ca pe cel mai frumos vis.

Dacă trag aer în piept o respir ca pe cel mai scump şi rafinat parfum.

Dacă mă ridic puţin pe vârfuri o văd în albastrul ei curat.

 

Cine n-a închis ochii, măcar o dată în viaţă, ca să asculte zbuciumul valurilor ce se sparg la mal… nu poate înţelege această iubire.

Cine nu s-a lăsat sărutat, măcar o dată în viaţă, de soarele fierbinte de vară, moţăind într-o letargie dulce pe un cearceaf... nu poate înţelege această iubire.

Cine n-a alergat, măcar o dată în viaţă, pe nisipul fierbinte, doar ca să se arunce în valurile spumoase şi reci... nu poate înţelege această iubire.

Cine nu s-a sărutat, măcar o dată în viaţă, în timp ce se plimba pe malul bătrânei şi albăstrei Mări... nu poate înţelege această iubire.

Aţi văzut vreodată pe inserat o Lună plină oglindită în Mare? Parcă ar fi o femeie frumoasă ce se admiră în oglindă, în timp ce în liniştea nopţii se aud doar valurile ce se sparg sacadat de mal.

 

Da, Marea este fericirea mea simplă. O iubesc de dinainte de a şti să iubesc. Cum aş putea să nu o iubesc?

Rochia mea albă şi vaporoasă de in… soare… lumină… nisip fierbinte… miros de alge şi sărat… valuri sparte în spumă… ţipăt de pescăruşi… albastru nemărginit… fericirea lucrurilor simple!

"Dacă este un spectacol mai măreţ decât marea, acesta este cerul; dacă există vreun spectacol mai măreţ decât cerul, acesta este interiorul sufletului"


Anunțuri matrimoniale

Domn 54 ani fara obligatii su situație materială bună cu loc de munca in germania si domiciliul. Caut doamnă între 40 -45 ani sincera si iubitoare care doreste sa inceapa o noua vita alaturi de mine in germania.
Ma numesc Marius, sunt din Braila, am 42 de ani, zodia leu, sunt baiat bun, cu suflet mare si loial, credincios. Caut relatie cu o femeie cuminte, iubitoare si respectoasa.
Caut o fata serioasa cu frica de dumnezeu nu mar deranja daca este are copii, vreau doar sa ne facem fericitii unul pe altul.
Buna sunt din Constanta, am 26 de ani fac sala de forta de 5 ani, caut o prietena din Constanta, doar fete serioase.