Femeile si complimentele

femeie cu palarie

 

Am tot auzit parerea cum ca o femeie asumata n-ar avea nevoie sa i se spuna ca-i frumoasa. Ca asta inseamna nesiguranta si neincredere si doar o femeie care nu este in echilibru cu ea insasi are nevoie de atentie si se bucura atunci cand i se fac complimente.

Pai sa va spun ceva: eu sunt femeie, stiu ca sunt frumoasa, sunt asumata, dar in acelasi timp ador sa fiu complimentata. Nu am nevoie, sa ne intelegem bine, pot sa traiesc la fel de relaxata si daca nu imi spune un tip la coada la market ca sunt frumoasa, dar ma simt minunat cand cineva observa ceva dragut la mine si imi spune. Sta in natura noastra de femei sa ne dorim sa fim frumoase si admirate. Sta in gena noastra sa fim frumosul din aceasta lume. Industria frumusetii face profituri uriase exploatand dorinta femeilor de a fi admirate! Deci, despre ce vorbim noi aici?

Da, stiu, am tot auzit si expresia: ma fac frumoasa pentru mine, ca sa ma simt bine, nu ca sa fiu admirata! Serios? Doar pentru tine? Pai si atunci cand esti singura in casa si nu te vede nimeni, de ce nu stai machiata si de ce nu curg matasurile pe tine precum intr-o zi de bal? De ce uneori stai nepieptanata si imbracata in treningul ala vechi si decolorat? Si de ce, daca suna cineva la usa, primul lucru pe care il faci este sa arunci o privire disperata in oglinda ca sa te aranjezi un pic? De ce n-am recunoaste ca ne simtim bine atunci cand cineva ne remarca parul, esarfa, ochii, parfumul…De ce n-am recunoaste ca prima parere despre o persoana ne-o facem in functie de aspectul exterior? De ce n-am recunoaste ca ne place sa fim remarcati?

Respect parerea tuturor, dar eu inca n-am intalnit o femeie care sa nu se simta bine atunci cand primeste un compliment de bun simt, fie ca este primit din partea unei alte femei, sau din partea unui barbat.  Asa ca, eu cred ca la mijloc este vorba despre putina ipocrizie, combinata cu putina disperare a unor barbati ce nu se pricep sa faca un compliment sau sunt prea lenesi si nu in ultimul rand combinata cu parerea altei categorii de barbati care gandesc: “daca ii zic ca-i frumoasa, si-o ia in cap”!

Sa va mai spun ceva. Obisnuiesc ca in momentul in care imi place o femeie sa o complimentez, deci, care dintre voi  nu suportati complimentele, spuneti-mi va rog! Nu vreau sa deranjez cumva cu o vorba buna! :)) 

P.s. cand cineva iti spune ca esti frumoasa, te rog din suflet nu mai spune: Eiii, ti se pare! Multumeste pur si simplu. Complimentele nu se neaga, se primesc!

 

 


Anunțuri matrimoniale

Cauta o fata care vrea o relatie seriosa si care doreste poté sa sune.
Intelectual pensionar fără obligaţii, căsătorie doamnă maxim 55 ani.
Viața este un dar... Zâmbește și iubește
Ionut 34ani din Bz înalt sincer serios loial serviciu stabil mașină, casă fără vicii sau copii, doresc o relație de prietenie sau căsătorie cu o domnișoară din Buzău.