Femeie, eşti frumoasă!

femeie dansand

Eşti frumoasă exact aşa cum eşti tu, cu bucurii şi tristeţi, cu ochii strălucind sau privirea încruntată, cu capriciile şi slăbiciunile tale, cu zbuciumul şi cu dorurile tale nespuse, cu iubirile sau neîmplinirile tale pe care doar sufletul tău le ştie.

Da, eşti frumoasă! Pentru că iubeşti şi pentru că ochii îţi strălucesc atunci când eşti iubită.

 

Pentru că ştii să ierţi, şi pentru că vorbele tale exprimă tandreţe, gingăşie şi vindecă dureri. Pentru că în naivitatea ta ai încredere în oameni, deşi ştii că n-ar trebui s-o mai faci.

Eşti frumoasă pentru că râzi mult, şi atunci când o faci râsul tău colorează suflete. Şi pentru că plângi în pernă de atât de multe ori fără ca să te ştie nimeni.

Pentru că ştii că toate cicatricile din inimă te-au făcut mai puternică şi ştii că toate liniile de pe chipul tău nu sunt riduri, ci sunt poveşti care ţi-au conturat viaţa şi te-au făcut mai înţeleaptă.

Eşti frumoasă pentru că oricât de obosite ţi-ar fi mâinile, ele vor şti întotdeauna să mângâie cu duioşie şi tandreţe un copil, un animal, omul iubit.

Pentru că eşti la fel de atrăgătoare şi atunci când dormi îmbrăcată cu tricoul lui, ca şi atunci când dormi învăluită în mătase.

Eşti frumoasă pentru încăpăţânarea ta de a ţine zeci de cure de slăbire, deşi ştii că nu au avut efect niciodată! Şi pentru că nu vrei să înţelegi că El te place mai mult cu 2-3 kilograme în plus.

Pentru că de-a lungul vieţii îţi vopseşti părul în toate culorile, ţi-l tunzi în zeci de feluri, îţi pictezi ochii şi buzele în desene complicate şi îţi pierzi mii de ore aranjându-te în oglindă, doar pentru ca omul iubit să vadă pentru o clipă cât eşti tu de frumoasă!

 

Da, eşti frumoasă, pentru că Dumnezeu nu dă greş niciodată în opera lui. Doar că uneori, pentru câteva clipe, uiţi…

“Eşti frumoasă dimineaţa

eşti frumoasă când visezi,

Chiar şi când te lupţi cu viaţa

eşti frumoasă dar nu vezi!”


Anunțuri matrimoniale

Am 45 de ani mă numesc florin și lucrez la roma caut ceva serios și plăcut !!!! Numi plac minciunile restul vine de la sine.
Tânăr 38 ani, 1.80m, 75kg doresc să cunosc o fată pentru o relație de lunga durata.
Sunt un barbat singur fara familie, caut urgent o femeie pentru o relatie serioasa definitiva pentru totdeauna cu scop de casatorie. introdu nr meu de tel pe Watsaap pentru a comunica eficient.
41 ani, rac, inaltime 178cm, greutate 70 kg, ochi verzi, par blond, Numele meu este George, sunt despartit si doresc sa conosc o doamna, domnisoara serioasa în vederea relatiei de lunga durata. Nu ma intereseaza aventuri sau relatii pasagere.