Femeie, eşti frumoasă!

femeie dansand

Eşti frumoasă exact aşa cum eşti tu, cu bucurii şi tristeţi, cu ochii strălucind sau privirea încruntată, cu capriciile şi slăbiciunile tale, cu zbuciumul şi cu dorurile tale nespuse, cu iubirile sau neîmplinirile tale pe care doar sufletul tău le ştie.

Da, eşti frumoasă! Pentru că iubeşti şi pentru că ochii îţi strălucesc atunci când eşti iubită.

 

Pentru că ştii să ierţi, şi pentru că vorbele tale exprimă tandreţe, gingăşie şi vindecă dureri. Pentru că în naivitatea ta ai încredere în oameni, deşi ştii că n-ar trebui s-o mai faci.

Eşti frumoasă pentru că râzi mult, şi atunci când o faci râsul tău colorează suflete. Şi pentru că plângi în pernă de atât de multe ori fără ca să te ştie nimeni.

Pentru că ştii că toate cicatricile din inimă te-au făcut mai puternică şi ştii că toate liniile de pe chipul tău nu sunt riduri, ci sunt poveşti care ţi-au conturat viaţa şi te-au făcut mai înţeleaptă.

Eşti frumoasă pentru că oricât de obosite ţi-ar fi mâinile, ele vor şti întotdeauna să mângâie cu duioşie şi tandreţe un copil, un animal, omul iubit.

Pentru că eşti la fel de atrăgătoare şi atunci când dormi îmbrăcată cu tricoul lui, ca şi atunci când dormi învăluită în mătase.

Eşti frumoasă pentru încăpăţânarea ta de a ţine zeci de cure de slăbire, deşi ştii că nu au avut efect niciodată! Şi pentru că nu vrei să înţelegi că El te place mai mult cu 2-3 kilograme în plus.

Pentru că de-a lungul vieţii îţi vopseşti părul în toate culorile, ţi-l tunzi în zeci de feluri, îţi pictezi ochii şi buzele în desene complicate şi îţi pierzi mii de ore aranjându-te în oglindă, doar pentru ca omul iubit să vadă pentru o clipă cât eşti tu de frumoasă!

 

Da, eşti frumoasă, pentru că Dumnezeu nu dă greş niciodată în opera lui. Doar că uneori, pentru câteva clipe, uiţi…

“Eşti frumoasă dimineaţa

eşti frumoasă când visezi,

Chiar şi când te lupţi cu viaţa

eşti frumoasă dar nu vezi!”


Anunțuri matrimoniale

Barbat 40 ani din iasi cu servici stabil, propria afacere, doresc cunoștință domnișoară pentru relatie serioasa.
44 ani, inaltime 173, greutate 70kg, muncesc in constructii si locuiesc Partina Bibbiena, provincia di Arezzo. Sunt divorzat si cresc 2 copii singur.
As vrea sa mi gasesc jumatatea. Am varsta 46 de ani, sunt singur si sunt din Alexandria, Teleorman. Locuiesc la tara. Sa fie simpla si modesta sa aibaƒ varsta apropiata, pana in 50 de ani. Matrimoniale Aleaxandria, Teleorman
42 ani, caut parteneră de viață. Am 1.80 inaltime, 75 kg, grizonat, verzi, dețin locuință. Fost mister boboc Sibiu. Aștept fotografia ta pe Whatsapp.