Femeie, eşti frumoasă!

femeie dansand

Eşti frumoasă exact aşa cum eşti tu, cu bucurii şi tristeţi, cu ochii strălucind sau privirea încruntată, cu capriciile şi slăbiciunile tale, cu zbuciumul şi cu dorurile tale nespuse, cu iubirile sau neîmplinirile tale pe care doar sufletul tău le ştie.

Da, eşti frumoasă! Pentru că iubeşti şi pentru că ochii îţi strălucesc atunci când eşti iubită.

 

Pentru că ştii să ierţi, şi pentru că vorbele tale exprimă tandreţe, gingăşie şi vindecă dureri. Pentru că în naivitatea ta ai încredere în oameni, deşi ştii că n-ar trebui s-o mai faci.

Eşti frumoasă pentru că râzi mult, şi atunci când o faci râsul tău colorează suflete. Şi pentru că plângi în pernă de atât de multe ori fără ca să te ştie nimeni.

Pentru că ştii că toate cicatricile din inimă te-au făcut mai puternică şi ştii că toate liniile de pe chipul tău nu sunt riduri, ci sunt poveşti care ţi-au conturat viaţa şi te-au făcut mai înţeleaptă.

Eşti frumoasă pentru că oricât de obosite ţi-ar fi mâinile, ele vor şti întotdeauna să mângâie cu duioşie şi tandreţe un copil, un animal, omul iubit.

Pentru că eşti la fel de atrăgătoare şi atunci când dormi îmbrăcată cu tricoul lui, ca şi atunci când dormi învăluită în mătase.

Eşti frumoasă pentru încăpăţânarea ta de a ţine zeci de cure de slăbire, deşi ştii că nu au avut efect niciodată! Şi pentru că nu vrei să înţelegi că El te place mai mult cu 2-3 kilograme în plus.

Pentru că de-a lungul vieţii îţi vopseşti părul în toate culorile, ţi-l tunzi în zeci de feluri, îţi pictezi ochii şi buzele în desene complicate şi îţi pierzi mii de ore aranjându-te în oglindă, doar pentru ca omul iubit să vadă pentru o clipă cât eşti tu de frumoasă!

 

Da, eşti frumoasă, pentru că Dumnezeu nu dă greş niciodată în opera lui. Doar că uneori, pentru câteva clipe, uiţi…

“Eşti frumoasă dimineaţa

eşti frumoasă când visezi,

Chiar şi când te lupţi cu viaţa

eşti frumoasă dar nu vezi!”


Anunțuri matrimoniale

Buna.sint un baiat sincer..tandru..romantic si cu suflet bun si fara vicii....caut o fata serioasa pentru casatorie.cine doreste cu adevarat sa aiba un soț minunat sa ma caute..nu o sai pare rau ca si sa ma cunosti.
Mă cheamă Nelu și as dori să cunosc o doamnă din Brăila pentru ceva foarte serios cu vârsta între 49-57ani eu am 53 ani fără obligații.
51 ani, divorțat 1,80 doresc să cunosc o doamnă cu vârstă apropiată, singură, cu bun simț și caracter frumos, fără obligații majore, pt conviețuire și ajutor domestic reciproc.
Barbat 38 ani, salariat, situatie financiara foarte ok.Caut relatie stabila eventual casatorie.