Femeie, dă-te din calea ta!

femeie

În societatea zilelor noastre, femeile au ajuns să facă orice lucru pe care îl poate face un bărbat, dacă nu și mai mult de atât...

 

Muncesc, conduc mașinile, gătesc, repară lucruri, spală, calcă rufe, au grijă de copii și le oferă educația de care au nevoie.

Uneori, femeile se plafonează din cauza acestei multitudini de activități și, din  dorința de a demonstra lumii că pot face absolut orice, pierd din vedere un lucru deosebit de important: propria persoană.

Da, deși au o voință de fier și sunt luptătoare, uneori trec fără să realizeze, pe locul II.

Femeilor, a venit timpul să vă dați din propria cale!

Luptați pentru dorințele și obiectivele voastre.

Alegeți să vă împărțiți programul în așa fel încât în fiecare zi să faceți ceva pentru sufletul vostru. 

Citiți, documentați-vă, călătoriți, încercați să vă descoperiți talentele ascunse. Alergați sau ascultați muzică de calitate.

Acordați-vă timp pentru a vă aranja și a arăta mult mai îngrijite în ochii celor din jur.

Așa cum sunteți responsabile pentru bunăstarea și armonia familiei, așa trebuie să fiți și pentru voi și propria viață.

Aveți încredere că puteți face absolut orice vă propuneți. Nu vă mai puneți bariere.

Trăiți cu sufletul toate momentele frumoase ce vi se oferă. Prețuiți-vă mult mai mult. Căci, doar așa puteți ajunge să fiți un exemplu demn de urmat.

Nu vă lăsați pradă grijilor și problemelor. Orice situație își va găsi rezolvarea. Trebuie doar să priviți totul cu optimism și să nu intrați în panică.

 

Așa cum bărbații pot să impresioneze prin curaj și ambiție, cu siguranță că și femeile pot reuși să se mențină pe primul loc, dacă nu-și impun bariere.

Se spune că femeile sunt diamante neșlefuite.

Astfel că, e nevoie de timp și oameni potriviți pentru a străluci, dar și de voința propriei persoane.


Anunțuri matrimoniale

caut un barbat ptr casatorie cu serviciu stabil si de vreme acasa si serios, cuminte gospodar, sa stie ce vrea de la viata lui, nefumator, nealcoolic.sa nu inseli.lasati aici nr de telef.caut ptr casatorie nu aventura sa stii .care barbati care sunt seriosi si cauti cu adevarat ma poti deranja.barbati insurati nu accept niciodata in viata mea.
Buna ma numesc Ionut am 35 de ani sunt din Bistrita sunt un baiat sincer modest decent linistit am bunul simnt serios simplu socibil, cu somntul umorului de casa sunt in cautarea unei fete simple si sincera.
Buna, mă numesc Florin, am 27 de ani, sunt din Constanta, locuiesc singur și aș vrea să găsesc o fata(femeie)pentru o relație serioasă, tel pentru mai multe detali
Sunt un tip respectos familiar mai multe te las pe tine sa ma cunosti nu suport alcolu imi plac calatorile sunt o persoana foarte romantica sunt ziodia taur imi place foarte mult sa gatesc imi plac foarte mult plimbarile sunt o persoana foarte curata.