Femeie, dă-te din calea ta!

femeie

În societatea zilelor noastre, femeile au ajuns să facă orice lucru pe care îl poate face un bărbat, dacă nu și mai mult de atât...

 

Muncesc, conduc mașinile, gătesc, repară lucruri, spală, calcă rufe, au grijă de copii și le oferă educația de care au nevoie.

Uneori, femeile se plafonează din cauza acestei multitudini de activități și, din  dorința de a demonstra lumii că pot face absolut orice, pierd din vedere un lucru deosebit de important: propria persoană.

Da, deși au o voință de fier și sunt luptătoare, uneori trec fără să realizeze, pe locul II.

Femeilor, a venit timpul să vă dați din propria cale!

Luptați pentru dorințele și obiectivele voastre.

Alegeți să vă împărțiți programul în așa fel încât în fiecare zi să faceți ceva pentru sufletul vostru. 

Citiți, documentați-vă, călătoriți, încercați să vă descoperiți talentele ascunse. Alergați sau ascultați muzică de calitate.

Acordați-vă timp pentru a vă aranja și a arăta mult mai îngrijite în ochii celor din jur.

Așa cum sunteți responsabile pentru bunăstarea și armonia familiei, așa trebuie să fiți și pentru voi și propria viață.

Aveți încredere că puteți face absolut orice vă propuneți. Nu vă mai puneți bariere.

Trăiți cu sufletul toate momentele frumoase ce vi se oferă. Prețuiți-vă mult mai mult. Căci, doar așa puteți ajunge să fiți un exemplu demn de urmat.

Nu vă lăsați pradă grijilor și problemelor. Orice situație își va găsi rezolvarea. Trebuie doar să priviți totul cu optimism și să nu intrați în panică.

 

Așa cum bărbații pot să impresioneze prin curaj și ambiție, cu siguranță că și femeile pot reuși să se mențină pe primul loc, dacă nu-și impun bariere.

Se spune că femeile sunt diamante neșlefuite.

Astfel că, e nevoie de timp și oameni potriviți pentru a străluci, dar și de voința propriei persoane.


Anunțuri matrimoniale

Barbat serios, 36 ani, 1.85 m, 102 kg, caut sotie. Sunt din Bucuresti si doresc o prietenie de lunga durata-casatorie cu o femeie buna tot din Bucuresti. Am studii medii si un venit lunar de 4000 lei.
Caut o femeie draguta pentru casatorie. varsta 39 ani, taur, inaltime 185 cm, greutate 87 kg, ochi caprui, par saten, Dragut, educat, tandru, romantic, iubitor, prezentabil, caut o femeie draguta educata pt. relatie serioasa, casatorie, sa locuim impreuna la tine sau la mine.
Ma numesc Marius, am 41 ani, 167 inaltime, 60kg, sunt despartit si am un baietel de 9 ani pe care il cresc singur. Sunt foarte tandru, sincer, sufletist si intelegator. Sunt din Bucuresti. Doresc sa cunosc o femeie sufletista si iubitoare, cu varsta cuprinsa intre 35-55 ani, care isi doreste mult sa formam o familie. Mentionez ca nu ma intereseaza frumusetea fizica.. deci nu sunt pretentios, sufletul conteaza.
34 ani, 180 cm, 80 kg, ochi verzi, par brunet. Ma numesc Florin sant vaduv cu copii care locuiesc cu mine, doresc sa cunosc o femeie credincioasa (ortodoxa ), de varsta maxim 37 de ani, in vederea casatoriei. Sa locuiasca in Bucuresti.