Nu paseste pe lumea asta o fiinta mai frumoasa decat femeia care este iubita, si nu poate nimeni depasi in afectiune, rabdare si gingasie o femeie care iubeste! Nu exista oglinda in care sa te poti privi si sa te vezi mai clar decat ochii femeii iubite. Nu exista caldura mai placuta decat aceea din bratele femeii iubite. Nu exista parfum mai placut si ametitor decat acela al pielii femeii iubite. Nu exista atingere mai dadatoare de viata decat aceea a buzelor femeii iubite.

    Asa ca, dragi barbati, inainte de a considera ca vrem prea mult, ca visam mai mult decat meritam, sau ca suntem greu de inteles…iubiti-ne !

    Inainte de a ne cauta defectele, priviti-ne calitatile!

    Inainte de a ne condamna slabiciunile, laudati-ne rezistenta!

    Inainte de a privi in alta parte, intrebati-va daca ati privit cu atentie inspre noi!

    Inainte de a renunta, ganditi-va daca ati incercat destul!

                                                                                  

    Si va rugam frumos, nu ne spuneti ca sunteti gata sa muriti pentru noi, spuneti-ne ca sunteti gata sa traiti cu noi !


Anunțuri matrimoniale

Ma numesc Iosif, sunt din Oradea (matrimoniale Bihor), am 32 ani fără obligații caut o femeie sincera in vederea căsătoriei, rog seriozitate. Niciodată căsătorit, 75 kg, înălțime 173 cm.
Din Craiova, domn educat, cu studii, am varsta de 46 ani, sunt zodia Taur, 170 cm, saten, ochi caprui, ten alb, par scurt castaniu, vesel, cu un simt al umorului foarte dezvoltat, curat, iubesc frumosul, ador plimbarile in aer liber, ador comunicarea, buna intelegere. Urasc minciuna, nu merg la pacanele, nu consum alcool, nu fumez, nu am vicii,. Sunt stabil in sentimente si viata de cuplu, nu am obligatii, nu am copii, nu am fost casatorit niciodata, doar ca nu am noroc in dragoste. Doresc sa cunosc o doamna de varsta apropiata, feminina, draguta pentru a o lua de manuta si a porni impreuna pe drumul vietii si a realiza ceva impreuna si a ne fi alaturi atat la bine cat si la rau.
Caut femeie serioasa, sincera, de preferinta din provincie, cu varsta 60-70 ani, pentru convietuire, ingrijire ca partenera, eventual casatorie, cu ramanere in spatiu. Domn varstnic in putere in apropiere de Bucuresti.