Nu paseste pe lumea asta o fiinta mai frumoasa decat femeia care este iubita, si nu poate nimeni depasi in afectiune, rabdare si gingasie o femeie care iubeste! Nu exista oglinda in care sa te poti privi si sa te vezi mai clar decat ochii femeii iubite. Nu exista caldura mai placuta decat aceea din bratele femeii iubite. Nu exista parfum mai placut si ametitor decat acela al pielii femeii iubite. Nu exista atingere mai dadatoare de viata decat aceea a buzelor femeii iubite.

    Asa ca, dragi barbati, inainte de a considera ca vrem prea mult, ca visam mai mult decat meritam, sau ca suntem greu de inteles…iubiti-ne !

    Inainte de a ne cauta defectele, priviti-ne calitatile!

    Inainte de a ne condamna slabiciunile, laudati-ne rezistenta!

    Inainte de a privi in alta parte, intrebati-va daca ati privit cu atentie inspre noi!

    Inainte de a renunta, ganditi-va daca ati incercat destul!

                                                                                  

    Si va rugam frumos, nu ne spuneti ca sunteti gata sa muriti pentru noi, spuneti-ne ca sunteti gata sa traiti cu noi !


Anunțuri matrimoniale

Ma numesc Iulian, lucrez ca programator in cluj-napoca.Locuiesc si ma gospodaresc singur in propria mea locuinta.am si o masina.sint o persoana deschisa, sincera, inteligenta, comunicativa, fidela, corecta, nefumatoare.Imi plac copiii, imi place natura, miscarea sub orice forma, calatoriile. Mi-as dori o persoana nefumatoare si cu studii superioare, preferabil mai mica ca mine, care crede inca intr-o relatie serioasa, bazata pe comunicare si respect reciproc si cu care pot si eu sa impartasesc tot ce este frumos in viata(un apus de soare, o cina romantica, o imbratisare, un sarut, un film bun, un loc frumos si multe altele).
31 ani, 178cm/ 85kg. Mă numesc Cătălin am 31 de ani sunt din București și doresc sa cunosc pe cineva care și-ar dori o relație serioasa și de lunga durata împreună cu mine. Sunt un băiat serios liniștit la locul meu nu consum alcool absolut deloc sunt calm modest etc. Pentru mine nu contează aspectul fizic vârsta etc contează doar respectul înțelegerea iubirea și comunicarea. Dacă este vreo persoană care și-ar dori să vorbim și ne cunoaștem aștept să mă contacteze.
Ionut am 27 de ani si caut urgent o fata pentru relatie serioasa.