Femei care iubesc prea mult

femeie

Este veşnic obosit, iritat, nervos ; nu te bagă în seama cu zilele; se poartă urat cu tine şi găseşte motive de ceartă din orice; nu te tratează cu respect; totul se învârte în jurul lui; încearcă să te controleze; te abuzează psihic sau fizic… şi totuşi tu nu pleci din acea relaţie pentru că iubeşti prea mult. Ei bine, de fapt nu iubeşti prea mult, ci te iubeşti prea puţin pe tine!

“Este o ironie cum noi, femeile, suntem capabile să răspundem cu atâta înţelegere şi compasiune la suferinţa altuia, dar rămânem oarbe la propria noastră suferinţă“.

 

Sunt femei care se pun atât de des pe locul 2, sacrifică de dragul relaţiei tot ceea ce îşi doresc, ceea ce le-ar plăcea, ceea ce visează… încât se pierd pe ele însele pe acest drum spre mulţumirea partenerului, şi uneori îşi pierd identitatea. Şi, fac toate aceste lucruri pentru că îşi iubesc partenerul şi nu pot renunţa la el. Şi se simt mândre pentru că rezistă şi nu se dau bătute în faţa “greutăţilor”.

Dar, dacă eşti atât de plină de iubire, pe tine cum ai ajuns să nu te mai iubeşti?

Când ai hotărât că viaţa ta nu contează?

Care a fost resortul care a declansat in tine ideea că tu nu mai preţuieşti nimic, că tu nu meriţi să fii respectată, că tu nu meriţi la rândul tău să fii iubită?

Şi, dacă tu nu te iubeşti şi nu te respecţi îndeajuns de mult încât să nu te laşi umilită, cum ai pretenţia ca altcineva să te iubească şi să te respecte?

Şi cum ai ajuns la concluzia că iubirea trebuie să doară şi să schingiuiască suflete?

 

Iubirea înseamnă lumina, înseamnă căldură, înseamnă fericire, înseamnă respect, înseamnă preţuire, înseamnă bunătate. înseamnă altruism, înseamnă încredere, înseamnă libertate, înseamnă energie pozitivă pe care o simţi în toţi porii!

Într-un cuplu normal este şi soare, sunt şi nori de furtună uneori. Nimeni nu spune că este doar lapte şi miere într-o relaţie. Dar, doi oameni care se iubesc, se sprijină unul pe altul, se respectă, îşi respectă opiniile, îşi respectă libertatea, au încredere unul în altul, cred unul în altul, se apreciează, se motivează pentru a evolua şi îşi văd unul în altul reflectate părţile lor bune.

Dacă nu simţi în relaţia ta mai nimic din toate acestea, îmi pare rău să-ţi spun, dar nu mi se pare deloc că iubeşti prea mult, ba din contra, mi se pare că nu te iubeşti deloc!

 


Anunțuri matrimoniale

51 ani, divorțat 1,80 doresc să cunosc o doamnă cu vârstă apropiată, singură, cu bun simț și caracter frumos, fără obligații majore, pt conviețuire și ajutor domestic reciproc.
Sant Silviu am 37 1,65, 75 kg sant de langa Timisoara si caut o domnisoara, doamna pentru o relatie de prietenie casatorie, mai multe amanunte in privat.
Barbat obisnut, caut partenera ptr o relatie stabila, casatorie care accepta sa traim impreuna in Germania. nu doresc sa fiu contactat de persoane care din lipsa de ocupatie sau curiozitate ma deranjeaza . Caut o singura persoana care este decisa, stie ce vrea nu caut sezoniere care doresc sa munceasca o perioada, sau aventuriere de moment !!! Ofer si astept seriozitate maxima. Nu trimit bani nimanui.
Om, nu zic barbat ca asi putea fi tras de urechi ...nu mai am 30 de ani dar ma descurc, caut partener de viata "fidel" deci fidelitatea este primordiala.daca crezi ca indeplinesti criteriul "fidel" de bucatarie ma ocup eu.