Fă-ţi timp pentru oamenii importanţi din viaţa ta

clepsidra

Poate că cea mai preţioasă dovadă a iubirii pe care o purtăm cuiva, este timpul pe care i-l oferim. Pentru că, oferim o frântură din viaţa noastră pe care nu o mai putem recupera niciodată. Ce dar mai frumos putem oferi cuiva, decât o parte din viaţa noastră?

 

Dacă te uiţi în trecutul tău, poţi afirma cu sinceritate că n-ai risipit timp din viaţa ta cu oameni care nu meritau? Oameni pentru care n-a însemnat nimic darul tău? Şi, în acelaşi timp, poţi recunoaşte că timpul acesta preţios îl puteai oferi altcuiva care îl merita? Poate copiilor, persoanei iubite, părinţilor?

Unii copii cresc aproape singuri, pentru că părinţii lor nu au timp pentru ei. Viaţa şi vremurile sunt vitrege, părinţii muncesc din greu pentru a le oferi un trăi mai bun şi, de multe ori nu-i văd la faţă cu zilele. Şi, atunci când se întâlnesc, sunt prea obosiţi ca să vorbească cu ei, dar compensează cu cadouri care să îi facă fericiţi…

Alţi oameni îşi lasă partenerul pe ultimul loc, tot din lipsa de timp. Întotdeauna sunt probleme “mai importante” de rezolvat, vise pentru care trebuie să muncească zi şi noapte, joburi care sleiesc de putere şi viaţă, iar atunci când ajung acasă nu mai au chef şi timp… de nimic.

Mulţi dintre noi nu au timp de părinţi. Îşi doresc şi îşi propun să îi viziteze, dar …nu au timp pentru ei niciodată, sau foarte rar.

Pentru că, nu-i aşa? Copiii, iubiţii, părinţii ne iubesc şi se mulţumesc cu ce mai rămâne din timpul nostru!

 

Dar,

Degeaba ne împlinim visele dacă nu avem cu cine ne bucura pentru ele!

Degeaba avem conturile pline, dacă pierdem miracolul creşterii copiilor noştri!

Degeaba ne admiră toată lumea, dacă persoana care ne iubeşte are sufletul pustiu!

Degeaba ne amăgim că ne vom vizita “mâine” părinţii, dacă atunci când o vom face va fi prea târziu pentru ei!

Fă-ţi timp pentru oamenii importanţi din viaţa ta! Asta inseamnă să iubesti cu adevărat! Nu aştepta să fie prea târziu!


Anunțuri matrimoniale

doamna sanatoasa la minte si la trup, 54 ani doresc un om sanatos la minte si la trup intre 50 si 55 ani.pentru tot restul vieti .singuratatea te ucide? ?! tratamentul este viata in doi. daca mi dai dreptate, sunama daca te incadrezi.numai din calarasi..!!!...multumesc
Draguz cu simntul umorului caut domnișoară pentr-u o relație eventual casotorie.
Sunt Costy. Locuiesc lângă Severin, la casă. Am 57 ani, zodia berbec, ochi căprui, înălțime 1,75, greutate 90 kg, păr șaten, tuns scurt. Caut doamnă pentru prietenie - relație serioasă.
Buna ccaut o doamna pt casatorie cu varsta cuprinsa intre 35 si 45 de ani poate avea si un copil care sa locuiasca la mine am 43 de ani 1/70 80 kg saten okii albastrii.