Fa-ti din vise aripi si vei reusi sa zbori

 

Daca as fi primit un banut pentru fiecare data cand mi s-a spus sa nu zbor prea sus pentru ca mi se vor frange aripile…

Daca as fi primit un banut pentru fiecare data cand mi s-a spus ca nu pot face ceva, ca nu este intelept sa fac altceva, sau ca nu se cuvine sa vreau ceva…

Daca cei ce mi-au spus lucrurile astea ar intelege ca nu exista inaltimi prea mari, sau timp potrivit pentru a te inalta,  exista speranta, vointa, credinta, ambitie, munca…un vis de urmat si multa nebunie!

Daca cei ce mi-au spus lucrul asta ar intelege ca aripile ar trebui sa se opreasca doar odata cu inima si ca degeaba le ai, daca nu poti zbura cu ele…

Daca cei ce mi-au spus lucrul acesta mi l-ar fi spus din inaltimea zborului lor…i-as fi crezut.  

Dar…

Ma incapatanez sa cred ca aripi ne-au fost date tuturor, depinde de fiecare dintre noi ce face cu ele!

Ma incapatanez sa cred ca nu exista limita de timp pentru zbor, ci doar limita impusa de minte!

Ma incapatanez sa visez, pana la ultima bataie de inima si de aripi!

 

“Visele nu se risipesc, dar nici nu zboara daca nu le dai aripi.”

 


Anunțuri matrimoniale

Intelectual bucurestean, pensionar, de conditie buna, 65 ani, 1,75cm,80kg doresc sa cunosc doamna miniona, de varsta apropiata 57-63 ani fara obligatii, pentru prietenie, ajutor reciproc, eventual casatorie.
53 ani, văduvă, 176/95kg Caut un barbat serios, din zona Moldovei, comunicativ, numai cu studii superoare, pozitiv, realizat, educat si responsabil, cu varsta intre 49-55 de ani, f inalt, peste 1.80, care-si doreste o relatie de viitor.
41 de ani, singur din TG JIU Gorj caut o fata sinceră tot din Tg Jiu, 29-37 ani.
54 ani, doresc sa cunosc o doamna intre 44-56 ani, cu fizic placut, din tara sau strainatate, sensibila, deschisa, comunicativa, distinsa pentru o relatie frumoasa de prietenie, casatorie.