Fă rai din ceea ce ai, pentru că viaţa este frumoasă!

femeie

„NU mai ţine cont de prejudecăţile oamenilor. Trăieşte viaţa astfel încât la finele ei să poţi spune: A FOST MIŞTO!”

Fă rai din ceea ce ai! Da, da, în ciuda greutăţilor, piedicilor, perioadelor grele, încercărilor, viaţa este frumoasă! Tot ceea ce trebuie să facem pentru a realiza acest lucru, este să ne iubim şi să facem rai din ceea ce avem, puţin sau mult, fără a ne raporta la viaţa altora!

 

Sunt o femeie simplă, cu bucurii simple. Acum, în momentul în care voi citiţi acest articol, eu deja am dat bineţe soarelui, mi-am făcut cafeluţa, mi-am zâmbit în oglindă, m-am amuzat de părul meu ciufulit şi sunt gata să încep o nouă zi din viaţa mea!

N-am ştiut mereu să mă bucur de fiecare zi în care deschid ochii, n-am ştiut mereu să îmi preţuiesc viaţa ca pe o minune, n-am ştiut mereu să mă iubesc! Unii se nasc cu acest dar, alţii trebuie să lucreze cu ei. Eu încă lucrez şi încă învăţ!

Primul pas a fost să renunţ la obsesia de a face tuturor pe plac. Niciodată nu vom reuşi să mulţumim pe toată lumea şi vom avea chiar surpriza sa constatăm că oamenii uită ceea ce am făcut pentru ei. M-am hotărât în schimb, să învăţ să fiu bună cu mine, să nu mă mai chinui pentru orice greşeală, să mă încurajez şi să mă iubesc.

Apoi am învăţat să nu mai sufăr atunci când o persoană hotăreşte să iasă din viaţa mea. Oamenii nu ne aparţin pentru a rămâne veşnic cu noi. Fiecare are drumul lui în viaţă, iar din întâlnirile pe care le-am avut trebuie să învăţăm lecţii şi apoi să mergem mai departe. Iar viaţa mi-a arătat că fiecare om care pleacă, face loc pentru venirea altuia, mai bun.

Un alt lucru important este că nu mă mai interesează ce fel consideră lumea că ar trebui să-mi trăiesc viaţa. Mi-o trăiesc în bun simt, cu frică de Dumnezeu şi cu respect pentru semenii mei, dar mi-o trăiesc aşa cum consider eu. Altfel, cum aş mai putea-o numi viaţa mea?

Şi cel mai important... am învăţat că visele se pot realiza dacă munceşti la împlinirea lor şi nu te dai bătut.

 

Bucuraţi-vă de tot ceea ce va înconjoară! De soare, de cer, de iarba crudă, de mirosul ploii, de cafeaua de dimineaţă, de râsul unui copil, de o îmbrăţişare, de adierea vântului, de măreţia Lunii, de frumuseţea şi perfecţiunea voastră, de măreţia iubirii, de o şoaptă, de sufletul curat şi gingăşia necuvântătoarelor... Bucuraţi-vă de viaţă!


Anunțuri matrimoniale

Banatean 56/175/75, saten, ochi albastri, situatie buna, caut doamna adevarata, activa, inalta, 170, prezentabila, care is doreste o relatie definitiva in doi intre 45/55 ani, sa nu aiba situatie complicata si sa poata veni si locui la mine
39 ani, 1.74, doresc cunoştinţă doamnă pentru prietenie, eventual căsătorie.
56 ani, 167 inaltime, 76 kg, sunt singura, ami caut jumătatea. Eu mi-aș dori ca el sa aiba varsta antre 57 si 62 iar înălțimea 1.70. Să nu aibă vicii. Matrimoniale Ocna Mures, Alba.
Domn manierat, la tara, angajat in Bucuresti caut pe cineva cu varsta apropiata nefumatoare sa imi fie alaturi la bune si rele, sa ne tinem companie si sa nu ne mai simtim niciodata singuri.