Eu sunt femeie… si sunt si demon si inger in acelasi trup

femeie inger

Eu sunt femeie, sunt flacara si gheata, sunt intuneric si lumina, sunt rasarit si apus, sunt fericire si lacrima deopotriva.

Eu sunt femeie si, la fel ca oricare femeie am zile in care as putea sa merg pana la capatul pamantului ca sa obtin ce vreau.

Sunt zile in care as putea sa iau in pieptul meu orice problema si sa mi se para ca-i o joaca de copil.

Sunt zile in care nu cunosc ce-i aia frica si ezitarea si esecul.

Sunt zile in care sunt cea mai frumoasa, iar mersul meu este plutire si frumusetii mele nu-i rezista nici cel mai de temut barbat.

Sunt zile in care oamenii ma inteleg fara sa spun niciun cuvant.

Sunt zile in care oricat de mare si de infricosator ar fi demonul care ma batuie, l-as alunga cu zambetul pe buze si i-as spune: " piei de aici. ca mie nu mi-e frica"!

 

Eu sunt femeie si, la fel ca oricare femeie am zile in care m-am privit cazand. Si ca un spectator al proprielei mele vieti, n-am facut nimic ca sa opresc caderea. Prea obosita, prea suparata pe toti si pe toate, mult prea satula de tot ce mi se-ntampla, am stat si am privit. Si am vazut in jurul meu minciuna, ipocrizie si oameni negri si urati. Si frica m-a cuprins din ce in ce mai mult, iar disperarea mi-a fost singurul prieten. Sunt zile in care ma lupt cu mine si cu toata lumea. Sunt zile in care oricat de mult m-as stradui nimic nu iese bine. Sunt zile in care sufletul mi-e gol.

 

Dar... sunt femeie si daca n-ati stiut, orice femeie poate renaste din propria cenusa precum o pasare Phoenix. Da! Sunt femeie si m-am ridicat mult mai puternica si hotarata sa lupt pentru tot ceea ce este al meu, sau imi doresc. M-am ridicat cu aripi noi si mult mai pregatite pentru zbor.

Eu sunt si voi ramane tot femeie, deci, nu te bucura ca am cazut, pentru ca ma voi ridica!

"Puternica sunt azi, maine razbunatoare

Asa ca fugi de mine cand sunt ca o scanteie

Si chiar de slaba sunt si plang fara-ncetare

Eu sunt si voi ramane tot femeie!"


Anunțuri matrimoniale

Văduvă, 71, apartament, maşină, convieţuire.
Caut o femeie pentru casatorie .rog seriozitate nu vei regrata .multumesc pentru timpul acordat.
Ma numesc ionut, am 35 de ani si sunt din Mizil, Prahova. Doresc o relatie foarte serioasa si de lunga durata chiar si casatorie. O fata simpla, cu inima deschisa si iubitoare chiar daca e de la tara.