Eu sunt femeie si...

Eu sunt femeie si...

Ca oricare alta, am momente de cumpana si indoieli. Momente in care nu stiu daca drumul pe care l-am ales este cel bun…

Ca oricare alta, am momente de dezamagire, de incertitudine.  Momente in care ma uit la anumiti oameni de langa mine si ma gandesc daca imi sunt alaturi oare…

Ca oricare alta, simt uneori ca nu mai pot, ca poverile sunt prea multe, sau prea grele. Momente in care mi-as dori sa ma scutur de tot si de toate si sa ma eliberez…

Ca oricare alta, ma gandesc uneori ca nu sunt suficient de buna, de frumoasa, sau ca am facut prea mult, sau prea putin in anumite momente ale vietii…

 

Si de cate ori am momente in care nu stiu cine sunt, ma uit la fiica mea si realizez ca:

Indiferent ce am facut in viata mea, ceva tot am facut perfect!

Indiferent cate momente de nesiguranta as avea, cand o privesc ma umplu de iubire!

Indiferent cat de imperfecta  sau de urata m-as vedea eu uneori, stiu sigur ca pentru ea sunt cea mai buna si cea mai frumoasa femeie din lume!

Indiferent cate momente de “nu mai pot” as traversa in viata, ma uit in ochii ei plini de admiratie si de  iubire, ma scutur un pic si imi continui drumul cu mai mult elan!

 

Si surprinzator, sunt recunoscatoare si pentru momentele acestea de slabiciune din viata mea, pentru ca ele ma fac sa inteleg ca sunt o femeie perfecta in imperfectiunea mea! :) Pentru ca ele ma motiveaza sa fiu mai buna si mai puternica. Pentru ca ele imi arata ce conteaza cu adevarat in viata!

Sunt momentele mele, sunt recunoscatoare pentru ele, mi le asum, DAR, nu le las sa-mi controleze viata!

“Sunt om si nimic din ceea ce este omenesc nu mi-e strain”

 

 

 


Anunțuri matrimoniale

Buna ma numesc Andrei am 30 ani locuiesc in Anglia in iulie voi veni in tara de aceea vreau sa gasesc pe cineva cu care sa ma cunosc personal, daca esti interesata lasa un mesaj pe whatsapp sau sunama, rog persoanele peate 35 ani sa se abtina.
O domniță singura, din Bacău?
Buna, sint Gicu, am 49 de ani, 1.60,60kg, nefumator, divortat, fara obligatii, caut o fata compatibila cu descrierea mea, sufletista, sincera care isi doreste sa fim impreuna, eu locuiesc in Spania.