Eu sunt femeie si...

Eu sunt femeie si...

Ca oricare alta, am momente de cumpana si indoieli. Momente in care nu stiu daca drumul pe care l-am ales este cel bun…

Ca oricare alta, am momente de dezamagire, de incertitudine.  Momente in care ma uit la anumiti oameni de langa mine si ma gandesc daca imi sunt alaturi oare…

Ca oricare alta, simt uneori ca nu mai pot, ca poverile sunt prea multe, sau prea grele. Momente in care mi-as dori sa ma scutur de tot si de toate si sa ma eliberez…

Ca oricare alta, ma gandesc uneori ca nu sunt suficient de buna, de frumoasa, sau ca am facut prea mult, sau prea putin in anumite momente ale vietii…

 

Si de cate ori am momente in care nu stiu cine sunt, ma uit la fiica mea si realizez ca:

Indiferent ce am facut in viata mea, ceva tot am facut perfect!

Indiferent cate momente de nesiguranta as avea, cand o privesc ma umplu de iubire!

Indiferent cat de imperfecta  sau de urata m-as vedea eu uneori, stiu sigur ca pentru ea sunt cea mai buna si cea mai frumoasa femeie din lume!

Indiferent cate momente de “nu mai pot” as traversa in viata, ma uit in ochii ei plini de admiratie si de  iubire, ma scutur un pic si imi continui drumul cu mai mult elan!

 

Si surprinzator, sunt recunoscatoare si pentru momentele acestea de slabiciune din viata mea, pentru ca ele ma fac sa inteleg ca sunt o femeie perfecta in imperfectiunea mea! :) Pentru ca ele ma motiveaza sa fiu mai buna si mai puternica. Pentru ca ele imi arata ce conteaza cu adevarat in viata!

Sunt momentele mele, sunt recunoscatoare pentru ele, mi le asum, DAR, nu le las sa-mi controleze viata!

“Sunt om si nimic din ceea ce este omenesc nu mi-e strain”

 

 

 


Anunțuri matrimoniale

Am 59 ani locuiesc la tara si mi-si dori un suflet cald linga mine caruia sa-i placa viata la tara si sa ne petrecem restul zilelor inpreuna in fericire si armonie.
Divortata 38 ani singura fara obligati doresc un domn curat elegant simpatic pentru o adoua sansa astept sa ne cunoastem daca sti ce iti doresti contacteazama.