Eu sunt femeie...

femeie,iubire,greseala,comunitate femei

Eu sunt femeie…

Si da, stiu ca unii ma vor judeca, de cele mai multe ori femei ca mine, dar imi asum cu maturitate tot ce sunt!

La fel ca tine, draga mea, au fost momente cand am insemnat minune pentru cineva si au fost si clipe cand am insemnat greseala vietii unui om.

La fel ca tine, draga mea, au fost momente cand m-am jucat cu o iubire ce sangera de dorul meu, pentru ca in alte dati …sa-mi strig durerea fara sa ma auda nimeni.

La fel ca tine, draga mea si eu am tesut povesti care de multe ori n-aveau nimic de-a face cu realitatea. Povesti ce ma faceau sa sper, sa pot ierta, sa pot lupta…fara sa stiu de fapt ca o poveste frumoasa se tese doar in doi. Altfel se-ncurca firul…

Si am gresit…atat de mult pe cat am si iubit! Si am cazut... atat de rau pe cat de sus m-am ridicat!

Si am invatat ca in viata te poti baza intotdeauna pe Divinitate, uneori pe tine si aproape niciodata pe altii… Am invatat ca poti iubi fara sa fii iubit, am invatat sa castig, dar sa si pierd, am invatat ca oamenii pot fi buni, dar pot fi si nemilosi in functie de miza, am invatat sa iert si am invatat ca totul in viata se plateste…atunci cand te astepti mai putin!

La fel ca tine, draga mea, am invatat atat de multe lucruri din dragoste si din greseli! Si stii ceva? Eu cred ca sunt abia la inceput! :)


Anunțuri matrimoniale

Văduv serios caut parteneră penticostală pentru căsătorie. Matrimoniale Suceava
Tânăr 36 ani caut fată de vârstă apropiată pentru căsătorie.
Bună mam saturat de singurătate și caut o persoana care sa îmi fie alături atâta mie cât și fetitei mele.
Corect, sincer cu cei șapte ani de acasă la purtător, devreme acasă, crestin practicant, fara vicii ascunse/alcool, tutun, etc.! Doresc ca viitoarea mea sotie sa fie o buna creștină sau macar sa si dorească asta cu adevărat(eu sunt printre cei care consider ca Dumnezeu nu poate fi înșelat).! Sunt iubitor de copii si mi ar face o deosebita placere daca e nevoie sa te ajut in creșterea copiilor tăi daca situația o impune, o vom face inpreună competent/eficient.! Te aștep sa ne auzim/vedem/cunoaștem pt.a stabili gradul de compatibilitate in vederea unei vieți împreună reușită cu succes sigur pot apare si greutăți, neîmpliniri dar împreună șansă de a le biruii este mult mai mare.! Te aștept pe tine jumătatea mea.