femeie dormind

   Si daca spui ca ma iubesti, nu ma iubi cand sunt perfecta… atunci sunt simplu de iubit!

Iubeste-ma cand ti-am gresit ceva, iubeste-ma cand sunt nervoasa, iubeste-ma cand plang ca un copil, iubeste-ma cand umblu cu tricoul tau prin casa, iubeste-ma cand simti ca-ti vine sa urli de nervi si suparare si cel mai important iubire…iubeste-ma atunci cand te gonesc!

Si-ti voi picta iubirea mea pe suflet, sa-i simti bataia ceas de ceas, voi desena cu pensula iubirii, dansul dorintei patimase.

Iubeste-ma nu doar pe jumatate si iti promit ca te iubesc la randul meu “intreg”!

“Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, atunci am nevoie cel mai mult.”


Anunțuri matrimoniale

Am 38 de ani sunt din timisoara. am 1.80m SI 70kg. brunet. atent, drăguț, cu simțul umorului.
Ma numesc Ionut, am varsta de 36 ani, sunt din Bucuresti, am 1 65, 65 kg, satan, cu serviciu stabil. Locuiesc singur cu chirie, nu am vici, sunt un baiat modest, simplu, sincer, cu frica lui dumnezeu. Nu am gasit o persoana serioasa. Doresc o fata 25-37 ani din apropiere de Bucuresti pentru casatorie sincera. Nu doresc aventuri. Acept si de orice etnie. Conteaza sufletul omului. Nu bani, averile, frumusetea, sau etnia intro relatie.
Sunt bărbat, vârsta 47 de ani, singur, doresc să cunosc o doamnă singură, apropiată ca vârstă pentru o relație serioasă bazată pe dragoste și respect. Sunt din Câmpulung Moldovenesc, am înălțime de 1.79, greutate 67 kg, brunet cu ochii căprui. Matrimoniale Suceava
Drobeta Turnu Severin, jud Mehedinti. Doresc o relatie serioasa cu o doamna. Am 48 ani, sunt sincer, singur si cu casa. Nu am obligatii.