Eu cu ce mă îmbrac azi?

femeie vestimenratie

Eu cu ce mă îmbrac azi? Este întrebarea de care mă loveam în fiecare dimineaţă, după care urma răscolirea umeraşelor, binecunoscuta privire în gol la vederea hainelor şi veşnicul verdict: N-AM CU CE SĂ MĂ ÎMBRAC! Începea apoi o luptă contra cronometru în care rând pe rând hainele erau probate şi aruncate în dulap, până într-un final, când din lipsa timpului, mă îmbrăcam cu o ţinută cu care mai fusesem îmbrăcată de curând, şi cu care ştiam că nu voi da greş.

Eu am învăţat cum să gestionez stresul fiecărei dimineţi, şi vă ofer şi vouă câteva tipsuri care sper că vă vor fi de folos.

 

-Fă-ţi ordine în dulap! Categoric, alegerea outfitului zilnic va fi o corvoadă până când te vei hotărâ să îţi aşezi hainele pe categorii: office, de zi, de seară, de week end, sport.

-Verifică încă de seara prognoza meteo pentru a doua zi şi încearcă să îţi faci o idee despre ce anume vei îmbrăca.

-Nu-ţi cumpăra piese vestimentare doar pentru că sunt în trend, sau pentru că nu le poţi rezista. Încearcă să stabileşti mental cel puţin 5 combinaţii pe care le vei putea face cu hainele pe care le ai deja în dulap.

-Când vezi într-o revistă o combinaţie vestimentară care îţi place şi pe care ai putea să o faci şi tu cu hainele pe care le ai, decupează pagina şi prinde-o într-un dosar, iar atunci când eşti în până de inspiraţie o poţi folosi.

-Când ai timp mai mult, încearcă combinaţii între piesele vestimentare pe care le ai, şi eventual fă-ţi poză cu telefonul pentru a nu uita outfiturile care ţi s-au părut inspirate.

 

Ştiu că vi se pare complicat, dar credeţi-mă că ţine doar de exerciţiu. Sunt însă de acord că cel mai complicat este aranjarea lucrurilor din dulap şi indiferent cât de greu ne-ar fi, îndepărtarea pieselor vestimentare pe care nu le mai purtăm, dar pe care le ţinem în continuare în dressing. Odată aşezate lucrurile pe categorii, vă garantez că veşnica: “Eu cu ce mă imbarac azi?”, va dispărea încet, încet din vocabularul vostru.


Anunțuri matrimoniale

44 ani, balanță, 170cm, căprui/șaten, fara obligatii, serviciu stabil, locuinta, doresc cunostinta cu o fata pentru o relatie serioasa bazata pe respect si sinceritate, eventual casatorie.
Barbat tanar, 29 ani, aspect fizic placut, inteligent, situatie materiala buna, din vestul tarii, caut o femeie de oriunde din Romania, sau strainatate, tanara, maxim 37 ani cu aspect fizic placut, dominatoare, copii, nu sunt o problema, pentru o relatie pe termen lung de tip cuckold. Rog sa fiu contactat doar de catre cele care se incadreaza in descriere.
Domn singur, 60 ani, vaduv as dori cunostinta cu o doamna cu varsta de 55-60 ani sau cu 2-3 ani mai in varsta decat mine. Eu am casa la tara si serviciu la oras.
32 ani, aspect fizic plăcut, cu servici, caut doamnă tânără, serioasă pentru relaţie de prietenie/căsătorie, rog seriozitate.