Eşti proastă, treci la cratiţă!

soferita

Zilele trecute, aflată fiind în trafic, am fost martora unei tamponări uşoare între două autovehicule. Una condusă de un bărbat, alta de către o femeie. Am sunat la 112, nu atât pentru accidentul în sine, cât pentru faptul că şoferiţa a fost la un pas să fie bătută de domnul şofer, care de altfel era şi vinovat pentru producerea tamponării. Asta mi-a amintit de o întâmplare prin care am trecut eu, la doar câteva luni de la obţinerea permisului de conducere.

 

Mă întorceam de la muncă aproape de inserat. În fiecare zi aveam o rutină, opream la chioşcul din apropierea casei pentru a cumpăra pâine şi apă. Chioşcul se află pe străduţa de la intrarea în parcarea blocului. În seara aceea, am făcut aceeaşi oprire, dar fără să bănuiesc o clipă ce va urma. Am semnalizat, am tras pe dreapta şi am oprit. În momentul acela am auzit un scârţiit înfiorător de frâne. Am vrut să cobor din maşină, dar surpriză! Un domn îmi blocase uşa cu propria maşină. Când am coborât geamul, a început o avalanşă de injurii care a durat pe puţin un sfert de oră. Vreau să vă spun din capul locului că îmi asum vina, îmi recunosc greşeala de a semnaliza dreapta la mai puţin de 50 de m de intrarea în parcare. De unde şi confuzia domnului care a crezut că intru în parcare şi motivul pentru care era să mă facă armonică.

Nu am scos un sunet în tot acest timp în care mi-a fost umplut până la refuz frigiderul. Nu cred că este o idee bună să te pui în gură cu un animal înfuriat, deşi au fost cele mai mizerabile injurii pe care le-am auzit ever. De la blondă proastă treci la cratiţă, până la părţi anatomice masculine pe care mi le-a îndesat verbal peste tot. Trecând peste asta, mi-au rămas întipărite în minte 2 lucruri:

-Mulţimea de curioşi care privea fără ca cineva să intervină într-un fel.

-Privirea plină de satisfacţie a tipei care se afla în dreapta şoferului nervos. Efectiv, nu doar că nu a încercat să aplaneze conflictul, dar avea un rânjet de satisfacţie care părea că zice: aşa iubi, zi-ii dă-o naibii blondă proastă!

 

Multe zile după incident mi-a apărut în minte, nu faţa schimonosită de furie a şoferului,ci imaginea acelei femei care stătea în dreapta lui. M-am gândit la ea cu milă, credeţi-mă! Pentru că este greu de crezut că un om poate fi în intimitate un înger blajin şi în societate o fiară. Oare ce se va întâmpla cu ea atunci când în faţa partenerului nu va apărea o “proastă” ca mine pe care să îşi verse frustarea? Oare cum se va comporta cu ea atunci când îi va arde mâncarea, sau când va descoperi că pata de vin de pe cămaşă nu s-a curăţat la spălat?

Şi cam pe unde se termină rolul femeii de a calma şi echilibra lucrurile? Cum poate o femeie să se bucure când îşi vede masculul cum înfierează o altă femeie?

Închei cu o concluzie: Mi-ar plăcea să văd cât mai puţini bărbaţi care îşi arată muşchii femeilor din trafic, şi cât mai puţine femei care uită că sunt femei!


Anunțuri matrimoniale

36 ani, 65 kg, inaltime 1,85, ochi verzi, neinsurat, pocait, curat, sincer. Caut o fata in vederea casatoriei. Locuiesc in Germania in Casa parintilor. Am servici, masina, dar îmi lipseste cei mai important “jumatatea”! Matrimoniale Bufta.
Ma numesc ionut, am 35 de ani si sunt din Mizil, Prahova. Doresc o relatie foarte serioasa si de lunga durata chiar si casatorie. O fata simpla, cu inima deschisa si iubitoare chiar daca e de la tara.
45 ani, despărțit, cu un copil de 13 ani, doresc sa cunosc o femeie cu vârsta între 35 și 40 ani pentru o relație serioasa. Matrimoniale Frumosu, Suceava.