Este simplu sa fii Om

femei

Azi noapte s-a cutremurat pamantul. Nu este o pedeapsa asa cum citesc in postarile unora, nu este un avertisment pentru omenire, este un femomen fizic absolut firesc. Dar, se pare ca a fost o intamplare care a reamintit multora dintre noi ca viata este efemera… ca pana la urma nimeni nu ia nimic cu el atunci cand pleaca… ca pana la urma ceea ce ne diferentiaza unii de altii este cat de frumos am trait, cat de “OAMENI” am fost.

 

Si singura modalitate de a deveni oameni este sa reusim sa transformam  “A AVEA” in “A FI”.

Asa ca, poate nu ar strica sa ne gandim ca:

 • Cel mai intelept om este cel care stie sa asculte.
 • Cel mai fericit om este acela care stie sa ierte.
 • Cea mai rara abilitate este aceea de a darui.
 • Cel mai bun profesor este suferinta.
 • Cea mai puternica persoana este cea capabila sa inteleaga adevarul.
 • Cea mai slaba persoana este aceea care se simte cea mai puternica.
 • Cea mai inteligenta persoana este cea care isi asculta inima.
 • Cel mai sarac om este cel care iubeste banii.
 • Cel mai slab om este cel care ii invinge pe altii.
 • Cel mai puternic om este cel care isi invinge sinele.
 • Cel mai bogat om este acela cu inima plina de iubire.

 

Cel mai frumos si bogat om este acela care stie a darui altora din ceea ce are el. Iubire, timp, atentie, bunatate, un zambet, o vorba buna, o bucata de paine unui om flamand, o cana de apa unui om insetat…

„Oamenii adevarati pot suferi orice pierderi si sa-si mentina totusi capacitatea de a iubi si de a rade.”


Anunțuri matrimoniale

Domn, 51 ani doresc căsătorie. Craiova
Ma numesc Marius, am 34 ani, fara vicii locuiesc la țară, caut o fata serioasă pentru o relație de prietenie/căsătorie. Matrimoniale Botoșani.
Buna, ma numesc Bianca Florentina, caut un barbat tandru, afectuos plin de viata intr un cuvant sa fie barbat din toate punctele de vedere pt o relatie serioasa in vederea casatoriei .Financiar sunt foarte bine nu.
Ma numesc Eugen, caut o fata, cu varsta maxima de 34 ani, care cauta si isi doreste sa isi gaseasca sufletul pereche, acel baiat pe care se poate baza, acel baiat care o va ajuta, o va intelege, care o va iubii si o va aprecia. Sunt un baiat sincer, loial, devotat, inrecrezator si optimist, indiferent de imprejuarile care apar in viata, chiar si atunci cand nu mai esti unul ci esti in doi. Sunt un baiat care stie ce inseamna sa pretuiesti ceea ce am langa mine, care are grija si respect pentru persoana de langa mine. Sunt baiatul pe care te poti baza atunci cand dpdv adminsitrativ, trebuie sa se rezolve o problema, o defectiune aparuta in casa. Sunt si un bun bucatar, care nu te va dezamagii in arta culinara. Da, imi doresc sa te gasesc, pe tine cea care iti doresti si vrei sa gasesti un baiat ca mine.