Ea a plecat, crezand ca el o va opri. El a lasat-o, crezand ca ea se va intoarce

femeie

Il privea cu duiosie si dragoste, asa cum il privise de mii de ori pana atunci. Doar ca de data aceasta, in sufletul ei se amestecase si durerea... Da, il privea cu durerea si disperarea ca nu il va mai vedea niciodata! Se spune ca iubirea nu doare, si probabil ca asa o fi in carti, dar ea simtea o durere fizica, viscerala, de parca fiecare bucatica din corp si-ar fi pierdut sensul.

 

Este atat de ciudat cum oameni care la un moment dat si-au fost sensul vietii, sa ajunga peste un timp ca doi straini. Gandul asta, pur si simplu o innebunea. Atunci cand parca simti sangele lui cum curge prin venele tale si fiecare bataie a inimii ca fiind a ta... nu te gandesti ca peste un timp, ceva s-ar putea intampla si ai putea sa te intalnesti pe strada cu fiinta pe care ai iubit-o si sa fiti ca doi straini. Toate clipele de fericire, atingerile, soaptele, rasetele, mangaierile, clipele de extaz si divin... se vor fi topit in neant.

Gandul ca nu va mai avea posibilitatea sa il atinga, sa ii simta mirosul, bataile inimii, clipirile ochilor, sa il sarute, sa stea cuibarita in bratele lui… toate acestea ii rupeau inima.

 

Si totusi stia ca trebuie sa plece. Ar fi fost mult mai impacata daca ar fi stiut ca nu o iubeste. Dar nu lipsa iubirii era problema, ci faptul ca erau atat de diferiti… ar fi vrut ca el sa poata intelege ca firea ei sensibila o facea sa sufere pentru fiecare cuvant rece si dur pe care i-l adresa. Ar fi vrut sa inteleaga ca un “iarta-ma” nu a omorat pe nimeni niciodata si folosirea lui nu l-ar fi facut sa para slab. Ar fi vrut sa inteleaga ca si cea mai aprinsa iubire se poate stinge daca zilnic picuri in ea reprosuri si nemultumiri. Ar fi vrut sa se straduiasca si el sa renunte la orgoliul sau, pe cat a incercat ea sa ii fie pe plac.

Pana la urma, niciunul dintre ei nu era vinovat de nimic. Pur si simplu aveau moduri diferite de a iubi.

Ar fi vrut ca el sa…

Ea a plecat, crezand ca el o va opri. El a lasat-o, crezand ca ea se va intoarce.

 

 


Anunțuri matrimoniale

Bună, mă numesc Ionuţ, sunt din Roman, jud. Neamţ, am 36 de ani, am absolvit facultatea de litere. Doresc să cunosc o tânără sinceră, de încredere, sufletistă, înţelegătoare, necăsătorita, fără obligații, fără fițe, credincioasă creștina- ortodoxă, vârsta cuprinsă între 32-36 de ani dispusă pentru o relaţie serioasă de prietenie/căsătorie, bazată pe respect, înțelegere, încredere, armonie, fidelitate și iubire. Nu am fost căsătorit, nu am copii, sunt un tânăr sincer, de încredere, fidel, tandru, nu fumez, nu consum alcool, creştin- ortodox, păr șaten, ochii căprui, înălțime 1,86. Îmi place să citesc, să gătesc, îmi plac plimbările în aer liber, muzică, călătoriile. Cine dorește, să mă cunoască, mă poate contacta la numărul de telefon . Sper că mai există şi tinere sincere, care își doresc cu adevărat o famiilie, rog seriozitate.
Mă cheamă Nelu și as dori să cunosc o doamnă din Brăila pentru ceva foarte serios cu vârsta între 49-57ani eu am 53 ani fără obligații.
Buna Sunt Ursu Oleg Vlad am 33 ani zodia fecioara Bucuresti sector 3. Caut o fata sincera cu spirit de gluma iar cand e sa fie serioasa sa fie serioasa cu bun simt si onoare nu imi place sa ma descriu eu vreau ca fata sa ma cunoasca si sa fiu acceptat cu bune si rele calitati si defecte. Vreau relatie serioasa nu aventuri daca vretii ma puteti gasi la nr de tel.
Sunt bărbat singur, din Tg Mureș, 47 ani, 178/90kg, doresc cunoștință cu doamnă serioasă de vârstă apropiata pentru o relație serioasă.