Ea a plecat, crezand ca el o va opri. El a lasat-o, crezand ca ea se va intoarce

femeie

Il privea cu duiosie si dragoste, asa cum il privise de mii de ori pana atunci. Doar ca de data aceasta, in sufletul ei se amestecase si durerea... Da, il privea cu durerea si disperarea ca nu il va mai vedea niciodata! Se spune ca iubirea nu doare, si probabil ca asa o fi in carti, dar ea simtea o durere fizica, viscerala, de parca fiecare bucatica din corp si-ar fi pierdut sensul.

 

Este atat de ciudat cum oameni care la un moment dat si-au fost sensul vietii, sa ajunga peste un timp ca doi straini. Gandul asta, pur si simplu o innebunea. Atunci cand parca simti sangele lui cum curge prin venele tale si fiecare bataie a inimii ca fiind a ta... nu te gandesti ca peste un timp, ceva s-ar putea intampla si ai putea sa te intalnesti pe strada cu fiinta pe care ai iubit-o si sa fiti ca doi straini. Toate clipele de fericire, atingerile, soaptele, rasetele, mangaierile, clipele de extaz si divin... se vor fi topit in neant.

Gandul ca nu va mai avea posibilitatea sa il atinga, sa ii simta mirosul, bataile inimii, clipirile ochilor, sa il sarute, sa stea cuibarita in bratele lui… toate acestea ii rupeau inima.

 

Si totusi stia ca trebuie sa plece. Ar fi fost mult mai impacata daca ar fi stiut ca nu o iubeste. Dar nu lipsa iubirii era problema, ci faptul ca erau atat de diferiti… ar fi vrut ca el sa poata intelege ca firea ei sensibila o facea sa sufere pentru fiecare cuvant rece si dur pe care i-l adresa. Ar fi vrut sa inteleaga ca un “iarta-ma” nu a omorat pe nimeni niciodata si folosirea lui nu l-ar fi facut sa para slab. Ar fi vrut sa inteleaga ca si cea mai aprinsa iubire se poate stinge daca zilnic picuri in ea reprosuri si nemultumiri. Ar fi vrut sa se straduiasca si el sa renunte la orgoliul sau, pe cat a incercat ea sa ii fie pe plac.

Pana la urma, niciunul dintre ei nu era vinovat de nimic. Pur si simplu aveau moduri diferite de a iubi.

Ar fi vrut ca el sa…

Ea a plecat, crezand ca el o va opri. El a lasat-o, crezand ca ea se va intoarce.

 

 


Anunțuri matrimoniale

Barbat serios, 36 ani, 1.85 m, 102 kg, caut sotie. Sunt din Bucuresti si doresc o prietenie de lunga durata-casatorie cu o femeie buna tot din Bucuresti. Am studii medii si un venit lunar de 4000 lei.
Bună!!! Ma numesc Maryo am 29 ani și caut o fata pentru o relație serioasa serioasa!!! Mai multe multe detalii despre mine va aștept pe watap watap!!!
EU sunt jn #BĂRBAT plin de defecte și sunt mândru de ceea ce sunt, în fiecare zi, în fiecare minut, în fiecare clipă. Nu am încercat niciodată să fiu sau să par altceva ce nu pot fi. Ceea ce tu vezi prin ochii mei verzi atunci când încerci să mă privești, asta sunt. Uneori sunt un #BĂIEȚEL naiv care cred în dragoste iar alteori pot fi un BĂRBAT matur care gândesc mult prea mult, fără oprire. Mă mândresc cu cicatricile mele, pe care le văd mai tot timpul prin mine, prin sufletul meu, prin inima mea. Tot ce s-a întâmplat m-a ajutat să îmi dau seama că nimic nu este ceea ce pare, m-a ajutat să îmi dau seama că #FEMEIA alege indiferent de situație, m-a ajutat să văd că uneori este mult prea greu iar alteori este mult prea ușor. Sunt mândru de ceea ce sunt și știu că nu pot să schimb #NICIODATĂ acest lucru orice aș face.
Bărbat cu casa doresc căsătorie cu o femeie de vârsta apropiată.