Ea a plecat, crezand ca el o va opri. El a lasat-o, crezand ca ea se va intoarce

femeie

Il privea cu duiosie si dragoste, asa cum il privise de mii de ori pana atunci. Doar ca de data aceasta, in sufletul ei se amestecase si durerea... Da, il privea cu durerea si disperarea ca nu il va mai vedea niciodata! Se spune ca iubirea nu doare, si probabil ca asa o fi in carti, dar ea simtea o durere fizica, viscerala, de parca fiecare bucatica din corp si-ar fi pierdut sensul.

 

Este atat de ciudat cum oameni care la un moment dat si-au fost sensul vietii, sa ajunga peste un timp ca doi straini. Gandul asta, pur si simplu o innebunea. Atunci cand parca simti sangele lui cum curge prin venele tale si fiecare bataie a inimii ca fiind a ta... nu te gandesti ca peste un timp, ceva s-ar putea intampla si ai putea sa te intalnesti pe strada cu fiinta pe care ai iubit-o si sa fiti ca doi straini. Toate clipele de fericire, atingerile, soaptele, rasetele, mangaierile, clipele de extaz si divin... se vor fi topit in neant.

Gandul ca nu va mai avea posibilitatea sa il atinga, sa ii simta mirosul, bataile inimii, clipirile ochilor, sa il sarute, sa stea cuibarita in bratele lui… toate acestea ii rupeau inima.

 

Si totusi stia ca trebuie sa plece. Ar fi fost mult mai impacata daca ar fi stiut ca nu o iubeste. Dar nu lipsa iubirii era problema, ci faptul ca erau atat de diferiti… ar fi vrut ca el sa poata intelege ca firea ei sensibila o facea sa sufere pentru fiecare cuvant rece si dur pe care i-l adresa. Ar fi vrut sa inteleaga ca un “iarta-ma” nu a omorat pe nimeni niciodata si folosirea lui nu l-ar fi facut sa para slab. Ar fi vrut sa inteleaga ca si cea mai aprinsa iubire se poate stinge daca zilnic picuri in ea reprosuri si nemultumiri. Ar fi vrut sa se straduiasca si el sa renunte la orgoliul sau, pe cat a incercat ea sa ii fie pe plac.

Pana la urma, niciunul dintre ei nu era vinovat de nimic. Pur si simplu aveau moduri diferite de a iubi.

Ar fi vrut ca el sa…

Ea a plecat, crezand ca el o va opri. El a lasat-o, crezand ca ea se va intoarce.

 

 


Anunțuri matrimoniale

56 ani, situatie foarte buna, doresc sa cunosc o doamna pentru prietenie, casatorie cu posibilitate de a locuii si in italia. Matrimoniale Oradea
Numele meu este Alexandru, am 31 de ani, 1'75 inaltime, ochii căprui, 60kg, niciodata căsătorit. Caut o femeie sigură cu vârstă apropiata de mine, pentru relatie serioasa, sa fie din Bacau.
Doresc numai o relatie foarte serioasa nu sunt pasionat de aventurii vreau o familie .sunt linistit, calm, intelegator, nu consum alcool nu fumez si urasc din tot sufletul cearta . mai multe daca doresti vei descoperi singura, sper sa fii sincera si sa stii ce doresti de la viata. Ma numesc carol am 26 ani. Caut o fata intre ani 20-30 ani.