Duminica Floriilor

liliac

"Bucură-te foarte fiica Sionului, veseleşte-te fiica Ierusalimului, căci iată Împăratul tău vine drept şi biruitor, smerit şi călare pe asin, pe mânzul asinei".

 

Azi, ortodocşii din toată lumea sărbătoresc intrarea lui Iisus în Ierusalim, şi prima zi din săptămâna Patimilor, care este marcată prin slujbe de ‘petrecere’ a lui Iisus pe drumul morţii. Este una dintre cele mai importante 12 sărbători împărăteşti ale calendarului bisericesc, şi este şi ziua care pregăteşte creştinii ortodocşi pentru bucuria ce o aduce biruinţa lui Hristos asupra morţii, din duminica următoare, cea a Învierii.

Pentru cinstirea faptului că Iisus a fost întâmpinat la intrarea în Ierusalim cu ramuri de palmier sau de finic, astăzi îi sărbătorim şi aceia dintre noi care poartă nume de flori.

Sărbătoarea Floriilor este una de bucurie pentru întreaga creştinătate, dar cu înţelegerea faptului că zilele ce urmează sunt unele ale tristeţii.

 

La mulţi ani fericiţi tuturor celor ce astăzi îşi sărbătoresc ziua numelui!

La mulţi ani fericiţi, floricelele noastre dragi! Să nu uitaţi niciodată cât de frumoase şi preţioase sunteţi!


Anunțuri matrimoniale

Am facut tot ce am vrut in viata, am vizitat lumea, am lucrat unde am vrut si cu cine, am facut banuti mei de la 18 ani, sunt zodia gemeni am 42 ani ..si mi-as dori o femeie matura pana in 40 de ani linistita care sa ii placa plimbarile si simtul umorului..sa gateasca cu placere cu mine .Sa nu aibe mai mult de un copiil .Sa fie dispusa sa ma urmeze oriunde am vrea sa traim bine Imi place sa calatoresc, sa fac excursi prin tara, imi place marea si muntele ..As vrea o femeie sa imi semene in multe privinte, sa stie sa riste, sa fie puternica, sa stie ce vrea de la viata, si sa nu fie depresiva sau geloasa ..Am 1,80, ochi albastri si 100kg, sportiv, am o viata linistita si frumoasa, ar vrea cineva sa faca parte din ea.
Sunt un tip simpatic de 40 ani din SV, fara obligatii ( niciodată căsătorit, fara copii, dar care-s dorește), caut o fata intre 28-42 ani, o persoana sincera si familist, caut o fata crestin-ortodox, care vrea liniște sufleteasca si vrea o familie bazată pe respect, sinceritate si iubire necondiționata.
Domn din Dorohoi 54 ani caut o doamna pina in 60 ani pt convetuire eventual casatorie. Matrimoniale Botosani.
Bărbat singur 49ani, 1,78 inaltime, 75kg, fără vicii si cu serviciu bun. Doresc cunostintă cu o doamnă simpatică, suplă, chiar miniona pentru relație stabilă si plăcută, de durată. Locuiesc în apropiere de bucuresti si lucrez în bucurești.