Duminica Floriilor

liliac

"Bucură-te foarte fiica Sionului, veseleşte-te fiica Ierusalimului, căci iată Împăratul tău vine drept şi biruitor, smerit şi călare pe asin, pe mânzul asinei".

 

Azi, ortodocşii din toată lumea sărbătoresc intrarea lui Iisus în Ierusalim, şi prima zi din săptămâna Patimilor, care este marcată prin slujbe de ‘petrecere’ a lui Iisus pe drumul morţii. Este una dintre cele mai importante 12 sărbători împărăteşti ale calendarului bisericesc, şi este şi ziua care pregăteşte creştinii ortodocşi pentru bucuria ce o aduce biruinţa lui Hristos asupra morţii, din duminica următoare, cea a Învierii.

Pentru cinstirea faptului că Iisus a fost întâmpinat la intrarea în Ierusalim cu ramuri de palmier sau de finic, astăzi îi sărbătorim şi aceia dintre noi care poartă nume de flori.

Sărbătoarea Floriilor este una de bucurie pentru întreaga creştinătate, dar cu înţelegerea faptului că zilele ce urmează sunt unele ale tristeţii.

 

La mulţi ani fericiţi tuturor celor ce astăzi îşi sărbătoresc ziua numelui!

La mulţi ani fericiţi, floricelele noastre dragi! Să nu uitaţi niciodată cât de frumoase şi preţioase sunteţi!


Anunțuri matrimoniale

Sunt din Bucuresti, am 1,75 cm , 65 kg si vreau sa-mi gasesc sufletul pereche. Matrimoniale Bucuresti
Sunt vali an căutarea unei relatii serioasa caut o fata simpla vrei sa afli totul despre mine contacteazama.
Numele meu este Ionuț, am 42 de ani, sunt din Buzău, 75 de kilograme, 180 cm,ochi căprui, par negru (puțin cărunt), lucrez la o fabrica de reciclare, venit stabil. Doresc cunoștință cu o doamna de vârstă apropiată care să știe să iubească sinceritatea, bunul simt în vederea unei relații de lungă durată.
Sunt un tanar de 22 ani, inaltime 208 cm, in cautare de o partenera, apropiata de varsta mea sau cu un an doi mai in varsta. Sa fie frumoasa, dar nu exagerat de frumoasa, harnica destepata pt amandoi. Locuiesc cu parintii la casa. Am o dizabiltate fizica usoara, in urma unui unui accdient de automobil, piciorul stang mai scurt cu 2 cm. Daca te intereseaza sa fi impreuna cu mine in vederea prieteniei si apoi a casatoriei, nu ezita sa ma contactezi. Sunt un suflet deschis, vesel dar hoatart.