Duminica Floriilor

liliac

"Bucură-te foarte fiica Sionului, veseleşte-te fiica Ierusalimului, căci iată Împăratul tău vine drept şi biruitor, smerit şi călare pe asin, pe mânzul asinei".

 

Azi, ortodocşii din toată lumea sărbătoresc intrarea lui Iisus în Ierusalim, şi prima zi din săptămâna Patimilor, care este marcată prin slujbe de ‘petrecere’ a lui Iisus pe drumul morţii. Este una dintre cele mai importante 12 sărbători împărăteşti ale calendarului bisericesc, şi este şi ziua care pregăteşte creştinii ortodocşi pentru bucuria ce o aduce biruinţa lui Hristos asupra morţii, din duminica următoare, cea a Învierii.

Pentru cinstirea faptului că Iisus a fost întâmpinat la intrarea în Ierusalim cu ramuri de palmier sau de finic, astăzi îi sărbătorim şi aceia dintre noi care poartă nume de flori.

Sărbătoarea Floriilor este una de bucurie pentru întreaga creştinătate, dar cu înţelegerea faptului că zilele ce urmează sunt unele ale tristeţii.

 

La mulţi ani fericiţi tuturor celor ce astăzi îşi sărbătoresc ziua numelui!

La mulţi ani fericiţi, floricelele noastre dragi! Să nu uitaţi niciodată cât de frumoase şi preţioase sunteţi!


Anunțuri matrimoniale

Caut o fată care vrea o relaţie serioasă, eventual dacă ne potrivim, căsătorie . Accept toate conditiile impuse de ea pentru a se asigura ca sunt foarte serios ! Pentru mai multe detalii putem vorbi pe mail, la telefon (am si Whatsapp, Facebook etc.) unde doreste, la cererea ei, dau poze, camera web sau alte informatii.
Tânăr serios caut doamnă serioasă pentru căsătorie.
Ma numesc Ioana, am 37 de ani, sunt divorțata si sunt din sibiu. Momentan sunt detasata la Alba iulia. Spune-mi si mie cate ceva despre tine daca vrei sa ne cunoastem. Imi plac la nebunie dulciurile.
Mă numesc Ionel și sunt din CONSTANȚA, am vârsta de 41 ani, sunt zodia balanță, 178 cm, 78kg, saten, ochii căprui, comunicativ, sincer, nu fumez, urasc minciuna. Nu am nici un fel de obligatie, nu am copii, nu am fost casatorit niciodată. Doresc să cunosc o Femeie, o Doamnă drăguță sincera, sufletista, de vârsta apropiată pentru a ne uni destinele și a forma un cuplu, demn de invidiat. Nu sunt interesat de aventuri sau de relații de o zi doua.