Dragostea nu se serveşte pe bucăţele, precum ciocolata

cuplu

Am mai spus-o, şi cu siguranţă o voi mai spune. Dacă aşteptăm anumite zile însemnate în calendar pentru a ne surprinde partenerii cu gesturi, cuvinte şi daruri frumoase... am face mult mai bine să renunţăm. Dragostea nu se serveşte cu porţia, de zile mari, sau cu grijă, în bucăţele mici, precum ciocolata. Este sau nu este. Te satură, sau te lasă flămând, caz în care ar fi mai bine să pleci.

 

Am sunat ieri o bună prietenă cu gândul să ieşim pe seară în oraş. Nu pentru că a fost ieri sărbătoare, ci pentru că mi-era dor să fiu cu ea. Nu a vrut să iasă pentru că era Valentine's day şi işi aştepta iubitul, convinsă fiind că îi va face o surpriză.

-Şi cam la ce surpriză te aştepţi, Diana? Am intrebat-o curioasă?

-Nu ştiu dragă, dar bănuiesc că îmi va lua şi el o floare ceva, poate îmi va spune că mă iubeşte, şi... am putea chiar să facem şi dragoste.

Am rămas mută câteva secunde încercând să procesez ceea ce imi spunea, dar nu prea am înţeles mare lucru.

-Adică, cum „chiar să faceţi şi dragoste”? Da' de când n-aţi mai făcut dragoste?

-Păi, ştii că Sebi munceşte mult şi ajunge târziu acasă.... păi cred că avem cam o lună.

-Şi de când nu ţi-a mai spus că te iubeşte? de arătat nici nu am mai întrebat, fiindcă am înţeles că Sebi este „foarte obosit”....

-Păi, cred că de când am fost în concediu. Ştii, eram amândoi mai relaxaţi... cam de 2 luni.

-Şi tu în seara asta speri ca el să fie suficient de odihnit încât să îţi spună că te iubeşte şi chiar să îţi şi arate? am insistat contrariată.

-Eu aşa sper... mi-a răspuns cu voce pierdută.

 

Eu, sinceră să fiu, sper să realizeze că iubirea nu se spune, face sau arată o dată la câteva luni.

Iubirea nu se serveşte în porţii mici, cu frică de îngrăşat precum se întâmplă la ciocolată. Dacă nu este consumată constant îi pierdem gustul până într-acolo încât ne pierdem pe noi... în alţii. Pentru că nimeni nu poate funcţiona fără iubire. Fără ciocolată poate, dar niciodată fără iubire.


Anunțuri matrimoniale

Ma numesc Gigi am 45 de ani locuiesc la curte sunt singur fara obligatii. Nu doresc aventuri ci vreau o relatie cat se poate de stabila si serioasa pt.tot restul vieti. Mai vreau sa spun ca daca gasesc un suflet de femeie buna o pot urma ori unde in tara chiar si peste hotare. Despre mine is saten ochii verzi am 1.76 inaltime si 80kg. Din jud. Valcea.
Sunt din Botoșani am 47 de ani lucrez ca Ag securitate. Caut ralatie de prietenie sau casatorie.
Ofertă bărbat! Una bucata in stoc. Virsta 56 ani ,casă, servici, nefumator, inaltime 1,84m,brunet. Calarasi
Ma numesc Mihai, sunt din Ploisti si caut o femeie de varsta apropiata mie. Eu am 46 ani.