Dragostea nu se serveşte pe bucăţele, precum ciocolata

cuplu

Am mai spus-o, şi cu siguranţă o voi mai spune. Dacă aşteptăm anumite zile însemnate în calendar pentru a ne surprinde partenerii cu gesturi, cuvinte şi daruri frumoase... am face mult mai bine să renunţăm. Dragostea nu se serveşte cu porţia, de zile mari, sau cu grijă, în bucăţele mici, precum ciocolata. Este sau nu este. Te satură, sau te lasă flămând, caz în care ar fi mai bine să pleci.

 

Am sunat ieri o bună prietenă cu gândul să ieşim pe seară în oraş. Nu pentru că a fost ieri sărbătoare, ci pentru că mi-era dor să fiu cu ea. Nu a vrut să iasă pentru că era Valentine's day şi işi aştepta iubitul, convinsă fiind că îi va face o surpriză.

-Şi cam la ce surpriză te aştepţi, Diana? Am intrebat-o curioasă?

-Nu ştiu dragă, dar bănuiesc că îmi va lua şi el o floare ceva, poate îmi va spune că mă iubeşte, şi... am putea chiar să facem şi dragoste.

Am rămas mută câteva secunde încercând să procesez ceea ce imi spunea, dar nu prea am înţeles mare lucru.

-Adică, cum „chiar să faceţi şi dragoste”? Da' de când n-aţi mai făcut dragoste?

-Păi, ştii că Sebi munceşte mult şi ajunge târziu acasă.... păi cred că avem cam o lună.

-Şi de când nu ţi-a mai spus că te iubeşte? de arătat nici nu am mai întrebat, fiindcă am înţeles că Sebi este „foarte obosit”....

-Păi, cred că de când am fost în concediu. Ştii, eram amândoi mai relaxaţi... cam de 2 luni.

-Şi tu în seara asta speri ca el să fie suficient de odihnit încât să îţi spună că te iubeşte şi chiar să îţi şi arate? am insistat contrariată.

-Eu aşa sper... mi-a răspuns cu voce pierdută.

 

Eu, sinceră să fiu, sper să realizeze că iubirea nu se spune, face sau arată o dată la câteva luni.

Iubirea nu se serveşte în porţii mici, cu frică de îngrăşat precum se întâmplă la ciocolată. Dacă nu este consumată constant îi pierdem gustul până într-acolo încât ne pierdem pe noi... în alţii. Pentru că nimeni nu poate funcţiona fără iubire. Fără ciocolată poate, dar niciodată fără iubire.


Anunțuri matrimoniale

36 ani, 177cm, 84kg, ochi caprui, par brunet. Sunt un barbat serios si iubitor, salariat, locuiesc singur, doresc sa cunosc o domnisoara serioasa, cu care sa putem imparti si bune si rele, o relatie de lunga durata sau casatorie.
Ma numesc Andrei, am 23 ani, sunt din iasi si caut o fata care ar vrea o relatie serioasa.
Buna lucrez din martie in Anglia . sunt un tip curat priete cu apa sapunul si cu periuta de dinti caut o fata pentru a convetui inpreuna pentru a incerca o casnicie fara obligati curata priceputa in bucatarie pritena buna cu apa sapunul si cu periuta de dinti sincer am 56 de ani am casa mea la bloc nu am obligati fata de nimeni si am zis sa imi incerc norocul dami un mesaj s-au sunama
Domn maghiar, 44 ani, prezentabil, singur, sufletist, cu locuinta, serios, doresc cunostinta cu o doamna serioasa care avea copil.