Dragostea nu se serveşte pe bucăţele, precum ciocolata

cuplu

Am mai spus-o, şi cu siguranţă o voi mai spune. Dacă aşteptăm anumite zile însemnate în calendar pentru a ne surprinde partenerii cu gesturi, cuvinte şi daruri frumoase... am face mult mai bine să renunţăm. Dragostea nu se serveşte cu porţia, de zile mari, sau cu grijă, în bucăţele mici, precum ciocolata. Este sau nu este. Te satură, sau te lasă flămând, caz în care ar fi mai bine să pleci.

 

Am sunat ieri o bună prietenă cu gândul să ieşim pe seară în oraş. Nu pentru că a fost ieri sărbătoare, ci pentru că mi-era dor să fiu cu ea. Nu a vrut să iasă pentru că era Valentine's day şi işi aştepta iubitul, convinsă fiind că îi va face o surpriză.

-Şi cam la ce surpriză te aştepţi, Diana? Am intrebat-o curioasă?

-Nu ştiu dragă, dar bănuiesc că îmi va lua şi el o floare ceva, poate îmi va spune că mă iubeşte, şi... am putea chiar să facem şi dragoste.

Am rămas mută câteva secunde încercând să procesez ceea ce imi spunea, dar nu prea am înţeles mare lucru.

-Adică, cum „chiar să faceţi şi dragoste”? Da' de când n-aţi mai făcut dragoste?

-Păi, ştii că Sebi munceşte mult şi ajunge târziu acasă.... păi cred că avem cam o lună.

-Şi de când nu ţi-a mai spus că te iubeşte? de arătat nici nu am mai întrebat, fiindcă am înţeles că Sebi este „foarte obosit”....

-Păi, cred că de când am fost în concediu. Ştii, eram amândoi mai relaxaţi... cam de 2 luni.

-Şi tu în seara asta speri ca el să fie suficient de odihnit încât să îţi spună că te iubeşte şi chiar să îţi şi arate? am insistat contrariată.

-Eu aşa sper... mi-a răspuns cu voce pierdută.

 

Eu, sinceră să fiu, sper să realizeze că iubirea nu se spune, face sau arată o dată la câteva luni.

Iubirea nu se serveşte în porţii mici, cu frică de îngrăşat precum se întâmplă la ciocolată. Dacă nu este consumată constant îi pierdem gustul până într-acolo încât ne pierdem pe noi... în alţii. Pentru că nimeni nu poate funcţiona fără iubire. Fără ciocolată poate, dar niciodată fără iubire.


Anunțuri matrimoniale

Domn singur, 60 ani, vaduv as dori cunostinta cu o doamna cu varsta de 55-60 ani sau cu 2-3 ani mai in varsta decat mine. Eu am casa la tara si serviciu la oras.
Buna Sunt Ursu Oleg Vlad am 33 ani zodia fecioara Bucuresti sector 3. Caut o fata sincera cu spirit de gluma iar cand e sa fie serioasa sa fie serioasa cu bun simt si onoare nu imi place sa ma descriu eu vreau ca fata sa ma cunoasca si sa fiu acceptat cu bune si rele calitati si defecte. Vreau relatie serioasa nu aventuri daca vretii ma puteti gasi la nr de tel.
Buna ma numesc calin am 34 ani sunt din mures as dorii sa cunosc o femeie din mures am 1.70 inaltime.