Dragostea înseamnă… picioarele lui calde, de care îţi lipeşti tălpile tale reci

cuplu

Atunci când iubeşti, fericirea îţi vine din atât de multe lucruri mici încât, dacă ai înţelepciunea să le pui cap la cap, vei descoperi că eşti cel mai bogat om din lume.

Fericirea are gust, miros şi uneori are un nume. Poate avea gustul gogosilor făcute de bunica în copilărie, poate avea mirosul salcâmilor sub care te plimbai când te-ai îndrăgostit întâia dată, sau poate avea numele bărbatului pe care îl iubeşti.

 

Ne pregătim de culcare şi, aşa cum se întâmplă la majoritatea cuplurilor, el este deja în pat cu telecomanda în mână, în timp ce eu încă mă mai lupt cu borcănaşele de creme parfumate. Un strop de parfum şi mă arunc sub pledul gros tremurând ca varga. Iarna mi-e frig, indiferent cât de cald ar fi :) Următoarea mişcare… picioarele mele ca gheaţa se strecoară între ale lui care sunt calde. Tresare şi nu spune nimic. Mă cuprinde în braţe, încercând să mă încălzească cu corpul lui protector în timp ce îmi mângâie părul.

Îl iubesc pe omul asta! Şi este “al meu”. Şi chiar dacă nu ar fi fost al meu, cred că tot l-aş fi iubit.

Da, ştiu că oamenii nu ne aparţin, şi nu este corectă exprimarea, dar câteodată sunt atât de fericită şi mândră, încât mă laud în gând cu bărbatul ăsta“al meu”. 

 

Atunci când iubeşti, fericirea vine din atât de multe lucruri mici, pe care dacă le-am uni, ne-ar umple inimile… o mână care îţi dă o şuviţă de păr după ureche, o zi ploioasă în care doi oameni stau îmbrăţişaţi şi privesc un film, o cafea pe care ţi-o pregăteşte cu drag, o strâmbătură copilăroasă, cea mai bună omletă, cea mai frumoasă floare primită, cei mai frumoşi ochi, magicul sărut pe frunte, mirosul lui care îţi intră în suflet, cel mai preţios “ai grijă”… iubirea are atât de multe moduri de a ne atinge…

“Întâlnirea a două persoane este ca şi contactul a două substanţe chimice; dacă este vreo reacţie, amândouă sunt transformate.”


Anunțuri matrimoniale

Domn 49 ani, doresc cunoştinţă doamnă pentru căsătorie (dacă este posibil, de la ţară).
Buna ziua sunt aici an cautareea jumatati niciodata casatorit sunt dornic de o relatie serioasa momentan sunt an italia.
Caut domnisoara sau doamna intre 25-45 ani din bucuresti sau din zona ilfov in vederea prieteniei - casatoriei pt mai multe ma puteti gasi la telefon.