Dragoste la prima vedere

schita femeie

Dragostea la prima vedere nu este atat de greu de intalnit, insa un adevarat miracol se intampla atunci cand doi oameni se privesc o viata ochi in ochi.

 

In fiecare dintre noi se ascunde o lume. Cu trecut, prezent, amintiri, sperante, pasiuni, dureri, relatii fericite sau esuate, rataciri, vise… si fiecare persoana singura aduna in ea atat de multe, spera pana la durere ca va intalni un suflet cu care sa le imparta, care sa-i mai usureze povara pe care o duce si cu care sa imparta la doi tot ce va fi sa vina. Bun si mai putin bun. Fericirea, dar si clipele de tristete.  Ca pana la urma, ce-i iubirea daca nu atingerea unui suflet cu care sa poti impartasi tot ceea ce ai? Ce-i iubirea, daca fiecare dintre noi si-ar tine inchise intr-o cutie fricile, emotiile, avutiile, trairile si bucuriile? Ce poate fi mai frumos decat sa stii ca, brate in brate, suflet in suflet si trup in trup, intregul tau pulseaza si vibreaza in acelasi ritm cu tine?

 

Am intalnit-o odata… dragostea la prima vedere. O intalnire intamplatoare, doua perechi de ochi care s-au intalnit si care s-au conectat instantaneu. Chimie pura. Am simtit-o ca pe un fior care te strabate in tot corpul, picioarele ti se inmoaie instantaneu, simti ca nu mai poti respira si totul se invarte cu tine. Intr-o secunda. Singurul lucru pe care il poti gandi este: unde ai fost pana acum?

Da, exista! Dragostea la prima vedere! Important insa, nu cred ca este la a cata vedere te indragostesti, ci cat timp va veti privi ochi in ochi. O clipa, o luna, un an, o viata…

 


Anunțuri matrimoniale

Tânăr din Craiova , dar lucrez şi locuiesc în Anglia, niciodată căsătorit fără obligații, caut tânără pentru relaţie serioasă/căsătorie.
Mă numesc lucian, sunt din jud brașov, cu serviciu și locuință. Divorțat de cativa ani, am virsta de 44 ani. Inălțime 170cm, 74 kg, șaten, oki albaștri, zodia berbec. Doresc să cunosc o doamnă cu intentie serioasă pentru a intemeia o familie. Virsta de 40 45 ani.
Domn 49 ani, doresc cunoştinţă doamnă pentru căsătorie (dacă este posibil, de la ţară).
Buna ma numesc calin am 34 ani sunt din mures as dorii sa cunosc o femeie din mures am 1.70 inaltime.