Dragoste la prima vedere

schita femeie

Dragostea la prima vedere nu este atat de greu de intalnit, insa un adevarat miracol se intampla atunci cand doi oameni se privesc o viata ochi in ochi.

 

In fiecare dintre noi se ascunde o lume. Cu trecut, prezent, amintiri, sperante, pasiuni, dureri, relatii fericite sau esuate, rataciri, vise… si fiecare persoana singura aduna in ea atat de multe, spera pana la durere ca va intalni un suflet cu care sa le imparta, care sa-i mai usureze povara pe care o duce si cu care sa imparta la doi tot ce va fi sa vina. Bun si mai putin bun. Fericirea, dar si clipele de tristete.  Ca pana la urma, ce-i iubirea daca nu atingerea unui suflet cu care sa poti impartasi tot ceea ce ai? Ce-i iubirea, daca fiecare dintre noi si-ar tine inchise intr-o cutie fricile, emotiile, avutiile, trairile si bucuriile? Ce poate fi mai frumos decat sa stii ca, brate in brate, suflet in suflet si trup in trup, intregul tau pulseaza si vibreaza in acelasi ritm cu tine?

 

Am intalnit-o odata… dragostea la prima vedere. O intalnire intamplatoare, doua perechi de ochi care s-au intalnit si care s-au conectat instantaneu. Chimie pura. Am simtit-o ca pe un fior care te strabate in tot corpul, picioarele ti se inmoaie instantaneu, simti ca nu mai poti respira si totul se invarte cu tine. Intr-o secunda. Singurul lucru pe care il poti gandi este: unde ai fost pana acum?

Da, exista! Dragostea la prima vedere! Important insa, nu cred ca este la a cata vedere te indragostesti, ci cat timp va veti privi ochi in ochi. O clipa, o luna, un an, o viata…

 


Anunțuri matrimoniale

Caut sufletul pereche pentru o relație de lungă durată exclus aventuri și fără obligații vă aștept la Nr de telefon cu mare drag și respect pentru toate doamnele și domnișoarele Dima Florin doar doamnelor și domnișoarelor nu sunați dacă nu sunteți hotărâte de o relație bazată pe ancredere.
Buna, mă numesc Florin, am 27 de ani, sunt din Constanta, locuiesc singur și aș vrea să găsesc o fata(femeie)pentru o relație serioasă, tel pentru mai multe detali
Buna ziua tuturor celor care ne urmăresc mă numesc dorel locuiesc la tara am vârstă de 36 ani și vreau să cunosc o femeie serioasă pentru căsătorie.
Vreau sa cunosc o intelectuala singura, draguta, serioasa si cu valori morale pentru relatie de lunga durata. Fata va fi intelectuala si ea va avea varsta minima de 28 ani. Director de dezvoltare din domeniul IT, stabilit in Germania, 44 ani, inalt, solid, destept, expresiv, spiritual si talentat, doresc cunostinta cu intelectuala singura, draguta, slabuta, serioasa si cu valori morale, pentru relatie de lunga durata. Fata va fi intelectuala cu centrul de greutate a personalitatii bazata in intelect si nu in alte parti. Fata va avea varsta minima de 28 ani, si va fi dornica sa inceapa o viata noua plina de provocari dar si placeri variate, in functie de implicarea acesteia in relatie. Exclus barbatii si fetele aventuriere sau profesioniste.