Doi sub o umbrelă

umbrela

M-am trezit pe la 5 dimineaţa cu zgomotul sacadat al picăturilor de ploaie în ureche. M-am gândit că dacă mai dorm un pic, aş pierde o parte din ritualul naturii prin care spală şi primeneşte tot: cerul, aerul pe care îl respirăm, caldarâmul gri şi murdar, casele obosite de timp… şi pe noi. Uneori mă gândesc că nici ploaia nu ne mai este de ajuns pentru a spăla murdăria din.. tot. Mi-am lipit nasul de geam, aşa cum făceam când eram doar un copil, şi am început să număr picăturile ce se prelingeau într-un dans neînţeles.

 

-Ce faci acolo la geam, şi de când eşti trează? m-a întrebat el somnoros.

L-am privit cu un zâmbet ştrengar. Nu ştiu cum arată un bărbat frumos, dar cu siguranţă el pentru mine este frumos. Nici nu sunt sigură că mă vede clar, are ochii cârpiţi de somn, dar îmi zâmbeşte ca şi cum imaginea mea îi luminează sufletul.

-Vorbesc cu ploaia, şi cred că m-am trezit cam târziu. Nici nu ştiu dacă voi avea timp să-i spun tot ceea ce îmi trece prin cap. i-am răspuns privindu-l cu un aer serios.

-Şi, nu vrei să-mi spui mie tot ceea ce i-ai spune ei?

-Pffffff, păi tu te plângi mereu că vorbesc prea mult. Pe ea nu am auzit-o niciodată să se plângă de mine!

-Hai pisoi, mai vino un picuţ lângă mine în pat! Mi-ai plecat prea devreme şi nici n-am apucat să mă îmbăt cu tine în dimineaţa asta.

-Dacă te-aş ruga să mergem să ne plimbam puţin prin ploaie, ai zice că sunt nebună? l-am întrebat în timp ce îmi făceam loc în braţele lui.

-N-aş putea zice asta nici dacă te-aş vedea alergând dezbrăcată prin ploaie, doar ţi-aş aduce o umbrelă sub care aş încerca să îţi ascund frumuseţea de ochii curioşilor. De fapt, uite ce idee mi-a venit! Aduc umbrela, ne ascundem sub ea stand în pat, apoi alergăm amândoi sub ploaia iubirii noastre… iar tu poţi vorbi cât vrei, ca şi cum ai vorbi cu ploaia… în timp ce eu îţi şoptesc la ureche: Te iubesc !

 

Dacă el s-ar putea preface în ploaie, ar ploua doar pe trupul şi chipul ei. S-ar desface în mii de picături şi ar înveli-o protector, aşa cum o înveleşte uneori noaptea cu trupul sau. Da, iubirea este magie!


Anunțuri matrimoniale

Numele meu este Marius, am 49 de ani, sunt din Ploiesti si caut o femeie pentru o relatie serioasa de prietenie.
Sunt un barbat simplu, sincer si foarte direct. Doresc o relație serioasă.
Sunt din Botoșani, numele meu este Ionuț și caut o relație cu o fata de vârstă mea apropiata 35 de ani. Am înălțimea 1.66cm, ochii căprui, par saten.
Barbat 41 de ani serios fara obligatii doresc sa cunosc o doamna serioasa in vederea unei relatii de durata.