Doi oameni pot privi acelaşi lucru şi pot vedea ceva total diferit

bujor

"Am învăţat că doi oameni pot privi acelaşi lucru şi pot vedea ceva total diferit. "

Într-o lume în continuă schimbare, în care normalul pare că devine anormal, sunt tot mai convinsă că nu greşesc. Nu găsesc nicio satisfacţie în a aduna cu lăcomie şi a face compromisuri. Dar, oamenii sunt diferiţi şi sunt de acord că văd diferit lucrurile. Nu am pretenţia că deţin adevărul, dar cu riscul de a pierde de multe ori... nu mi-aş dori să mă schimb.

 

Nu am nevoie de o mare de prieteni în jur, prefer puţini, dar care să îmi mângâie sufletul şi pe al căror suflet să-l mângâi la rândul meu.

Nu văd nicio valoare în averi nemăsurate, în condiţiile în care nu ar avea cine să îmi spună „te aştept, mi-e dor, te iubesc”

Încă mă uimesc oamenii care adună o viaţă întreagă şi nu îşi găsesc timp să se bucure de ceea ce au.

Mi-e milă de oamenii care la bătrâneţe regretă viaţa pe care nu şi-au trăit-o, fiind prea preocupaţi să trăiască aşa cum s-au aşteptat alţii să o facă.

Nu înţeleg oamenii care pozează în fericiţi, iar înăuntrul lor mor zi de zi câte puţin.

Nu înţeleg oamenii care urăsc şi nu ştiu a ierta. Pe cei care trăiesc întreagă viaţă măcinaţi de dorinţa de răzbunare.

Nu cred în succes de durată bazat pe furt, compromis şi minciună.

Mi-e milă de oamenii care se tem să iubească. Ei habar nu au că doar dăruind poţi primi iubire.

Cred că lipsa bunului simt şi tupeul te pot avantaja în anumite situaţii, dar n-aş putea fi aşa în veci.

 

Cred cu tărie că există o mulţime de oameni buni şi frumoşi. Cred cu tărie în bine! Da, lumea s-a schimbat, valorile s-au schimbat, dorinţele noastre s-au schimbat, dar nu văd nicio valoare în oamenii care calcă pe cadavre că să reuşească. Nu văd nicio valoare în oamenii care nu au empatie faţă de semenii lor, sau faţă de animale. Nu văd nimic de laudă şi, în niciun caz dovadă de putere la oamenii care se îmbogăţesc din suferinţele altora. Îi compătimesc pe cei care nu reuşesc o viaţă întreagă să facă ceva dezinteresat pentru cineva... orice ar aduce puţină fericire.

Da, doi oameni pot privi acelaşi lucru şi pot vedea ceva diferit. Dar dacă vederea se poate înşela, să încercăm „să vedem” cu sufletul. El nu se poate înşela niciodată.


Anunțuri matrimoniale

Intelectuala 39 ani – „Te vreau la mine in suflet si la mine in gand” Doamna nonconformista cu simtul umorului asteapta sa intalneasca un domn pozitiv cu aspect fizic placut pentru petrecerea timpului in mod constructiv. Daca doresti o relatie serioasa, plina de iubire pentru totdeauna poate este persoana care cauti.
Caut o doamna sincera pentru a intemeia o familie frumoasa fericita impreuna.Sint un om cu educatie frumoasa, tandru, sincer, intelegator, imi doresc sa intilnesc o doamna cu care sa imi traiesc restul vietii cu drag si fericirea ca am intilnit o sa fie destinul meu frumos de la Dumnezeu in viata mea.
Sunt marcel am 39 ani caut femeie pana in 37 ani pentru relatie serioasa rog sa fiu contactat doar de femei serioase care isi doresc intradevar o relatie.
Am 19 ani si locuiesc in Sebes si as dori o fata serioasa care doreste o relatie adevarata si sa se mute.