Doi oameni pot privi acelaşi lucru şi pot vedea ceva total diferit

bujor

"Am învăţat că doi oameni pot privi acelaşi lucru şi pot vedea ceva total diferit. "

Într-o lume în continuă schimbare, în care normalul pare că devine anormal, sunt tot mai convinsă că nu greşesc. Nu găsesc nicio satisfacţie în a aduna cu lăcomie şi a face compromisuri. Dar, oamenii sunt diferiţi şi sunt de acord că văd diferit lucrurile. Nu am pretenţia că deţin adevărul, dar cu riscul de a pierde de multe ori... nu mi-aş dori să mă schimb.

 

Nu am nevoie de o mare de prieteni în jur, prefer puţini, dar care să îmi mângâie sufletul şi pe al căror suflet să-l mângâi la rândul meu.

Nu văd nicio valoare în averi nemăsurate, în condiţiile în care nu ar avea cine să îmi spună „te aştept, mi-e dor, te iubesc”

Încă mă uimesc oamenii care adună o viaţă întreagă şi nu îşi găsesc timp să se bucure de ceea ce au.

Mi-e milă de oamenii care la bătrâneţe regretă viaţa pe care nu şi-au trăit-o, fiind prea preocupaţi să trăiască aşa cum s-au aşteptat alţii să o facă.

Nu înţeleg oamenii care pozează în fericiţi, iar înăuntrul lor mor zi de zi câte puţin.

Nu înţeleg oamenii care urăsc şi nu ştiu a ierta. Pe cei care trăiesc întreagă viaţă măcinaţi de dorinţa de răzbunare.

Nu cred în succes de durată bazat pe furt, compromis şi minciună.

Mi-e milă de oamenii care se tem să iubească. Ei habar nu au că doar dăruind poţi primi iubire.

Cred că lipsa bunului simt şi tupeul te pot avantaja în anumite situaţii, dar n-aş putea fi aşa în veci.

 

Cred cu tărie că există o mulţime de oameni buni şi frumoşi. Cred cu tărie în bine! Da, lumea s-a schimbat, valorile s-au schimbat, dorinţele noastre s-au schimbat, dar nu văd nicio valoare în oamenii care calcă pe cadavre că să reuşească. Nu văd nicio valoare în oamenii care nu au empatie faţă de semenii lor, sau faţă de animale. Nu văd nimic de laudă şi, în niciun caz dovadă de putere la oamenii care se îmbogăţesc din suferinţele altora. Îi compătimesc pe cei care nu reuşesc o viaţă întreagă să facă ceva dezinteresat pentru cineva... orice ar aduce puţină fericire.

Da, doi oameni pot privi acelaşi lucru şi pot vedea ceva diferit. Dar dacă vederea se poate înşela, să încercăm „să vedem” cu sufletul. El nu se poate înşela niciodată.


Anunțuri matrimoniale

43 de ani, 1,77 înăltime, 84 kg din Iași, fără obligații, doresc să cunosc o doamnă pentru o relație bazată pe respect și sinceritate.
Un om simplu cu simțul umorului căruia îi place să fie devotat persoanei de langa el.
Nu cred ca dacă îmi fac o descriere aici toată lumea va crede ca tot ce spun ca e adevarat Mi ar face plăcere sa cunosc o doamna cu care sa mi petrec restul vieții, de care sa m-a îndrăgostesc și care sa ma facă fericit.
Sunt un baiat dragut am un baietel de 1 an si vreau o fata sincera sa imi fac o relatie serioasa.