Doamne, dă-mi timp

femeie rasarit

 

"Nu este lucru înţelept să spui: “voi trăi”, viaţa de mâine este prea târzie, trăieşte azi!"

Mi se întâmplă de multe ori, probabil că şi vouă, ca seara când mă aşez în pat obosită, să nu mă ia somnul din pricina gândurilor. După o zi plină, aş putea să jur că voi adormi cum aşez capul pe pernă şi totuşi, nu întotdeauna se întâmplă aşa…

Sunt femeie, şi sunt tot ceea ce derivă din acest lucru. Sunt copil, sunt mama, sunt soţie, sunt iubita, şi cel mai important, sunt Om. Şi, nimic din ceea ce este omeneşte nu mi-e străin. Nici gândurile de dinainte de culcare…

 

Poate că azi am făcut prea puţin? Sau poate n-am făcut suficient de bine? Puteam să mă străduiesc mai mult…

Poate l-am deranjat pe X, sau Y s-a simţit prost că n-am avut timp să stau prea mult cu el? Oare s-or fi gândit că am făcut-o intenţionat?

Oare mama s-a supărat că n-am sunat-o? Mereu uit de ea! O las la urmă întotdeauna…

Oare copilului meu i-o fi cald?...i-o fi bine?... o fi mâncat ceva?... o fi făcut-o cineva să radă sau să plângă azi? De ce nu m-o fi sunat?

Poate dacă făceam aşa… sau invers, ieşeau mai bine lucrurile?

Oare mă mai iubeşte? Oare mai sunt femeia vieţii lui?

Şi multe alte gânduri şi frânturi de viaţă...

 

Doamne, dă-mi timp! Să pot să fac mai bine mâine ce n-am făcut azi. Să pot să mai repar din ce-am făcut greşit.

Doamne, dă-mi timp! Să pot să mai ofer din el celor dragi mie.

Doamne, dă-mi timp! Poate aşa voi avea mai multă grijă de părinţii mei.

Doamne, dă-mi timp! Să pot să stau lângă copilul meu cât va avea nevoie.

Doamne, dă-mi timp! Oricât de mult aş fi iubit, parcă nu mi-a ajuns deloc...

 

 

 

 


Anunțuri matrimoniale

Ma numesc Adrian. Sunt un baiat simplu, nu pretentios, as dori sa cunosc o fata sinceră și iubitoare care își dorește o familie.
Domn, 48 de ani, doresc sa cunosc o doamna cu un aspect placut pentru o relatie serioasa bazata pe incredere si respect reciproc.
caut un barbat ptr casatorie cu serviciu stabil si de vreme acasa si serios, cuminte gospodar, sa stie ce vrea de la viata lui, nefumator, nealcoolic.sa nu inseli.lasati aici nr de telef.caut ptr casatorie nu aventura sa stii .care barbati care sunt seriosi si cauti cu adevarat ma poti deranja.barbati insurati nu accept niciodata in viata mea.
Barbat singur, 57 ani, situatie materiala buna, cu locuinta, caut femeie care sa locuiasca cu mine la tara in judetul Salaj.