Distanţa dintre viaţa reală şi viaţa netrăită, se măsoară în fericire

femeie blonda

“Nu vei fi niciodată fericit, dacă există o prăpastie prea mare între viaţa ta de zi cu zi şi viaţa netrăită, din visurile tale!”

 

Mare parte din inovaţiile care au revoluţionat şi înfrumuseţat lumea, sau care ne-au făcut viaţa mai uşoară, au în spatele lor pasiunea şi munca unor oameni. Oameni ca mine şi ca tine, care au avut un vis şi care au muncit cu pasiune şi îndârjire pentru ca să şi-l împlinească. Poate că au avut şi momente în care s-au îndoit, poate că cei din jur i-au descurajat din neştiinţă, poate chiar şi-au dorit să renunţe uneori… dar pasiunea pentru ceea ce făceau i-a împiedicat să abandoneze.

Şi faptul că şi-au trăit visul i-a făcut fericiţi.

 

Luminiţa este o tipă faină din categoria 40+. Şi-a descoperit de curând o pasiune căreia i-a dat aripi de vis. Îi place frumosul, în jurul căruia s-a învârtit o bună parte din viaţă, iar acum îşi doreşte să croşeteze pulovere. Şi a început cu hotărâre şi răbdare să aşeze câte o pietricica la baza visului sau. Şi-a achiziţionat o maşină de croşetat manuală şi învaţă cum să lucreze pulovere urmărind filmuleţe pe internet. Se chinuie zile întregi să lucreze o bluza, face, desface, îmbină, taie… şi o ia de la capăt, până obţine ceea ce a dorit.

Drumul către împlinirea visului ei nu va fi simplu. Va însemna multă sudoare şi muncă, va înainta la început cu paşi mici şi nesiguri, iar pentru fiecare pulover perfect, probabil va desface şi va deşira altele 2-3. Dar, pasiunea cu care munceşte, o va face să reuşească!

 

Toţi avem perioade mai dificile în viaţă. Toţi avem renunţări într-un mod sau altul. Nu cred că există multe persoane a căror drum să fie lin şi fără obstacole. Şi în anumite momente, când dăm de greu, suntem tentaţi să renunţăm la vise şi să ne spunem: “ Nu iese. Poate că nu este pentru mine!” Ideea este ca atunci când lucrurile nu merg cum ne dorim, să renunţăm doar la planurile de moment, nu la vise! Poate doar planul de atingere a visului este greşit, nu visul în sine.

Îţi doreşti un drum uşor, sau îţi doreşti să îţi împlineşti visul?

Şi, dacă renunţi la visele tale, eşti pregătit să trăieşti între două vieţi?

 

 

 


Anunțuri matrimoniale

Am 45 de ani mă numesc florin și lucrez la roma caut ceva serios și plăcut !!!! Numi plac minciunile restul vine de la sine.
Nu prea sunt obisnuit sa ma descriu singur dar sunt un barbat de 40 de ani si as dori o relatie cat se poate de serioasa, locuiesc un spania si daca exista o fata de varsta apropiata ma puteti contacta.
Doresc sa cunosc o femeie cu bun simt, singura, fara obligatii, fara bani pentru o prietenie sau relatie sau casatorie. eu sunt din zona banat, 33 ani, singur, modest, educat, hotarat, inteligent, inaltime 174cm, greutate 74kg pentru inceput de comunicare prefer sms, whatsapp sau apel rog doar persoane hotarate si corecte.