Distanţa dintre viaţa reală şi viaţa netrăită, se măsoară în fericire

femeie blonda

“Nu vei fi niciodată fericit, dacă există o prăpastie prea mare între viaţa ta de zi cu zi şi viaţa netrăită, din visurile tale!”

 

Mare parte din inovaţiile care au revoluţionat şi înfrumuseţat lumea, sau care ne-au făcut viaţa mai uşoară, au în spatele lor pasiunea şi munca unor oameni. Oameni ca mine şi ca tine, care au avut un vis şi care au muncit cu pasiune şi îndârjire pentru ca să şi-l împlinească. Poate că au avut şi momente în care s-au îndoit, poate că cei din jur i-au descurajat din neştiinţă, poate chiar şi-au dorit să renunţe uneori… dar pasiunea pentru ceea ce făceau i-a împiedicat să abandoneze.

Şi faptul că şi-au trăit visul i-a făcut fericiţi.

 

Luminiţa este o tipă faină din categoria 40+. Şi-a descoperit de curând o pasiune căreia i-a dat aripi de vis. Îi place frumosul, în jurul căruia s-a învârtit o bună parte din viaţă, iar acum îşi doreşte să croşeteze pulovere. Şi a început cu hotărâre şi răbdare să aşeze câte o pietricica la baza visului sau. Şi-a achiziţionat o maşină de croşetat manuală şi învaţă cum să lucreze pulovere urmărind filmuleţe pe internet. Se chinuie zile întregi să lucreze o bluza, face, desface, îmbină, taie… şi o ia de la capăt, până obţine ceea ce a dorit.

Drumul către împlinirea visului ei nu va fi simplu. Va însemna multă sudoare şi muncă, va înainta la început cu paşi mici şi nesiguri, iar pentru fiecare pulover perfect, probabil va desface şi va deşira altele 2-3. Dar, pasiunea cu care munceşte, o va face să reuşească!

 

Toţi avem perioade mai dificile în viaţă. Toţi avem renunţări într-un mod sau altul. Nu cred că există multe persoane a căror drum să fie lin şi fără obstacole. Şi în anumite momente, când dăm de greu, suntem tentaţi să renunţăm la vise şi să ne spunem: “ Nu iese. Poate că nu este pentru mine!” Ideea este ca atunci când lucrurile nu merg cum ne dorim, să renunţăm doar la planurile de moment, nu la vise! Poate doar planul de atingere a visului este greşit, nu visul în sine.

Îţi doreşti un drum uşor, sau îţi doreşti să îţi împlineşti visul?

Şi, dacă renunţi la visele tale, eşti pregătit să trăieşti între două vieţi?

 

 

 


Anunțuri matrimoniale

Caut fata draguta serioasa, Bucuresti si Ilfov, varsta 34 ani, capricorn, inaltime 171 cm, greutate 61 kg, ochi albastrii, par blond, sau Targoviste, Constanta, Bucuresti din toata tara pentru relatie de durata si casatorie, astept informatii prin sms.
Caut un strop de iubire daca se mai gaseste astept un semn.Intr-o lume asa de mare cum e Romania poate se gaseste acel strop de iubire care incet incet dispare in epoca noastra.
Bună. Sunt un bărbat de la țară din județul iași și caut o fată serioasă pentru relație de căsătorie. Sunt o persoană foarte serioasă și fără vicii. Am servici, mașină. Rog să mă contacteze doar persoane serioase și interesante de o relație serioasă eventual căsătorie, rog fără vicii.
Ma numesc Sorin, sunt din teleorman si caut o fata pentru casatorie . nu consum alcol de loc nu fumez . nu sufar sa fiu mintit am Casa .masina .tot confortu ramane doar ca tu sa vrei o familie.