Distanţa dintre viaţa reală şi viaţa netrăită, se măsoară în fericire

femeie blonda

“Nu vei fi niciodată fericit, dacă există o prăpastie prea mare între viaţa ta de zi cu zi şi viaţa netrăită, din visurile tale!”

 

Mare parte din inovaţiile care au revoluţionat şi înfrumuseţat lumea, sau care ne-au făcut viaţa mai uşoară, au în spatele lor pasiunea şi munca unor oameni. Oameni ca mine şi ca tine, care au avut un vis şi care au muncit cu pasiune şi îndârjire pentru ca să şi-l împlinească. Poate că au avut şi momente în care s-au îndoit, poate că cei din jur i-au descurajat din neştiinţă, poate chiar şi-au dorit să renunţe uneori… dar pasiunea pentru ceea ce făceau i-a împiedicat să abandoneze.

Şi faptul că şi-au trăit visul i-a făcut fericiţi.

 

Luminiţa este o tipă faină din categoria 40+. Şi-a descoperit de curând o pasiune căreia i-a dat aripi de vis. Îi place frumosul, în jurul căruia s-a învârtit o bună parte din viaţă, iar acum îşi doreşte să croşeteze pulovere. Şi a început cu hotărâre şi răbdare să aşeze câte o pietricica la baza visului sau. Şi-a achiziţionat o maşină de croşetat manuală şi învaţă cum să lucreze pulovere urmărind filmuleţe pe internet. Se chinuie zile întregi să lucreze o bluza, face, desface, îmbină, taie… şi o ia de la capăt, până obţine ceea ce a dorit.

Drumul către împlinirea visului ei nu va fi simplu. Va însemna multă sudoare şi muncă, va înainta la început cu paşi mici şi nesiguri, iar pentru fiecare pulover perfect, probabil va desface şi va deşira altele 2-3. Dar, pasiunea cu care munceşte, o va face să reuşească!

 

Toţi avem perioade mai dificile în viaţă. Toţi avem renunţări într-un mod sau altul. Nu cred că există multe persoane a căror drum să fie lin şi fără obstacole. Şi în anumite momente, când dăm de greu, suntem tentaţi să renunţăm la vise şi să ne spunem: “ Nu iese. Poate că nu este pentru mine!” Ideea este ca atunci când lucrurile nu merg cum ne dorim, să renunţăm doar la planurile de moment, nu la vise! Poate doar planul de atingere a visului este greşit, nu visul în sine.

Îţi doreşti un drum uşor, sau îţi doreşti să îţi împlineşti visul?

Şi, dacă renunţi la visele tale, eşti pregătit să trăieşti între două vieţi?

 

 

 


Anunțuri matrimoniale

188cm/90kg, tanar de profesie inginer, prezentabil, atent, manierat, 31 ani, caut domnisoara sau doamna de varsta apropiata pentru o relatie de prietenie bazata pe incredere si respect.
47 ani/ berbec/ 174cm/ 80kg. Sunt un om cu bun simt, nefumator, curat, cu frica de Dumnezeu. Bineinteles, si cu defecte. Caut doamna nefumatoare, pentru petrecerea timpului liber. Ofer seriozitate si respect, cer asemenea. Sunt o persoana divortata destul de recent.
Ma cheama Ciprian, am 44 de ani, 1,84 m, 92 kg, saten, ochi albastri, jurist, sunt divortat, nu am copii. Imi place verdele, mirosul pamantului dupa ploaie, sa ma plimb descult prin iarba, brazii. . . sa-i imbratisez, mirosul cafelei proaspat rasnite, scortisoara, sa rad, sa calatoresc, rugby-ul, sunetul viorii, BB King, John Lee Hooker si multe alte lucruri marunte dar care imi bucura sufletul. Sunt un om sincer, direct, cald, loial, cu mult bun simt, cu simtul umorului dezvoltat. Imi doresc sa intalnesc o femeie empatica, calda, loiala, fara obligatii, din Bucuresti, cu varsta cuprinsa intre 33-41 de ani cu care sa dansez valsul nr. 2 de Dmitri Sostakovici...un vals pentru totdeauna.
Domn 44 ani doresc relaţie serioasă.