femeie

 

Dezbraca-ma te rog frumos de ganduri
Dezbraca-ma de frici si de dureri,
Saruta-mi pielea si citeste-ma intre randuri
Sa nu mai stiu nimic de azi, de maine sau de ieri.

 

Cuprinde-ma cu tot la pieptul tau iubire
Nu-ti fie teama, n-am sa plec sa stii,
Nu vreau decat un strop de fericire
Fii pentru mine adevarul unei lumi tot mai pustii.

 

Saruta-ma cu dor si cu dorinta
Sa uit de tot ce plange-n ochii mei,
Sa fim noi doi o singura fiinta
Sa ne cunune cerul si cu ai lui Zei.

 

Nu-ti cer o viata intreaga de iubire
Iti cer o vara. poate...doua, trei,
Si-ti cer in amintire nemurire
Ma uit cum ma privesti, hai, zi-mi ca vrei!


Anunțuri matrimoniale

Bună! Sunt Mihai, din Arad, am 31 de ani si sunt singur şi disponibil. Am 1,65 si 95 kg, par blond, ochi caprui. Sunt funcţionar public în Arad . Am locuinţă proprie şi mijloace de trai. Ca şi hobby-uri, am învăţarea limbilor străine, fotografia, muzica clasică, excursiile pe munte şi în natură, în general. Îmi plac copii şi îmi doresc mai mulţi copii. Sunt un individ cu mentatalitate deschisă despre lume şi viaţă în multe arii de interes. Doresc să întâlnesc o femeie, intelectuală, preferabil până în 32 de ani, din Arad, sau din alte judeţe apropiate de Arad. Ca şi preferinţe fizice doresc să aibă păr negru şi trup normal, ca şi constituţie. Ca si personalitate, doresc să fie fidelă relaţiei şi gradul de compatibilitate cât mai mare cu mine. Ca şi hobby-uri ale ei, să aibă cel puţin 2 interese comune cu ale mele. Am mai avut relaţii şi în trecut, însă nu am fost niciodată căsătorit, şi nu am copii. Ţin să precizez că nu doresc să mă mut din Arad.
Doamna sincera, cu un copil, situatie materială bună, doresc să cunosc un domn cadru militar, fără vicii, în vederea unei relatii serioase.
Ovidiu 37 ani, medias, sibiu, înălțime 1,73cm, greutate 78kg. Doresc sa intalnesc femeie singura, pentru relatie serioasa.