Declaratie de dragoste

taj mahal

Cea mai costisitoare declaratie de dragoste, Taj Mahal, reprezinta omagiul adus reginei Mumtaz de catre sotul sau, imparatul Shah Jahan.

Construit in secolul XVII, ramane inca una dintre cele mai frumoase bijuterii arhitecturale ale lumii, precum si cel mai faimos obiectiv turistic al Indiei. Aceasta neobisnuita declaratie de dragoste a fost construita in 22 de ani si au fost folositi 20 de mii de muncitori pentru a fi terminata. Costul monumentului a fost estimat la 710000 dolari.


Proiectat de arhitectul iranian Ustad Isa, Taj Mahal-ul a devenit "simbolul dragostei eterne". Cladirea "rasare" din peisajul roscat, asezata fiind pe o terasa de marmura alba care pune in evidenta uriasul dom si cele patru minarete. Ansamblul inchide in interior o gradina deosebit de frumoasa cu fantani arteziene iar aleea principala, care porneste de la intrarea impozanta, este strajuita de arbori ornamentali.

Conform traditiei, cand un cuplu viziteaza acest obiectiv turistic, femeia trebuie sa-si intrebe partenerul: "ma iubesti atat de mult incat daca as muri ai construi asemenea monument in amintirea mea ?"


Prin urmare, daca sunteti curioase sa aflati raspunsul la aceasta intrebare, va invitam sa mergeti in India. Veti descoperi un loc incarcat de istorie si romantism care va va bucura sufletul si privirea.


Anunțuri matrimoniale

Buna ma numesc Mihai si ma aflu in cautarea unei fete cu cine sa ma potrivesc. Cat despre mine un baiat linistit fara vicii sociabil deschis comunicativ etc. Mai multe detalii la telefon.
Ma numesc Andrei si sunt din Bucuresti. Am 30 de ani si imi doresc o relatie de lunga durata cu o fat. Sunt un baiat romantic, serios, sufletist, harnic. Am 170cm inaltime, 74kg, par negru si ochi caprui.
Tânăr doresc o relație serioasă co femeie cuminte si devreme acasă! Îmi doresc 2 copii nu fumez si nu consum alcool, aștept sms de prezentare.