Declaratie de dragoste

taj mahal

Cea mai costisitoare declaratie de dragoste, Taj Mahal, reprezinta omagiul adus reginei Mumtaz de catre sotul sau, imparatul Shah Jahan.

Construit in secolul XVII, ramane inca una dintre cele mai frumoase bijuterii arhitecturale ale lumii, precum si cel mai faimos obiectiv turistic al Indiei. Aceasta neobisnuita declaratie de dragoste a fost construita in 22 de ani si au fost folositi 20 de mii de muncitori pentru a fi terminata. Costul monumentului a fost estimat la 710000 dolari.


Proiectat de arhitectul iranian Ustad Isa, Taj Mahal-ul a devenit "simbolul dragostei eterne". Cladirea "rasare" din peisajul roscat, asezata fiind pe o terasa de marmura alba care pune in evidenta uriasul dom si cele patru minarete. Ansamblul inchide in interior o gradina deosebit de frumoasa cu fantani arteziene iar aleea principala, care porneste de la intrarea impozanta, este strajuita de arbori ornamentali.

Conform traditiei, cand un cuplu viziteaza acest obiectiv turistic, femeia trebuie sa-si intrebe partenerul: "ma iubesti atat de mult incat daca as muri ai construi asemenea monument in amintirea mea ?"


Prin urmare, daca sunteti curioase sa aflati raspunsul la aceasta intrebare, va invitam sa mergeti in India. Veti descoperi un loc incarcat de istorie si romantism care va va bucura sufletul si privirea.


Anunțuri matrimoniale

Buna. Numele meu este Alex am 23 ani, 1.88m, 93kg si sunt in cautarea unei relati serioase. Sunt din Drobeta-Turnu-severin dar acuma ma aflu in Republica Ceha. Am venit aici sa vad cum este sa lucrezi in alta tara si mam obisnuit aici si asa au trecut 2 ani. Sunt o persoana timida dar usor usor dupa ce ne cunoastem nu mai sunt . Prefer ca prima data sa vorbim prin mesaje si usor usor sa ne si vedem fata in fata . Fata sa fie simpatica si sa ii placa sa rada, o viata avem hai so traim zambind, poate sa fie de ori unde nu vreau sa raman in locatia mea vreau sa vad lumea sa descopar.
Sunt din Bacău. Am 45 ani, divorțat și caut o doamna de vârstă apropiată pentru o relație sau căsătorie.
Sal ma numesc Marius sunt din Prahova.. Daca ai gânduri serioase dea îți face o familie și un viitor ma poți cauta or, când dorești dacă nu încearcă sa ocolești anunțul meu mulțumesc... Iubesc sinceritatea linistea.. Doresc sa cunosc doar o singura persoana, și dorința de a face o familie alceva nu caut.