De vorba cu un barbat indragostit

femeie foc

      “Viziunea ta va fi clara, doar atunci cand te vei putea uita in inima ta.”

      Il priveam cu atentie si, desi incerca sa para detasat si vesel, ii simteam tristetea din ochii care parca tot cautau ceva.

- De ce ai parasit-o? mi-am facut curaj si l-am intrebat.

- Din prea multa iubire, mi-a raspuns pierdut. Stii cum este sa te desparti de o femeie pe care o iubesti si care te iubeste la randul ei prea mult, prea intens, prea sfasietor?

- Nu. Nu stiu. N-as avea niciodata curajul sa parasesc o femeie...pentru ca ne iubim prea mult.

- Este ca si cum ai incerca sa tii in brate focul, a continuat el oftand. Indiferent cum ai incerca sa o faci, vei sfarsi tot cu arsuri pe suflet. Era prea mult. Vorbea prea mult, iubea prea mult, cerea prea mult, cersea prea multa atentie, trecea de la naivitate la banuieli absurde si de la indiferenta la gelozie cu o viteza ce ma ametea…cu ea totul era prea repede, pasional si intens. Mi-a ravasit linistea si viata, mi-a schimbat ordinea, mi-a schimbat regulile si perceptiile, m-a facut de multe ori sa par slab( sau poate chiar am fost slab), m-a facut de multe ori sa par rau (sau poate chiar am fost rau) si m-a facut de multe ori sa imi doresc sa ma razbun pe ea pentru cat de mult o iubeam.

- Si ea ce face acum? Cum se simte?

- Ea? Sufera. Dar nu o poate face in liniste. NU! N-ar mai fi ea. Sufera ravasindu-mi durerea, cu zgomot, rasucind cutite in inima mea deja bolnava de dorul ei. Sufera plangand cu lacrimi ce-i acopera chipul frumos… Sufera arzandu-ma ca focul…sufera si ma condamna pentru tot.

- Te-ai gandit ca de era altfel, asa cum zici tu ca ti-ai fi dorit sa fie, poate nici nu te-ai fi indragostit de ea? Te-ai gandit ca exact lucrurile care te intriga atat de mult la ea, sunt exact cele care te fac sa o iubesti? 

- Poate ca ai dreptate...sau poate nu. Nu stiu. Hai lasa-ma acum! Am treaba. Trebuie sa mi-o scot din minte. Sau nu…

      “E atat de greu si de dureros sa stai intre minte si inima si sa te lupti sa o impaci pe cea din urma cu dreptatile celei dintai.”    


Anunțuri matrimoniale

Bărbat 30 ani, crestin-ortodox, 180 cm, 75 kg, brunet, ochi albaștri, din zona metropolitană a Timișoareim caut femeie apropiata vârstei pentru o relație serioasă. Matrimoniale Timișoara
Caut o fata pt o relatie frumoasa in directia catre sot-sotie si mama). Sunt sofer de Tir lucrez national in Olanda.