De fiecare dată când bărbatul este rece, femeia învaţă tăcerea

cuplu

„Te iubesc pentru că mă iubeşti: acesta e un schimb, dar nu este iubire. Te iubesc pentru că te iubesc, şi nimic mai mult; te iubesc numai pentru că te iubesc: aici începe iubirea. Îţi mulţumesc din suflet că te iubesc: acesta este cântecul iubirii.”

 

De fiecare dată când bărbatul este rece, femeia învaţă tăcerea. La început îi va reproşa răceala, apoi va varsa lacrimi şi va suferi, şi cu timpul va învaţa să tacă… şi îi va spune că este bine. De o mie de ori de o va întreba, va spune la fel. Nu îl va mai împovăra cu nimicurile şi problemele ei prosteşti, nu îi va mai cerşi atenţia şi căldura… doar se va refugia în lumea ei tăcută.

De fiecare dată când bărbatul devine indiferent şi uită să iubească, femeia învaţă durerea. La început va încerca să reînvie sentimentele şi să aprindă focul ce s-a stins. Va încerca să-i deschidă cu forţa braţele odată primitoare, îşi va reproşa greşeli făcute şi imaginare, va încerca în naivitatea ei să îi fure o noapte de iubire şi să îi smulgă un ‚te iubesc’ rece şi impersonal, apoi, când toate acestea nu vor mişca nimic în el, ea se va resemna în durere.

De fiecare dată când bărbatul lasă femeia pe planul doi, el o învaţă să trăiască fără el. La început se va strădui să construiască un Univers pentru ei doi. Micul lor Univers, construit de ei. La care, fiecare să aşeze zilnic câte o cărămidă de dragoste, respect, încredere, iubire, speranţă. La care, umăr la umăr şi suflet în suflet să muncească zi de zi, fără să li se pară o corvoadă, fără să îşi contorireze unul altuia contribuţia, fără să măsoare cine a oferit sau greşit mai mult. Apoi, când femeia se va trezi singură în Universul lor, va începe să înveţe să trăiască singură, sau să-şi dorească să plece.

 

Dragostea adevărată este atunci când un bărbat îşi asumă riscul de a încerca tot ceea ce îi stă în putere pentru a face din persoana iubita femeia perfectă. Dragostea adevărată este atunci când un bărbat ajunge să o pună pe Ea înaintea tuturor femeilor. Dragostea adevărată înseamnă o împletire de pasiune, prietenie, dor, te iubescuri spuse din inimă, încurajări, îmbrăţişări calde, răbdarea de a asculta şi plăcerea de a oferi. Înseamnă atunci când un El şi o Ea reprezintă Noi.


Anunțuri matrimoniale

Ma numesc Razvan am 33 ani din Jud Neamt sunt aici in speranta sa gasesc o femeie buna cu care sa ma inteleg daca vrei sa ne cunoastem lasa-mi un meaj pe tel.
35 ani, Gemeni, 154 c/ 48 kg, ochi caprui, par saten. Pasiuni: animale, calatorii, culinar, film, lectura, muzica, pescuit, sport. Cu obligatii si usor handicap doresc sa cunosc un om matur in vederea casatoriei.
O fire sensibila si sincera, caut acea persoana cu care sa convietuiesc si cu care sa impart bucuriile varstei, doresc o relatie stabila si serioasa. Doar din Buc. Varsta apropiata 60-66. Doar serios;