De ce te înşală? Pentru că nimic nu este mai tentant decât ceea ce nu poate avea

Un milion de articole, milioane de cărţi, miliarde de întrebări şi triliarde de lacrimi s-au spus şi scurs pe această temă... De ce m-a înşelat? Nu mă mai iubeşte? Aia este mai frumoasă sau mai deşteaptă ca mine? Îl alintă mai mult? Este mai rea sau mai bună cu el? Are sănii mai mari şi picioarele mai lungi?

Nu. Nu. Nu.

Nu eşti tu defectă şi poate că nici el (poate :)). Dar, cu siguranţă măcar o dată în viaţa ta ai ţinut dietă. Şi ai mâncat aceeaşi mâncare timp de o perioadă. La început a fost ok dar, pe măsură ce a trecut timpul ai început să salivezi disperată după o ciocolată, o bucăţică de tort, un ştrudel.... orice îţi era interzis şi de care ştiai că nu ai voie să te atingi.

 

Sunt o femeie slabă. Toată viaţa am fost aşa, şi asta ţine de gene, dar şi de alimentaţie. Nu mănânc dulciuri decât foarte rar. Nu mi-e poftă niciodată de ceva dulce. Niciodată. Dar mi-a fost cândva. Am făcut în copilărie şi adolescenţă gimnastică ritmică de performanţă. Şi, pentru a ne păstra silueta, nu aveam voie să mâncăm dulciuri. Deloc. A fost singura perioadă în viaţa mea când aş fi ucis pentru o ciocolată. Plecată fiind într-un cantonament la mare, mi-am cumpărat pe ascuns o ciocolată pe care am început să o mănânc pe plajă. După o singură gură, a apărut antrenoarea şi, cum nu aveam unde să ascund ciocolata, am băgat-o în nisip. După jumătate de oră a intrat în apă profesoara şi... bănuiţi ce am făcut, nu? Da... nisip, căldură, ciocolată... am mâncat-o cu o plăcere nebună. Şi acum îmi mai scrâşneşte nisipul între dinţi când îmi amintesc. Dar a fost buuună tare! Cea mai bună ciocolată pe care am mâncat-o vreodată.

 

Nu, nu tu eşti de vină pentru că te înşală. Sper din suflet că ai înţeles ce am vrut să-ţi spun cu povestioara mea. Şi sper să înţelegi că, faptul că el este slab nu înseamnă că tu nu eşti suficient de frumoasă, deşteaptă, iubită, specială! Pentru că, dacă tu începi să crezi în aceste lucruri, vei intra într-un cerc vicios, în care tu nu te mai placi şi automat începe şi el să nu te mai placă... 

Ştiu că vrei să spui că oamenii au creier şi ar trebui să-l folosească. Păi, nu ştiu ce să spun, uneori, tentaţia este mai mare decât puterea creierului...

Dar, slabiciunea lui nu este vina ta!


Anunțuri matrimoniale

Ma numesc ionut, am 35 de ani si sunt din Mizil, Prahova. Doresc o relatie foarte serioasa si de lunga durata chiar si casatorie. O fata simpla, cu inima deschisa si iubitoare chiar daca e de la tara.
Ma numesc Valy, am 50 ani, sunt o persoană foarte serioasa si dorsesc sa cunosc o doamnă pana in 55 ani, de preferinta din Onești sau Târgu Ocna.
Sunt Viorel am 30 de ani sunt din Galați atletic caut o fata interesanta pt o relație fără copii sa fie drăguță interesanta dă-mi un semn dacă crezi ca vrei sa vb