De ce sa te insori cu o moldoveanca

bucatareasa

“Daca nu ai o moldoveanca ce iti mananca zilele, nu ai nimic!”

In fiecare zona a tarii femeile au anumite calitati pentru care sunt vestite. Despre moldovence auzim multe bancuri, sunt iubite si de temut :)  in acelasi timp, dar nimeni nu poate contesta faptul ca sunt niste femei remarcabile, frumoase, ambitioase si pe care nu prea este recomandat sa le calci pe bataturi. Exemple pe care le stie toata lumea: Monica Barladeanu, Mihaela Radulescu, Andreea Marin, Laura Cosoi, Catrinel Menghia…

Haideti sa vedem ( cu umor) cateva dintre principalele lor calitati ce le fac nevestele perfecte:

  • Sunt frumoase. Nu cred ca are cineva ceva de obiectat despre asta. Daaa, stiu ca la o femeie cel mai important este sufletul, dar pana cand femeile vor umbla pe strada intoarse pe dos sa li se vada sufletul, trebuie sa recunoastem ca primul lucru pe care il remarca un barbat la o femeie este aspectul fizic! 
  • Sunt vorbarete. Stiu ca acum multi barbati vor ridica din sprancene si vor zice: Doamne fereste, da’ de cand acest lucru este o calitate? Pai, sa va explic. Ganditi-va ca este weekend si vi s-a stricat televizorul. La radio merge doar postul Trinitas, iar bani de iesit in oras nu aveti, dar…aveti o moldoveanca pe langa voi! Poate vorbi un weekend intreg fara sa se plictiseasca si nici nu consuma curent. Vedeti avantajul? 
  • Sunt aprige la manie. Sigur nu realizati avantajul. Sa va explic: Mergeti pe strada cu iubita si pe langa voi trece o domnisoara sumar imbracata si faceti greseala sa va uitati prea lung la ea. In acel moment se activeaza mania in moldoveanca si este posibil sa ciufuleasca domnisoara. Dar totul este pentru a va proteja, intelegeti? Pentru ca niciodata nu se stie ce puteti pati daca pune ochii pe voi o fata draguta!  Si oricum se stie ca: “ Nimeni nu face pasiuni pentru femei cumsecade”
  • Gatesc bine. Cred ca zicala aceea cu dragostea care trece prin stomac a fost inventata de un barbat insurat cu o moldoveanca. Pai, mancati voi o portie de sarmale, sau vestitele “poale-n brau” gatite de o moldoveanca si mai vorbim dupa. Bine, dezavantajul este ca in cativa ani veti deveni niste pufosenii de barbati, dar si asa nu va mai ia nimeni in casatorie, ca doar nu lasati moldoveanca balta asa cum vreti voi! 
  • Sunt ambitioase.  Fara discutie, cand isi pune ceva in cap o moldoveanca nu se lasa pana nu reuseste. Fereasca Dumnezeu sa vrea sa se marite cu un barbat care nu prea are gand de insuratoare…se spune ca manuiesc si facaletul cu mare pricepere. Asta asa…din auzite! 

Pentru cine n-a inteles bine, moldovencele se pricep la toate, iar cand nu se pricep la ceva pun mana si invata, nu se lasa cu una cu doua. Sunt frumoase, ambitioase, bune gospodine, vorbarete si foarte pasionale. V-am convins?

Deci, daca sunteti un barbat care doriti sa nu muriti de plictiseala ci de stres, insurati-va cu o moldoveanca! 


Anunțuri matrimoniale

Ma numesc daniel si locuiesc in anglia si mi-ar face placerea sa cunosc o femeie serioasa care sa stie ce inseamna increderea si respectul intro relatie...va multumesc si daca doriti sa ma cunoasteti nu ezitati sa ma contactati..o zi frumoasa.
Serios, crestin, sufletist, apartament, masina, fara vicii, doresc doamna 48-56 ani, modesta, maxim 70 kg chiar cu copii si provincie sau pot ajuta cu camera in apartament la probleme de locuinta, familie, servicu. Sunt un om la locul meu ,civilizat,rafinat, intelegator, respectos, linistit, devotat, loial, sportiv, fara vicii -dar nu ma deranjaza cine are-doresc o doamna ,serioasa ,crestina, hotarata, netritrata ,chiar cu copii si provincie ,daca sunt probleme -le rezolvam impreuna, pot oferi siguranta, liniste si ce doresti ,amandoi la bine si la rau Nu imi place minciuna.
Sunt din Botoșani am 47 de ani lucrez ca Ag securitate. Caut ralatie de prietenie sau casatorie.
Sunt medic -39 ani-si doresc sä-mi fac o Familie-Preferabil o femeie din bransa mea. Am casä-situatie materialä foarte bunä.