De ce să gândim pozitiv

femeie fereastra

Probabil că în această dimineaţă, unii dintre noi şi-au spus la trezire: “ Woow, ce zi minunată voi avea!”, iar alţii: “Off, încă o zi în care nu îmi va ieşi nimic. Cred că m-am născut fără noroc.”

Şi să nu vă mire dacă cei care gândesc negativ, chiar vor avea o zi rea. De fapt, cei cărora nu prea le iese nimic, sunt oamenii pesimişti.

Dintre toate persoanele pe care le cunoşti şi care au reuşit în viaţă, câţi aţi văzut să fie pesimişti?

Exact. Pesimiştii nu prea reuşesc, deoarece singuri se programează pentru eşec.

 

Imaginaţi-vă că sunteţi într-un avion deasupra unui ocean, când unul dintre motoare cedează. Cum v-ar plăcea să reacţioneze pilotul? Ce atitudine aţi dori să aibă dintre următoarele două?

“Vai! Ne vom prăbuşi! Vom muri cu toţii! Vom muri! şi să înceapă să îşi smulgă părul din cap

Sau,

“ Ca urmare a unei defecţiuni tehnice, vom avea un zbor mai dificil, dar vom ajunge cu bine acasă.” şi să se concentreze pe rezolvarea problemei.

Acesta este un exemplu în care o persoană poate alege să fie pesimistă sau optimistă.

Exact aşa se întâmplă şi în viaţa de zi cu zi. Noi suntem la cârma vieţii noastre. Ce abordare crezi că trebuie să adoptăm în faţa problemelor? Vom găsi o soluţie, sau vom muri cu toţii?

 

Toţi oamenii au probleme, nimeni nu este invincibil, nimeni nu este ferit de greutăţi. Fireşte că la nivele diferite greutăţile sunt diferite dar, lucrul care ne face pe unii să reuşim, iar pe alţii să eşuăm lamentabil este felul diferit în care privim problemele. Vrei să fii sigur că eşuezi? Repetă-ţi încontinuu că nu vei reuşi, iar mintea ta va fi ocupată cu tragicul situaţiei. Vrei să reuşeşti? Repetă-ţi încontinuu că poţi, iar mintea ta va fi ocupată cu găsirea soluţiilor.

Gândeşte pozitiv! Nu pentru că este la modă asta, ci pentru că este în folosul tău!


Anunțuri matrimoniale

Corect, sincer cu cei șapte ani de acasă la purtător, devreme acasă, crestin practicant, fara vicii ascunse/alcool, tutun, etc.! Doresc ca viitoarea mea sotie sa fie o buna creștină sau macar sa si dorească asta cu adevărat(eu sunt printre cei care consider ca Dumnezeu nu poate fi înșelat).! Sunt iubitor de copii si mi ar face o deosebita placere daca e nevoie sa te ajut in creșterea copiilor tăi daca situația o impune, o vom face inpreună competent/eficient.! Te aștep sa ne auzim/vedem/cunoaștem pt.a stabili gradul de compatibilitate in vederea unei vieți împreună reușită cu succes sigur pot apare si greutăți, neîmpliniri dar împreună șansă de a le biruii este mult mai mare.! Te aștept pe tine jumătatea mea.
Dacă într-adevar ești o femeie serioasă și îți dorești o relație de viitor care să conducă la căsătorie, eu asta caut și îmi doresc o familie fericită. Sunt Robert, am 41ani și sunt din Constanța.
Bauna.Sunt un baiat singur fara obligatii de la tara si am 37 de ani.Doresc o fata serioasa ca si mine fara copiii si fara obligatii, , nu deranjati degeaba pentru ca nu caut aventuri, astept sms.
Domn serios, virsta 48 ani, zodia leu, agent de securitate din Pitești, caut să întâlnesc doamnă care dorește copii, femeie blîndă, veselă, copilăroasă, tolerabilă, asemeni mie.