De ce să gândim pozitiv

femeie fereastra

Probabil că în această dimineaţă, unii dintre noi şi-au spus la trezire: “ Woow, ce zi minunată voi avea!”, iar alţii: “Off, încă o zi în care nu îmi va ieşi nimic. Cred că m-am născut fără noroc.”

Şi să nu vă mire dacă cei care gândesc negativ, chiar vor avea o zi rea. De fapt, cei cărora nu prea le iese nimic, sunt oamenii pesimişti.

Dintre toate persoanele pe care le cunoşti şi care au reuşit în viaţă, câţi aţi văzut să fie pesimişti?

Exact. Pesimiştii nu prea reuşesc, deoarece singuri se programează pentru eşec.

 

Imaginaţi-vă că sunteţi într-un avion deasupra unui ocean, când unul dintre motoare cedează. Cum v-ar plăcea să reacţioneze pilotul? Ce atitudine aţi dori să aibă dintre următoarele două?

“Vai! Ne vom prăbuşi! Vom muri cu toţii! Vom muri! şi să înceapă să îşi smulgă părul din cap

Sau,

“ Ca urmare a unei defecţiuni tehnice, vom avea un zbor mai dificil, dar vom ajunge cu bine acasă.” şi să se concentreze pe rezolvarea problemei.

Acesta este un exemplu în care o persoană poate alege să fie pesimistă sau optimistă.

Exact aşa se întâmplă şi în viaţa de zi cu zi. Noi suntem la cârma vieţii noastre. Ce abordare crezi că trebuie să adoptăm în faţa problemelor? Vom găsi o soluţie, sau vom muri cu toţii?

 

Toţi oamenii au probleme, nimeni nu este invincibil, nimeni nu este ferit de greutăţi. Fireşte că la nivele diferite greutăţile sunt diferite dar, lucrul care ne face pe unii să reuşim, iar pe alţii să eşuăm lamentabil este felul diferit în care privim problemele. Vrei să fii sigur că eşuezi? Repetă-ţi încontinuu că nu vei reuşi, iar mintea ta va fi ocupată cu tragicul situaţiei. Vrei să reuşeşti? Repetă-ţi încontinuu că poţi, iar mintea ta va fi ocupată cu găsirea soluţiilor.

Gândeşte pozitiv! Nu pentru că este la modă asta, ci pentru că este în folosul tău!


Anunțuri matrimoniale

Doar casatorie, caut sotie, Bucuresti. Serios, educat, dragut, glumet sanatos, cuminte, nu beau, nu fumez, cu situatie buna, din Bucuresti, caut sotie care vrea sa faca o familie si isi doreste copil, o femeie compatibila, cu principii asemanatoare.
Buna.sint un baiat sincer..tandru..romantic si cu suflet bun si fara vicii....caut o fata serioasa pentru casatorie.cine doreste cu adevarat sa aiba un soț minunat sa ma caute..nu o sai pare rau ca si sa ma cunosti.