Dacă vă iubiţi

floare inima

„Când iubim, întotdeauna ne străduim să devenim mai buni. Când ne străduim să devenim mai buni decât suntem, totul în jurul nostru devine mai bun.”

 

Dacă o iubeşti, trezeşte-te azi şi chiar dacă i-ai văzut chipul somnoros şi părul răvăşit de mii de ori, spune-i că este frumoasă! Te va crede, şi asta o va face să devină mai frumoasă.

Dacă o iubeşti, aşează-te lângă ea în pat şi las-o să îţi povestească cu o mulţime de cuvinte inutile ce vis îngrozitor a avut. Prefă-te că îţi pasă şi strânge-o în braţe! Se va simţi în siguranţă şi te va iubi mai mult.

Dacă o iubeşti, ascult-o când se plânge de cât de rău îi stă părul, de cât proastă este oja cu care şi-a pictat unghiile frumoase, cât de proaste sunt ţesăturile în ziua de azi… de intră la apă după primul spălat  :) 

Dacă o iubeşti, spune-i cât de bine găteşte, chiar dacă singura mâncare pe care ştie să o facă este… omleta… şi cafeaua, fireşte.

Dacă o iubeşti, nu-i întoarce spatele când simte nevoia să vorbească cu tine, nu o ignora ca şi cum n-ar exista, nu uita să îi repeţi cât de frumoasă este! Nu se va plictisi niciodată, promit!

Dacă o iubeşti, iubeşte-i naivităţile şi stângăciile, iubeşte-i problemele imaginare, iubeşte-o cu tot cu copilării şi frici, iubeşte-o pentru miile de lucruri neînsemnate pe care le face o femeie, chiar dacă nu le înţelegi!

 

Dacă îl iubeşti, lasă-l să fie bărbat! Nu-i calca în picioare demnitatea şi nu-i ironiza nevoia de a părea mereu puternic şi stăpân pe situaţie… chiar dacă nu îl înţelegi şi ţi se pare o prostie!

Dacă îl iubeşti, fii mâna care mângâie, privirea care alină, braţele calde în care alege să se odihnească după zile grele. Se lupta destul cu viaţa şi lumea, nu-l obliga să se lupte şi cu tine!

Dacă îl iubeşti, înţelege-i nevoia de a fi alintat, răsfăţat şi copleşit cu iubire şi atenţie!

Dacă îl iubeşti, fii frumoasă, delicată şi caldă!

 

Dacă va iubiţi, nu lăsaţi să va dezbine oamenii, orgoliile voastre prosteşti, necazurile!

Dacă va iubiţi, împărţiţi fericirea, lacrimile, problemele, visurile, temerile, emoţiile, durerile… viaţa!

Dacă va iubiţi, ştiţi că iubirea înseamnă la bine şi la greu!

Dacă va iubiţi, nu uitaţi să va spuneţi din când în când lucrul asta. Puteţi să o faceţi chiar acum! :) 


Anunțuri matrimoniale

capricorn, 160cm/56 kg, căprui, păr blond. Caut domn doar pentru intemeierea unei familii. Doamna foarte serioasa din Bucuresti, 47 ani, 1.60 cm, 56 kg caut domn serios intre 50-55 ani care sa-si doreasca sa isi intemeieze o familie pt. totdeauna. Mai multe detalii la tel. Rog sms de prezentare inainte. Daca nu corespundeti exact cu anuntul, va rog sa nu deranjati aiurea
Am nevoie de o familie de copii sa am cu cine sa trec si prin bune si prin rele sunt Tanar ninciodata insurat am 25 de ani 1.70 ;65-70 kg rog seriozitate astep sa ma contactati la nr.de tel.vam pupat *)
54 ani, prezentabil, 1.75 m, 78 kg, doresc cunoştinţă doamnă plăcută, suplă, pentru o relaţie de durată.
Tanar 30 ani caut fata serioasa pentru o relatie de casatorie ma poti suna.