Dacă oamenii s-ar îndrăgosti cu ochii închişi, toţi şi-ar găsi perechea

cuplu

„Toate femeile sunt la fel”, mi-a spus el cu o voce hotărâtă.

Suntem amici şi ne ştim de ceva timp, este un tip ok din multe puncte de vedere, dar are un stil de a-şi alege iubitele, care mie personal mi se pare cel puţin curios. Îl atrag doar tipele gen manechin, dar superficiale şi libertine... mult prea libertine. Reţeta eşecului garantat. Şi repetă aceste alegeri parcă respectând un tipar, iar apoi se plânge că toate femeile sunt la fel.

„Nu toate femeile sunt la fel. Sunt la fel doar femeile pe care le alegi tu!” i-am răspuns la fel de hotărât.

 

Femeile se plâng că toţi bărbaţii sunt la fel, iar bărbaţii se plâng că toate femeile sunt la fel. Nimic mai greşit! Dacă eşti una dintre persoanele care gândeşte aşa, poate ar fi cazul să îţi faci o analiză a tipologiei de persoană pe care o preferi şi pe care, mai mult ca sigur o aduci în viaţa ta în mod inconştient. Poate nu cauţi fericirea acolo unde trebuie.

Dacă eşti femeie şi ţi-ai găsit iubirea la un bărbat care îşi înşeală soţia cu tine, nu poţi pretinde fidelitate de la el. Este doar chestie de timp până îşi va relua obiceiul... cu alta. Sau, dacă te căsătoreşti cu un bărbat care şi-a tratat fosta soţie cu plame, pumni şi injurii... ai idee cam cât de fantezist este planul tău de a avea o căsnicie liniştită? Sau, dacă după o noapte în club, înfierbântată şi ameţită de aburii alcoolului, pleci cu primul necunoscut... nu te poţi supăra dacă a doua zi el nu te va suna ca să va întâlniţi pentru o relaţie serioasă.

Dacă eşti bărbat şi te îndrăgosteşti de o femeie pe care ai adunat-o dintr-un club de pe o masă, nu poţi să te superi că nu este o prinţesă şi să spui că toate femeile sunt la fel! Eu nu spun să te duci la bibliotecă şi să cauţi o femeie dar, dacă îţi alegi femeile doar după anumite criterii, să nu te miri că ele se vor comporta la fel.

 

Poate, dacă oamenii s-ar îndrăgosti cu ochii închişi, toţi şi-ar găsi perechea şi nimeni n-ar mai fi singur şi trist. Cu ochii închişi şi sufletele deschise. Să-şi audă doar şoaptele şi bătăile inimilor. Poate n-ar mai conta aşa de mult numărul de la sutienul femeilor şi mărimea contului unui bărbat. Poate că n-ar mai conta atât de mult kilogramele unei femei şi marca maşinii unui bărbat. Poate n-ar mai conta aşa mult culoarea ochilor unei femei şi restaurantele pe care le frecventează un bărbat.

Poate... ar conta doar cât de potrivite le sunt sufletele. Şi ele sigur nu s-ar înşela!


Anunțuri matrimoniale

Am 43 de ani, stau singur, am 1.66 inaltime, caut o femeie singură din Brașov pentru o relație serioasă.
Buna ;sint Sandor am 65 ani crestin adv, sint din jud mures, as veu sa cunosc o femeie pentru relatie lunga durata, Casatorie, nui bai daca saraca sau are copii, iea sa fie bogat in credinta si sa fie gospodina.
Sunt un domn din jud Iasi, am 44ani si doresc sa cunosc o femeie care vrea sa intemeieze o familie familie.
Brunet, 47 ani ani stabilit in Belgia fara obligatii, caut o fata/ femeie serioasa pentru a intemeia o familie, eventual casatorie de a se stabili in Belgia cu mine, casatorie.