Daca n-ar fi iubirea, m-as teme de viata

femeie pe plaja

Cel mai usor lucru din lume este sa faci pe cineva sa se indragosteasca de tine. Da, da! De fapt...nici nu trebuie sa faci ceva pentru asta. Universul alege momentul in care se intalnesc doi oameni, alege niste culori frumoase in care te picteaza in asa fel incat barbatul sa te vada fermecatoare, ii picura putin praf de stele in asa fel incat tot ce aude este vocea ta cristalina, ochii tai calzi, trupul tau plin de dorinta...si gata! Ai langa tine un barbat indragostit.

   In schimb, cel mai greu lucru din lume, este sa faci indragosteala sa se transforme in iubire si iubirea sa dureze. Pentru ca asta este partea in care fiecare dintre noi trebuie sa munceasca. Si nu este usor. Pentru ca odata ce fiorii indragostirii se estompeaza, ies la iveala si lucrurile mai putin placute din partener, ies la iveala si lucrurile pe care in nebunia indragostirii nu le-ai vazut, ori pe care n-ai vrut sa le vezi.

   Ei bine, acesta este momentul in care cei mai multi fug. Pentru ca cei mai multi cred iubirea este un dar pe care il primesc si nu trebuie sa faca nimic pentru a-l pastra.

Asa ca, in momentul in care ai intalnit un barbat care este dispus si sa lupte, nu numai sa primeasca, sa stii ca este posibil sa fi intalnit iubirea. Cand ai intalnit un barbat care te vrea cu vise si dezamagiri, cu calitati si cu defecte, cu frumusete si cu nebunie…acela este El!

Tot ce ai de facut este sa lupti la randul tau pentru iubire! Pentru ca niciun lucru cu adevarat bun in viata nu se obtine fara munca!

Cu iubirea de ce crezi ca ar fi altfel?                               

Nu renunta la primul obstacol! Lupta pentru lucrurile care merita cu adevarat!

 


Anunțuri matrimoniale

Barbat, 61 ani, divortat, fara vicii, pensionar, sentimental, din cauza unui accident ma depasez mai greu, dar ma descurc singur in casa, pot iubii o femeie, doresc sa cunosc o doamna cu varsta 50-55 ani, slabuta, fara vicii, sincera cu suflet bun, poate avea un mic handicap, sentimentala, sa locuiasca la mine, la curte, casa, cu toate utilitatile, la 1 km de Pitesti, pozitie excelenta.
Tarana, 22 ani cu serviciu, locuiesc cu parintii, serioasa, sincera, draguta, 1,55 inaltime, 52 kg, caut un baiat serios cu varsta 25-30 de ani, pentru o relatie seriosa.Sa aiba serviciu si sa fie Barlad. Nu deranjati inutil nu caut aventuri.
Ma numesc Nicu, nu fumez, nu beau, varsta 49 de ani, caut doamna ptr prietenie, eventual casatorie.