Dacă găseşti un drum fără obstacole, probabil că drumul acela nu duce nicăieri

femeie in natura

Orice ai avea în minte să faci, nu crede despre tine că nu poţi! Cele mai importante lucruri pentru a reuşi ceva sunt: munca, rezistenţa la presiune şi atitudinea pozitivă. Câştigătorii nu sunt persoane care nu eşuează niciodată, sau a căror parcurs este lin şi simplu, ci sunt persoane care nu renunţă niciodată în ciuda drumului plin de obstacole!

 

Dacă drumul spre împlinirea unui vis ar fi uşor, fără obstacole, fără greutăţi... dacă totul ni s-ar oferi pe tavă fără să depunem niciun efort, am mai avea posibilitatea să învăţăm atâtea lucruri? Am mai avea posibilitatea să ne dezvoltăm? Am mai avea bucuria reuşitei? Am mai face diferenţa între bine şi rău, frumos şi urat, preţios şi fără valoare? Eu cred că nu.

Viaţa nu este deloc simplă. Să reuşeşti în viaţă, orice ar însemna asta pentru fiecare dintre noi, presupune un cumul de bătălii, dintre care vom pierde o parte. Dar, tot ceea ce ne-a făcut să pierdem o bătălie, ne va da lecţia pentru a şti ce avem de făcut în următoarea bătălie. Şi, din lecţie în lecţie, cu multă muncă şi perseverenţă, putem ajunge acolo unde ne dorim.

 

Orice ai avea în minte să faci, nu crede despre tine că nu poţi! Gândeşte-te la tine că la o învingătoare! Priveşte lucrurile cu speranţă şi atitudine pozitivă! Fii convinsă că cele mai grele situaţii prin care treci, îţi vor arata în final cât de puternică eşti. Habar nu avem cât de puternice suntem, până când viaţa nu ne obligă să fim!

Nu renunţa niciodată, nu ştii cât de aproape eşti de împlinirea visului tău! 


Anunțuri matrimoniale

38 ani , detin apartament in Iasi, niciodata casatorit, fara copii, 1.95 inaltime, 90kg, studii superioare, respectuos si inteligent, doresc sa cunosc o fata de varsta apropiata pentru a crea o familie fericita impreuna.
43ani, 1,85m, 90kg, din Braila, doresc cunostinta doamna compatibila pentru o relatie de prietenie, casatorie.
Am 38 Ani si caut o fata din zona mea de casatorie din bt sau sv.