Daca eu te-as gasi

femeie in ploaie

Daca eu intr-o zi te-as gasi...  te-as alege sa-mi fii lumina din ochi, aerul din plamani, sangele ce-mi pulseaza in vene! Daca eu intr-o zi te-as gasi, te-as alege sa-mi fii prezent, viitor, inceput si sfarsit!

 

Daca eu intr-o zi ti-as fi cer, ai vrea tu oare sa-mi fii soarele ce imi alunga norii?

Daca eu intr-o zi ti-as fi apa, ai vrea tu oare sa-mi fii malul pe care sa-mi odihnesc sufletul ravasit de furtuni?

Daca eu intr-o zi ti-as fi luna, si vrea tu sa-mi fii steaua cu care sa-mi arunc ocheade in noapte?

Daca eu ti-as fi intr-o zi roua, ai vrea tu sa-mi fii floarea in bratele careia ma cuibaresc dimineata?

Daca eu intr-o zi ti-as fi mare, ai vrea tu sa-mi fii nisip fierbinte pe care sa-l mangai la mal?

Daca eu ti-ai fi pescarus, ai vrea tu sa-mi fii corabie salvatoare pe care sa ma odihnesc cand vremea este rea?

Daca eu intr-o zi ti-as fi femeie, ai vrea tu sa-mi fii barbat?

 

Daca eu intr-o zi te-as iubi, ai putea tu sa-mi raspunzi cu iubire? Ai putea tu sa-mi fii printul din basme, tata, frate, iubit, copil, intregul jumatatii mele? Ai avea curajul sa ma iei de mana si sa plecam impreuna... intr-un loc fermecat in care iubirea nu moare nicicand? Ai alege sa-ti fiu inceput si sfarsit?

 


Anunțuri matrimoniale

Buna, sunt un tip calm dar determinat, intelegator si educat.Caut pe cineva intelegatoare, calma si cu capul pe umeri. Doresc sa intemeiez o familie . Cineva serioasa ?
una ziua, ma numesc Cistian, am varsta de 46 ani, sunt zodia Taur, am 170 cm, sunt saten, ochi caprui, tuns scurt, romantic, vesel, plin de viata, educat, un om cu mult bun simt, urasc minciuna, ranchiuna si furtisagurile, de casa, nu am nici un fel de obligatie, nu am fost casatorit niciodata, nu am copii, doresc sa cunosc o doamna daguta, sufletista, de varsta apropiata pentru a o lua frumusel de manuta si a porni impreuna pe drumul vietii. Nu sunt interesat de aventuri sau relatii de o luna doua... mai multe detalii se pot afla la tel. O zi buna va doresc
Doamnă 60ani,cu maximum de seriozitate și sinceritate, cu simțul umorului, fără vârstă, stilata, delikta, doresc să cunosc un barbat serios, sincer între 55 și 65 ani pentru conviețuire. Rog seriozitate. Nu mă interesează aventurierii și cei fără educație.
Buna!, numele meu este Dan, si doresc sa cunosc o doamna, domnisoara dragutza, cu varsta intre 23-35 ani, pt a incerca sa legam ceva frumos!!, Asta depinde de tine!!