Daca eu te-as gasi

femeie in ploaie

Daca eu intr-o zi te-as gasi...  te-as alege sa-mi fii lumina din ochi, aerul din plamani, sangele ce-mi pulseaza in vene! Daca eu intr-o zi te-as gasi, te-as alege sa-mi fii prezent, viitor, inceput si sfarsit!

 

Daca eu intr-o zi ti-as fi cer, ai vrea tu oare sa-mi fii soarele ce imi alunga norii?

Daca eu intr-o zi ti-as fi apa, ai vrea tu oare sa-mi fii malul pe care sa-mi odihnesc sufletul ravasit de furtuni?

Daca eu intr-o zi ti-as fi luna, si vrea tu sa-mi fii steaua cu care sa-mi arunc ocheade in noapte?

Daca eu ti-as fi intr-o zi roua, ai vrea tu sa-mi fii floarea in bratele careia ma cuibaresc dimineata?

Daca eu intr-o zi ti-as fi mare, ai vrea tu sa-mi fii nisip fierbinte pe care sa-l mangai la mal?

Daca eu ti-ai fi pescarus, ai vrea tu sa-mi fii corabie salvatoare pe care sa ma odihnesc cand vremea este rea?

Daca eu intr-o zi ti-as fi femeie, ai vrea tu sa-mi fii barbat?

 

Daca eu intr-o zi te-as iubi, ai putea tu sa-mi raspunzi cu iubire? Ai putea tu sa-mi fii printul din basme, tata, frate, iubit, copil, intregul jumatatii mele? Ai avea curajul sa ma iei de mana si sa plecam impreuna... intr-un loc fermecat in care iubirea nu moare nicicand? Ai alege sa-ti fiu inceput si sfarsit?

 


Anunțuri matrimoniale

Buna sunt Maryus din Slatina am 31 ani 1,80 m 78 kg Sunt fara obligatii si fara vicii, Corp Aletic, Par Castaniu, Ochii Albastri, Sunt sincer, cuminte, iubitor, sufletist, antelegator, harnic, cu credinta an Dumnezeu. Doresc cunostina cu o Domnisoara/Doamna pentru o relatie de Prietenie/Casatorie din Olt cu varsta antre 24/34 ani .Fara obligatii si fara vicii, draguta, sufletista, antelegatoare, harnica, cu bun simt, si cu multa caldura an suflet.
Tanara licentiata, 38/1.50/47kg doresc cunostinta barnat max 47 ani, 1.70m inaltime cu situatie buna pt casatorie, rog si ofer seriozitate.
Barbat 38 ani, salariat, situatie financiara foarte ok.Caut relatie stabila eventual casatorie.
Buna, ma numesc Cristian am 40 de ani si sunt aici pentru a cunoaste o fata singura si draguta pentru o relatie de durata si nu caut aventuri de o noapte cine cauta aventuri rog sa ma ocoleasca Va pup dulce si va astept.