Dacă aş fi bărbat, aş şti să iubesc o femeie. Şi, dacă n-aş şti, aş învăţa

cuplu

Nu, nu mi-aş fi dorit să fiu bărbat. Îmi place să fiu femeie şi mă simt cu adevărat binecuvântată pentru asta. Ador echilibristica pe care o face o femeie pentru a fi: gingaşă şi puternică în acelaşi timp, sexy dar şi greu de abordat, cuminte dar şi tentant de obraznică, copilă mofturoasă dar şi amanta sălbatică…

Ador toate stările şi emoţiile prin care trece o femeie, ador capacitatea ei de a oferi iubire până la cer şi înapoi, iubesc dăruirea ei uneori până la imposibil, dar şi puterea de a spune stop atunci când nu se mai simte dorită, curajul de a-şi pune în bagaj o inima zdrobită şi a pleca, deşi toate celulele ei îi cer să rămână.

 

Dacă aş fi bărbat, aş şti că cei care câştigă inima unei femei, sunt aceia care au învăţat că ea are nevoie de răbdare, protecţie şi tandreţe. Aş şti că banii, puterea şi virilitatea pot cel mult incita o femeie pentru un anumit timp dar, în niciun caz nu o pot ţine veşnic acolo. Aş şti că nu este suficient să îi ofer tot, dacă nu aş avea înţelepciunea să pricep că ea are nevoie de cineva care să o asculte şi să o înţeleagă, cu toate că uneori nu se înţelege nici singură.

Dacă aş fi bărbat, nu mi-aş pune veşnica întrebare: “ Da’ de ce a plecat? Nu-i lipsea nimic!” M-aş gândi dacă am ştiut să ascult, să mângâi, să înţeleg. M-aş gândi dacă am preţuit-o aşa cum merita, m-aş gândi de câte ori mi-am făcut timp să-i ascult sufletul zbuciumat, de câte ori am întrebat-o dacă este fericită, de câte ori i-am sărutat mâinile obosite cu care găteşte, spală şi mângâie.

Dacă aş fi bărbat, aş şti că nu este suficientă “bărbăţia” mea pentru a o ţine alături vreme de o viaţă. Aş şti că o femeie ar renunţa mai degrabă la un bărbat viril şi grăbit, decât la unul care ştie cum să iubească, să mângâie, să ofere, să îi dea încredere în ea, care să o facă să se simtă frumoasă şi preţuită. Pentru că, oricât de viril ar fi un bărbat, dacă aceasta este singura lui calitate… va pierde cu succes în faţa bărbatului deştept.

 

O femeie are nevoie de un bărbat. Ea are atât de multă dragoste de oferit, încât n-ar putea să trăiască singură. Dar, chiar şi îndrăgostită fiind, nu va rămâne alături de un bărbat care nu va şti cum să primească şi să ofere iubire. Nu va rămâne lângă un bărbat care uită să o facă să se simtă femeie, care nu ştie cum să-i ofere timp şi atenţie. Nu va rămâne lângă un bărbat care “nu o mai vede”.

Femeile au nevoie de bărbaţi, aşa cum şi bărbaţii au nevoie de femei. Bucăţi imperfecte, care prin iubire construiesc un perfect. Dar, orice iubire neîngrijită poate muri, aşa cum “în lipsa apei, orice floare se ofileşte”.

 


Anunțuri matrimoniale

Buna sunt Alex am 26 ani locuiesc in arad am un serviciu bun doresc sa cunosc o tânără de vârstă apropiată fara obligații din judetul Arad sau cel mult județele Bihor Timiș alba sau Hunedoara în vederea unei relații serioase de viitor prietenie căsătorie pot fi contactat telefonic. Nu răspund la glume proaste și apeluri cu număr ascuns exclus aventurierele și materialistele cer și ofer sinceritate
Vreau sa ma indragostesc varsta 50 ani, inaltime 182 cm, greutate 80 kg, ochi caprui, par grizonat, caut prietenie cu femeie, de tine, doamna draguta, tandra, din Bucuresti, nefumatoare, intelectuala.
52 ani, cu situație materială bună, cu casă la țară, doresc cunotință doamnă 45-55 ani pentru relație căsătorie. Să locuiască la mine.