Da, viaţa nu este dreaptă, obişnuieşte-te cu ideea

“Viaţa niciodată nu e dreaptă, dar probabil ăsta e un lucru bun pentru foarte mulţi dintre noi.”

Probabil că fiecare dintre noi se gândeşte uneori la faptul că viaţa nu este dreaptă. Există persoane bune, cu inimile mari cât munţii, care n-au un destin deloc fericit.

Şi nici nu ne naştem egali. Nu toţi ne naştem în ţări dezvoltate şi fără războaie, nu toţi ne naştem în familii iubitoare, nu toţi ne naştem cu acelaşi noroc.

 

Două persoane cu aceleaşi calităţi, cu acelaşi talent, cu aceeaşi inteligenţă, pot trăi vieţi diferite. Uneori, diametral opuse. Unul dintre ei poate obţine cu uşurinţă tot ceea ce îşi doreşte, iar celălalt trebuie să se spetească muncind pentru a obţine acelaşi lucru.

Unii au norocul să primească iubire din belşug, alţii se chinuie toată viaţa pentru o fărâmă…

Unii se mulţumesc cu nimicuri şi sunt fericiţi, altora pare că oricât de mult ar avea nu le ajunge…

Unele femei se chinuie ani la rând pentru a avea un copil, altele îl nasc şi îl abandonează…

Unii oameni trăiesc o viaţă echilibrată şi sănătoasă şi se îmbolnăvesc, alţii trăiesc toată viaţa în abuzuri şi n-au nimic…

Unii primesc de-a gata totul (casă, maşină, afacere) şi nu trebuie să facă altceva decât să le primească, alţii muncesc din adolescenţă pentru a se întreţine…

Oameni integri şi cu suflet de pus pe rană pleacă dintre noi prea curând, alţii cu sufletele negre trăiesc până la adânci bătrâneţi…

 

Da, viaţa nu este dreaptă, şi oamenii nu se nasc egali. Şi oricât am încerca să ne explicăm aceste lucruri, nu vom ajunge la niciun răspuns.

Dar, cred că cel mai intelept lucru este ca fiecare dintre noi să îşi accepte destinul, să lupte pentru a-şi face viaţa cât mai frumoasă, să dea tot ce are mai bun în el şi să îşi găsească menirea pe acest pământ. Şi, toate acestea să le facem fără a ne raporta la cei din jur şi la ce fel de vieţi au alţii.​

Doar aşa cred că putem fi fericiţi.


Anunțuri matrimoniale

Bună am 46 ani sunt în Italia stabilit doresc o femeie cu capul pe umeri care dorește să trăiască lingă bărbat, nu caut aventuri, urăsc dacă ai minciuni pe buze și nu ești sinceră.
44 ani, 1,75m/75kg, singur, locuinta proprie, serviciu stabil, doresc relatie de prietenie in vederea casatoriei cu doamna maxim 40 ani.
Dragut, tandru, manierat, simpatic, atractiv, ideal de viata doresc prietenie casatorie cu partenera corespunzatoare;
Sunt un tanar bine, de 34 de, ani, aspect fizic placut, serios, interesat de o relatie durabila, casatorie, de oriunde din tara.