Da, viaţa nu este dreaptă, obişnuieşte-te cu ideea

“Viaţa niciodată nu e dreaptă, dar probabil ăsta e un lucru bun pentru foarte mulţi dintre noi.”

Probabil că fiecare dintre noi se gândeşte uneori la faptul că viaţa nu este dreaptă. Există persoane bune, cu inimile mari cât munţii, care n-au un destin deloc fericit.

Şi nici nu ne naştem egali. Nu toţi ne naştem în ţări dezvoltate şi fără războaie, nu toţi ne naştem în familii iubitoare, nu toţi ne naştem cu acelaşi noroc.

 

Două persoane cu aceleaşi calităţi, cu acelaşi talent, cu aceeaşi inteligenţă, pot trăi vieţi diferite. Uneori, diametral opuse. Unul dintre ei poate obţine cu uşurinţă tot ceea ce îşi doreşte, iar celălalt trebuie să se spetească muncind pentru a obţine acelaşi lucru.

Unii au norocul să primească iubire din belşug, alţii se chinuie toată viaţa pentru o fărâmă…

Unii se mulţumesc cu nimicuri şi sunt fericiţi, altora pare că oricât de mult ar avea nu le ajunge…

Unele femei se chinuie ani la rând pentru a avea un copil, altele îl nasc şi îl abandonează…

Unii oameni trăiesc o viaţă echilibrată şi sănătoasă şi se îmbolnăvesc, alţii trăiesc toată viaţa în abuzuri şi n-au nimic…

Unii primesc de-a gata totul (casă, maşină, afacere) şi nu trebuie să facă altceva decât să le primească, alţii muncesc din adolescenţă pentru a se întreţine…

Oameni integri şi cu suflet de pus pe rană pleacă dintre noi prea curând, alţii cu sufletele negre trăiesc până la adânci bătrâneţi…

 

Da, viaţa nu este dreaptă, şi oamenii nu se nasc egali. Şi oricât am încerca să ne explicăm aceste lucruri, nu vom ajunge la niciun răspuns.

Dar, cred că cel mai intelept lucru este ca fiecare dintre noi să îşi accepte destinul, să lupte pentru a-şi face viaţa cât mai frumoasă, să dea tot ce are mai bun în el şi să îşi găsească menirea pe acest pământ. Şi, toate acestea să le facem fără a ne raporta la cei din jur şi la ce fel de vieţi au alţii.​

Doar aşa cred că putem fi fericiţi.


Anunțuri matrimoniale

Caut partenera de viata, casatorie, varsta 60 ani, varsator, inaltime 170 cm, greutate 72 kg, ochi verzi, par grizonat, domn civilizat, singur. Cu apartament si auto. Caut doamna cu varsta 49-59, educata si nefumatoare. Stabila financiar. Din Bucuresti si zona metropolitana.
Sant Florentin din Constanta si ași dori sa cunosc o Doamna care sa vrea sa locuiască cu mine.Mentionez ca locuiesc singur fără obligații .Stabil financiar.
Domn serios 59ani 1,80 inaltime 95 greutate, nefumător și ne băutor de alcool, pensionar pe caz de boală, nedivortat, doresc sa cunosc o doamnă fără obligații poate să aibă și un copil, pentru o relație de lunga durata eu locuiesc la țară lângă Onești.
Descrierea cred că e de prisos. De scris se pot scrie multe lucruri, așa că rămân la părerea mea că două persoane se pot cunoaste cel mai bine verbal sau într-o discuție face to face.