Da-ţi voie să greşeşti din când în când

femeie cu rochie rosie

Suntem împreună de atâta amar de timp, încât ai crede că ştim totul una despre alta. O privesc în oglindă în fiecare dimineaţă, iar seara la culcare avem discuţii lungi...

De cele mai multe ori mă face să fiu mândră. Are o determinare ce îmi garantează că va trece prin furtuni şi uragane mergând pe tocuri şi zâmbind.

Dar, uneori încă mă mai surprinde cu... slăbiciunea ei. Pentru că atunci când iubeşte devine vulnerabilă. Şi uită tot ce-am vorbit în nopţile lungi şi reci. Şi uită tot ce a promis că nu va mai face. Şi uită cum plângea când o ţineam în braţe. Şi uită chinul cu care am reparat-o, bucată cu bucată, până am întregit-o precum un puzzle complicat. Cum am forţat-o să se privească în oglindă şi să recunoască o Ea frumoasă, puternică, deşteaptă!

 

Şi, deşi parcă nu aş fi de acord cu slăbiciunile ei, sunt mândră! Mândră, pentru că nu mai are nevoie de validarea nimănui pentru a face cum simte. Mândră, pentru că a ajuns la maturitatea de a-şi asuma faptele, şi automat şi consecinţele lor. Mândră, pentru că nu se mai simte datoare să fie pe placul tuturor.

Şi, oricât ar părea de simple toate astea, nu sunt! Să-ţi dai voie să faci ceea ce simţi, înseamnă să ai încredere în tine. Să ai încredere să fii vulnerabil şi să te arunci în gol neştiind dacă te va prinde cineva. Să te arunci în gol dându-ţi voie să greşeşti, să simţi, să te loveşti uneori până sângerezi, să pierzi, să te pierzi chiar pe ţine de multe ori! Asta cere ceva curaj…

 

Acum o las. O las să facă cum vrea ea. Dar oare cum am să pot s-o mai repar când va veni din nou zdrelită? Cum îi voi mai petici inima deja prea mult încercată?

Nu ştiu cum. Dar ştiu sigur că vom găsi o soluţie, ca de fiecare dată!

Du-te femeie şi fă ce îţi dictează inima şi vom vedea noi cum o vom scoate iar la capăt!


Anunțuri matrimoniale

Sunt ely 35. ani, caut o relatie serioasa eventual casatorie.cu un barbat de 40-45 ani. fara obligatii .si fara vicii. Mai multe detali la telefon.
Un tip iubitor de sinceritate, da-mi un mesaj pe telefon sau suna-ma, rog seriozitate.
Mă numesc Ionuț, am 46 ani, 166 cm, 70 kg,sunt liniștit, iubitor și harnic. Doresc să cunosc o domnișoară/ doamnă cu vârsta cuprinsă între 25 și 45 ani, brunetă,cu ochii negri sau căprui. Să fie serioasă, gospodină și iubitoare.
Ma numesc Radu, am 31de ani, sunt din iasi, studii superioare, doresc sa cunosc o domnisoara/ doamna intre 25-35. Zodia rac, imi place sa calatoresc, sa vizitez locuri noi si sa socializez cu oameni noi.