Da-ţi voie să greşeşti din când în când

femeie cu rochie rosie

Suntem împreună de atâta amar de timp, încât ai crede că ştim totul una despre alta. O privesc în oglindă în fiecare dimineaţă, iar seara la culcare avem discuţii lungi...

De cele mai multe ori mă face să fiu mândră. Are o determinare ce îmi garantează că va trece prin furtuni şi uragane mergând pe tocuri şi zâmbind.

Dar, uneori încă mă mai surprinde cu... slăbiciunea ei. Pentru că atunci când iubeşte devine vulnerabilă. Şi uită tot ce-am vorbit în nopţile lungi şi reci. Şi uită tot ce a promis că nu va mai face. Şi uită cum plângea când o ţineam în braţe. Şi uită chinul cu care am reparat-o, bucată cu bucată, până am întregit-o precum un puzzle complicat. Cum am forţat-o să se privească în oglindă şi să recunoască o Ea frumoasă, puternică, deşteaptă!

 

Şi, deşi parcă nu aş fi de acord cu slăbiciunile ei, sunt mândră! Mândră, pentru că nu mai are nevoie de validarea nimănui pentru a face cum simte. Mândră, pentru că a ajuns la maturitatea de a-şi asuma faptele, şi automat şi consecinţele lor. Mândră, pentru că nu se mai simte datoare să fie pe placul tuturor.

Şi, oricât ar părea de simple toate astea, nu sunt! Să-ţi dai voie să faci ceea ce simţi, înseamnă să ai încredere în tine. Să ai încredere să fii vulnerabil şi să te arunci în gol neştiind dacă te va prinde cineva. Să te arunci în gol dându-ţi voie să greşeşti, să simţi, să te loveşti uneori până sângerezi, să pierzi, să te pierzi chiar pe ţine de multe ori! Asta cere ceva curaj…

 

Acum o las. O las să facă cum vrea ea. Dar oare cum am să pot s-o mai repar când va veni din nou zdrelită? Cum îi voi mai petici inima deja prea mult încercată?

Nu ştiu cum. Dar ştiu sigur că vom găsi o soluţie, ca de fiecare dată!

Du-te femeie şi fă ce îţi dictează inima şi vom vedea noi cum o vom scoate iar la capăt!


Anunțuri matrimoniale

Caut o prietena pe durata din Timișoara, în zona piața 700, din bănățeni, 160/60; 39-46 de ani sa locuim la ea și sa ne înțelegem, sa ne ajutam unul pe celălalt și sa ne respectam. Eu am 165 / 75; 42 de ani.Nu sint rasist, nici comunist, nici gelos și cer la fel de la prietena.Ceau.
Mă numesc Marian, am 49 de ani, înălțime 1,75 și 75 kg, brunet, ochi căprui-verzui. Sunt din Zvoriștea, Suceava. Nu am copii sau obligații. Am școala populară de artă la acordeon. Nu am piciorul drept de la genunchi dar am proteză. Doresc să cunosc o doamnă până în 48 de ani, pentru căsătorie.
Barbat doresc sa cunosc o doamna sau domnisoara, aspect fizic placut, pozitiva, pasionala si discreta pentru relatie stabila si de durata. Daca vrei sa incercam sa ne cunoastem astept un mesaj.
Singură, doresc să cunosc domn pentru o relație serioasă.